Ars Moriendi‍

Ars Moriendi logo tervezés - TRIQUETRA felhasználásával | Design/Logó design | Publikálva 2020.09.21.
Készítette gyalogosdesign
Megtekintés 94
Tetszik 1
ArsMoriendi értékelése 8 pont

Képek:

Leírás:

Tisztelt Megbízó!

Az ötlet adott volt. Így ebből két irányba lehetett érzésem szerint elmozdulni. Az első irány, ahol az “A” és “M” betűk kapnak hangsúlyt, s a betűk találkozási pontjai hasonlítanak a kelta csomóhoz. Ezt a vonalat én elvetettem, mert túl kevés találkozási pontot találtam a két betű keresztezésekor ahhoz, hogy teljes legyen az utalás a Triquetra formára.
Ezért amásodik utat választottam, ahol a csomó és a betűk is egyszerre jelennek meg. Ezt igyekeztem úgy megoldani, hogy mindkettő értelmezhető maradjon, és mindkettő tudjon érvényesülni.

A színek:
Az egészségügyben használt piros szín helyett annak egy világosabb árnyalatát választottam. Természetesen ez megváltoztatható.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!