Pályázatok

Zárt rendszerű prémium utánfutó logópályázata

Logó design
-
SUVSON
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 49
12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (60)

Beküldve: 2019. 09. 13.
8
10
9
Beküldve: 2019. 09. 15.
3
0
8
Beküldve: 2019. 08. 25.
1
0
8
Beküldve: 2019. 08. 21.
3
0
7
Beküldve: 2019. 09. 06.
5
0
7
S
Beküldve: 2019. 09. 08.
1
0
7
Beküldve: 2019. 09. 05.
2
0
7
Beküldve: 2019. 08. 17.
3
0
7
TMG
Beküldve: 2019. 09. 12.
4
1
7
Beküldve: 2019. 09. 05.
9
0
7
Beküldve: 2019. 08. 28.
1
0
7
Beküldve: 2019. 08. 18.
3
1
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az autógyártók folyamatosan megújuló prémium kategóriás személyautó típusokkal igyekeznek kielégíteni a mindenkori legjobb minőséget, legmodernebb technológiai megoldásokat és legújabb extrákat igénylő vevőkört. Ezen prémium kategóriás járművekkel a tulajdonosaik nem szívesen vontatnak egy minőségben alulmaradó, elavult formatervű, silány, tömegesen gyártott, mindennemű egyediségtől mentes, az utakon nagy zajt csapva pattogó utánfutót.

A zárt szállítás azért lehet fontos, mert egyfelől megóvja a szállítandó sporteszközök állagát és tisztaságát, másfelől lehetőség nyílik az utánfutó formai megjelenését a mai autóipar formavilágához való illesztésére

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk bő 30 éve van jelen az anyagmozgató gépek tervezése és gyártása terén. Mivel jelenlegi kutatás-fejlesztési projektünk merőben eltér a fő profilunktól, ezért várhatóan erre a termékre egy új projektcéget hoznánk létre.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk felkérni benneteket kedves kreatívok, hogy segítsetek egy új hazai autóipari járműmárka emblémájának megalkotásában, mely a SUVSON néven alapszik. (Az emblémában nem kötelező a márkanevet megjelentetni)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A fejlesztés olyan egyedi, prémium minőségű, a piacon más gyártótól nem elérhető, szabadidős utánfutót tartalmaz, mely alkalmas a szállítandó termékeket megóvni a menet közben lecsapódó szennyeződésektől. Mindezt úgy teszi, hogy a megcélzott vevőkörnek nem kell a prémiumkategóriás autójuktól minőségben alulmaradó utánfutóval vontatnia a szabadidős járműveiket.

Feladat leírása

Célközönség: 

A megcélzott vevőkör esetén annak ellenére, hogy a jelenleg kapható utánfutók esetén nem jelenik meg az igény látható formában, valós kívánalom mutatkozik a szeretett prémium kategóriás személygépkocsival és a prémium minőséget tükröző zárt utánfutóval szállítani a szabadidős tevékenységekhez szükséges eszközöket, sporteszközöket. A fő célközönségünket tehát azok a SUV (Sport Utility Vehicle) autótulajdonosok jelentik, akik motorkerékpár, quad, jet-ski és egyéb szabadidős-sport járművekkel rendelkeznek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Termékünk használata során szeretnénk azt az elégedettséget elérni vásárlóink körében, mint ami a legújabb gépjárművek megalkotóinak is a célja lehet: sportos megjelenés, kényelmes használat, prémium minőség.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mivel egy olyan járműipari terméket hozunk létre, ami a nemzetközi piacon is egyedülálló, ezért a hozzá tartozó emblémának is hasonlóan megkülönböztetett tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen: egyedi formavilágú, más járműipari gyártók emblémájától jól megkülönböztethető, sportos és-vagy elegáns megjelenésű, magabiztosságot sugall, könnyen magával ragadja a képzeletet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hasonlóan az autóipari gyártókhoz, az embléma első sorban a járművön jelenik meg, így annak szerves részét képezi. Ezen túlmenően elektronikus és nyomtatott formában is megpróbáljuk elérni jövőbeli vásárlóinkat.

Feladat leírása

Stílus: 

A járművön megjelenő, a márka törekvéseit hangsúlyozó emblémára lenne szükségünk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Védett, más gyártók által már felhasznált, vagy más márkákra utaló embléma megalkotása.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes munkát vektoros formában szeretnénk kérni.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!
A márkanévről mit lehet tudni? Miből ered? Esetleg mozaikszó?
A választ előre is köszönöm!

Kedves Zsófia!

A márkanév a Kreanod oldalán indított névadó pályázat nyertes beadványából származik. A következő linken találja meg:
http://kreanod.hu/megoldas/ket-hatbetus-javaslat

Sok sikert kívánunk!

Tisztelt Megbízó!

Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy van olyan már meglévő stílusirányzat
ami esetleg imponáló? Illetve a színes vagy a fekete-fehér megjelenés lenne az előnyösebb?

Köszönöm!

Kedves Kreatív!

Részünkről egyelőre nincs preferált stílusirányzat, illetve a felete-fehér és színes megjelenéseket egyaránt szívesen fogadjuk. Olyan beadványokra volna szükségünk, melyek jól mutatnak emblémaként egy járművön. Talán jól jönne, ha tartalmazna olyan motívumot, melyet könnyen meg lehet jegyezni, ugyanakkor nem lehet összekeverni más gyártók emblémájával.

Értem, köszönöm!

Tisztelt Megbízó!
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy esetleg lesz-e időközi értékelés!?

Talán az értesítéseken gyorsítani kellene, akkor tudtam meg hogy shortlistre került a tervem, amikor már megvolt a győztes... Nem tudok folyamatosan csak a kreanod honlapján lenni...

Ez amiatt van, mert a shortlist kijelölése után rögtön ki lett választva a győztes is. Az értesítések azonnal mennek.

Fórum (8)