BOOM Party logó facelift (Verzió 2)‍

BOOM Party - logó megújítás | Design/Logó design | Publikálva 2022.07.27.
Megtekintés 9
Tetszik 0
boomparty értékelése 4 pont

Képek:

Leírás:

Tisztelt Megbízó!

A logó megalkotásának alapgondolata az volt, hogy egy olyan tervet alkossak meg, amely modern, vagány, fiatalos, minimalista, letisztult, egyszerű, de hatékony, kövesse a kevesebb néha több elvet, és jól beazonosítható legyen, valamint teljes mértékben beleilleszkedjen a BOOM Party brand értékrendjébe.

A célközönség meghatározásából kiindulva, egy olyan logót terveztem, amellyel minden fiatal és idős tud azonosulni, nemtől függetlenül, időtálló, nem túl tolakodó, esztétikus és minden felületen alkalmazható, úgy online mint offline megállja a helyét. Ez a logó prezentációban is jól látható.

A fentebb leírt alapötletből kiindulva a wordmark logó típusra esett a választásom, mivel ez a típus időtálló és kizárólag a brand névre koncentrál. Maradtam az eredeti logó koncepciójánál, vagyis nem egészítettem ki a nevet semmilyen ikonnal, vagy emblémával, ezáltal könnyen beilleszthető a jelenlegi arculatba.

Színhasználatban követtem az elvártakat, vagyis alapvetően csak fehér-fekete logóban gondolkodtam, de a logó jól alkalmazható a BOOM Party brand két kiegészítő színével is, a sárgával és a sötét kékkel.

A fő logó mellé készítettem egy másodlagos/kiegészítő logót, ami a fő logó leegyszerűsített mása, ami nagyon jól alkalmazható például profilképként, bárhova odailleszthető, mint egy monogram, vagy embléma.

Remélem, a koncepcióm elnyeri majd a tetszését. Izgatottan várom az eredményhirdetést.

További szép napot kívánok!