Vélemények

Galántai Orsolya
Fióka Étterem

Köszönjük a KreaNodnak ezt a remek ötletet, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretné sok szempont közül kiválasztani azt a látásmódot, amit leginkább közel érez termékéhez.

Deák Ferenc István
Customer Acquisition Chief
Grantis

Maximálisan meg vagyok elégedve a KreaNod csapatával! Az összes felmerülő kérdést azonnal, és profi szinten meg tudtuk oldani, és 3 hét alatt logója és arculata lett a vállalkozásomnak. Csak így tovább srácok, hiányt pótoltok!

Szenes Nicholette
Magnetit Secret

Nagyon örülők, hogy van a Kreanod, mert sokkal könnyebb választani a sokféle szemléletű tehetséges kreatív szakember munkái közül, mint látatlanban egy kreatív céget kiválasztani. Bármennyire jó referenciái vannak egy cégnek/fejlesztőnek, sokszor mégsem olyan színvonalú munkát kaptam, mint amit szerettem volna. Mivel a grafikai tervezés megítélése ízlés dolga - és nagyon relatív-, a KreaNod anonim pályáztató módszere az egyetlen tökéletes megoldás, hogy a számomra legjobbat
kapjam. Köszönöm minden pályázónak, hogy megtisztelt a bizalmával!

Radó Lajos
Kanálműhely

Szerencsésnek tartom magunkat, hogy rátaláltunk a KreaNod oldalára. Pontosan azt kaptuk, amire szükségünk volt. Mindenkinek őszinte meggyőződéssel ajánlom, aki többet szeretne kihozni a terveiből, mint amiről valaha is álmodott. Rengeteg lehetőség van benne, és egyszerre akár 40-50 „kreatív munkatársa” is lehet a megrendelőnek. Köszönünk mindent KreaNod!

Gorilla Systems

Szenzációs Kreatívok, szenzációs képességekkel rendelkeznek és tudásuk legjavát nyújtva hoztak csodálatos ötleteket. Köszönjük! További sok sikert Mindenkinek!

Vályi Katalin
kereskedelmi vezető
Ostorosbor Zrt.

Várakozáson felüli, kiváló pályázat részesei lehettünk, csak gratulálni tudunk! Így tovább!

Balázs Andrea
marketing assistant
Wet Wipe Kft

Köszönjük a közös munkát. Egy új élmény volt. Ez egy nagyszerű oldal, a későbbiekben is igénybe fogjuk venni az általa nyújtott szolgáltatást. Kívánunk az egész csapatnak további sok sikert!

Szabó Ágnes
Alapító
YogaMe!

„Megrendelőként nagyon kényelmes a megoldásotok, mert megspórolja azt a kutatómunkát, amit a grafikusok, kreatív ügynökségek, stb. felkutatásával kell tölteni, megspórolja az ajánlatkérési időt, és azzal, hogy ilyen bőségesen kell írni a tervezett feladatról, minkét fél számára meggyorsítja az egész folyamatot.”

Mester Gábor
Executive Manager
Moneo

„Gratulálunk a győztesnek és köszönjük a MUNKÁT! Zseniálisak voltatok!!! Óriási ERŐ van bennetek és szerintünk nagy jövő előtt áll a KreaNod. Ez nem csak EGY megbízás volt, hanem VERSENY a javából! Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük mégegyszer időtöket, munkáitokat és KREATIVITÁSOTOKAT! Köszönjük mindenki másnak is az elvégzett munkáját különösen a többi shortlistes kreatívnak. Köszönjük nektek időtöket, munkátokat és a KreaNodnak a lehetőséget. Ahogy írtuk az elmúlt héten, mi rajongók lettünk!!!”

Tanos Áron
CEO
Fastomatic Kft.

„Megrendelőként nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra, ár-érték arányban elképesztően jó szolgáltatást kaptam, messze többet, mint amire számítottam! Az elképzelhető legnagyobb dicséretet kapja tőlem a KreaNod: további megbízásokat.”

Kató Áron
Designer
aaronkato.com

„A KreaNod egy kreatív supercharge a kihívást kedvelő designerek számára. Az összehangolt, ügyes felhasználói élmény és a tiszta, átgondolt felület előtt pedig le a kalappal! Időről időre visszajárva újabb tehetségek után kutatva boldogan kísérem figyelemmel a közösség alakulását. Kívánok rengeteg kreatív pillanatot, könnyed ráhangolódást, jófej klienseket, igazi megmérettetéseket természetesen rengeteg sok kattintás kíséretében.”

Szarvas Olivér
Alapító
Creativeselector

"A KreaNod fontos kezdeményezés, mert munkát ad és minőséget biztosít"

bristolillustrator
szabadúszó grafikus

Alig egy éve regisztráltam az oldalra és tulajdonképpen akkor kezdtem el grafikus tervezéssel foglalkozni. Ugyan csak egy nyertes pályázat, de számos megkeresés, egyéni felkérés van mögöttem. Két fejlesztő csapattal dolgozom együtt, új ismeretségeket kötöttem és most két társammal közös projekteket hozunk létre. Mindezt a KreaNod nélkül nem tudtam volna véghezvinni. Ez az oldal nem csak azért jó, mert pályázatokon meg lehet mérettetni a tudásunk, hanem mert számtalan lehetőség rejlik benne. Nekem még vannak ötleteim! Ahhoz, hogy mit hozol ki belőle egyetlen dologra van szükséged, ez pedig a kreativitásod.

Jurgovszki Gábor
designer
Csurga Design

Köszönöm a KreaNod csapatának, hogy ilyen színvonalasan hozta létre ezt az oldalt. Számomra hatalmas élmény egy-egy nyílt pályázaton is jeleskedni, és végre nem csak külföldön, hanem hazai vizeken is megtehetem ezt. A mezőny nagyon erős, az itt jelenlévő kreatívoktól csak tanulni lehet. Megbízó szemmel pedig magáért beszél a beküldött munkák magas száma és minősége. Úgy gondolom, hogy presztizsnek számít itt jól szerepelni, és nagyon jó reklám a szabadúszóknak is, arról nem beszélve, hogy igazán szépen csengő referenciákat lehet szerezni. Mindenkit csak buzdítani tudok az oldal használatára! Sok sikert!

Bakondi Róbert
designer
Bakondi Grafika

Ez az! Igen, ez kellett nagyon! Már a több mint 12 éves munkatapasztalatom  kezdete  óta várok erre a pillanatra, hogy alakuljon egy olyan közösség, mely meghirdeti, nyilvánosságra hozza, összefogja, támogatja és elismeri a hozzám hasonló szakmabelieket. Olyan világban élünk, melyben a megbecsülés és a szponzorálás nagy szó! Ki kell érdemelni. Én adtam a kreativitásom, a KreaNod a lehetőséget! Aki teheti, éljen vele, én már jó úton haladok, ügyes csapat! Köszönöm!

projekter24
designer

Szeretnék gratulálni az oldalhoz! Külön öröm, hogy figyeltek a pályázatok nívójára és vigyáztok, hogy a meghirdetett projektek honorálása elérje azt a szintet, amiért a megrendelő is olyan munkákat kaphat amivel elégedett lehet a későbbiekben.

Németh László
designer
lasky.hu

„Atyaég, miért nem létezik ez már 4-5 éve??? Évekkel felgyorsította volna a szabadúszó karrieremet. Ez volt az első gondolatom, amikor először hallottam az elképzelésről.

A Designerek számára nem kérdés mekkora jelentőségű kezdeményezés a KreaNod, hiszen hidat teremt a megbízó és az alkotó között. Láthatóvá teszi végre a fiatal tehetségeket, és visszajelzést adhat, hol is tartunk szakmailag, megismerhetjük a konkurenciát, és akár karrier indító inkubátor is lehet, de ami a legfontosabb: folyamatos megbízási forrás. Ahány designer, annyi féle megközelítés, karrier, életpálya, de egy dologot tudunk: nem könnyű manapság designernek lenni, a KreaNod ezért egy hatalmas segítség, melyre régóta nagy szüksége van a hazai designereknek és megrendelőknek. Mindkét oldal nehézségeit ismerve, maximális bizalmat szavaztam a projektnek és alig várom, hogy láthassuk a felbukkanó tehetségeket és eljuttathassam a megfelelő projektet a megfelelő emberhez.”