RIVENDELE ‍

Indulo ceg logoja es kisarculat design tervezese Londonba | Design/Logó + Kisarculat design | Publikálva 2018.05.21.
Készítette Géczi Emese ge.emese
Megtekintés 244
Tetszik 0
Rivendele értékelése 8 pont

Képek:

Leírás:

Kedves Megbízó!

A vezérfonal az volt, hogy tulajdonképpen hogyan lehetne úgy kialakítani a márka arculatát, hogy ha majd más tevékenységeket is el kezd végezni a vállalat, akkor egyértelmű legyen az addigi ügyfeleknek/közösségnek, hogy csak bővül a potenciálisan igénybe vehető szolgáltatások köre, de ez még mindig az cég, amely megteremti a kreativitást, s esztétikát képviselő szigetet a mindennapjaikban.

A szolgáltatások szerintem eléggé eltérnek egymástól ahhoz, hogy ne csak egy-egy szó hozzáadásával, de színekkel is érzékeltessük a különbséget, emellett mégis egységesnek hat az egész arculatra nézve, hiszen azonos életérzést ad vissza. Mivel a cég által kínált szolgáltatások rendkívül változatosak lesznek, így ezt az aspektusát érdemes kiaknázni a megkülönböztető színek alkalmazásával.

A virág motívum egyben a művészeti irányultságra is utal, mely az ’R’ szimbólum lehajló/leereszkedő elemében jelenik meg. Úgy is nézhetjük, hogy az R felfelé irányuló részét (amely egy ecsetvonásra hasonlít) a lehajló ecset húzta. Úgy próbáltam megoldani, hogy a művészi beállítottságra (ecset) és virágra (virágszirom) egyaránt utaljon. Szeretnéd-e, hogy egy olyan változatot is csináljak, amelyben egyértelműen CSAK a virág jelenik meg? …vagy így a kettős jelentéssel jó?
Ha fő profilként a tanfolyamokról lesz ismert a cég, akkor szerintem érdemes a „Rivendele’s Silhouette”-et barackszínben feltüntetni, viszont ha előre tudod, hogy idővel teljesen átáll majd a cég a virágkötésre, valamint a művészeti eszközök árusítására az oktatást mellőzve, akkor esetleg arra is külön szín alkalmazható.

Az ’R’ leereszkedő részének felhasználásával minta alakítható ki, amely a csomagolópapíron, szalagon, levélpapíron, borítékon, valamint további marketing eszközökön is megjelenhet. A logó az ’R’ külön megjelenítésével reszponzívan is alkalmazható. A tradicionális arculati elemektől a webes felületen keresztül egészen a telefonapplikáció ikonig használható.

Egyúttal szeretném megköszönni, hogy részt vehetek a pályázatba és hozzájárulhatok ahhoz, hogy a megfelelő koncepciót megtaláld, még ha nem is az általam alkotott design lesz megfelelő.
Előre sok sikert, eredményességet, valamint olyan szakmai kihívásokat kívánok ehhez a vállalkozáshoz, amely abba az irányba viszi előre a céget, amelybe megálmodtad.

Üdvözlettel:
Egy Kreatív