Pályázatok

Wiesner & Snír képzés - tanácsadás Logó pályázat

Logó design
-
Wiesner & Snír
100.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 64
Wiesner Snír

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Szakmai ajánlás
Extra díjazás

aki megnyeri a logópályázatot az részt vesz további arculattervezésben,

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (79)

Beküldve: 2021. 12. 21.
13
0
7
Beküldve: 2021. 12. 13.
2
0
6
Beküldve: 2021. 12. 03.
9
11
6
Beküldve: 2021. 12. 21.
4
0
6
Beküldve: 2021. 12. 21.
13
0
6
Beküldve: 2021. 12. 21.
13
0
6
Beküldve: 2021. 12. 21.
17
0
6
Beküldve: 2021. 12. 21.
16
0
5
Beküldve: 2021. 12. 14.
4
2
5
Beküldve: 2021. 12. 17.
18
0
5
Beküldve: 2021. 12. 19.
9
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Felnőtképzési (képzések és tréningek) és tanácsadási (coaching, szervezetfejlsztés) piacon dolgozunk, ahol nagyon magas a konkurencia (pl. coach lépzést kb 70 cég kínál, tréningeket kétezer környékén). Magas a konkurencia , aránylag magas értékű termékekről van szó, főleg, ha a vállalti tréningeket nézzük.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk (Wiesner Edina és Snír Péter tuljadonosok és szakemberek) mikrovállalkozás, sok esetben alvállalkozókkal dolgozunk. Lakossági és céges tréningeket tartunk szociális kompetenciák, érzelmi intelligencia és egyéb soft skill területen. Vezetőket, teameket és szervezeteket fejlsztünk. Egyéni coachingokat és tanácsadást is tartunk. A nyílt képzéseink közé tartoznak a: business és life coach képzés, csoport és team coach képzés, tréner képzés, csoportdinamikai tréningek. Az ősszes képzésünk és fejlsztésünk csoportdinamikai módszeren alapszik. Ez a mi specialitásunk, ebben egyediek vagyunk.
A módszer lényege, hogy nagyon hatékonyan fejleszti a szociális kompetenciákat (pl. kommunikáció, konfliktuskezelés, együttműködés, spontaneitás, irányítás, ...) és a csoportdinamikai tudást.
Az itt és mostban dolgozunk, a csoportban lévő emberek egymás közti (érzelmi) hatásokra reflektálunk és mindezt visszajelzésekkel tesszük. Konfrontatívak, szókimndóak, nagyon közvetlenek és emberségesek (és manírok nélküliek) vagyunk.
acoaching.hu csoportdinamika.hu

Feladat leírása

Feladat: 

Névváltás miatti logó készítés. In Dynamics Consulting névről váltunk Wiesner & Snír képzés és tanácsadás (academy - consulting) névre. A tanítványaink és ügyfeleink inkáb vezetéknevünket ajánlották és kevésbé a cég nevét (pl. Wiesner és Snírnél tanultam coachingot).
Emblémás-tipografikus logó legyen (tehát vmilyen rajz, és hozzáírva a nevünk, ahogy fenntebb van). magyarul elég.
A névünk (Wiesner&Snír) alatt szerepeljen a Képzés és Tanácsadás

A logo színe: lehetőleg fejezze ki a következőket: kommunikáció, konfiktuskezelés, együttműködés,
A korábbi logónk színei tetszenek, de nyitottak vagyunk más színkombinációkra is.
Az embléma ne tartalmazzon leegyszerűsített figurákat.

vmi olyasmit keresünk, ami blinkfangos, tüzes, könnyed, és azt igéri hogy itt van svung, fejlődés, és gördülékeny lesz tőle az élete, és sikeres lesz.

Fontos hívószaink: csoportokkal dolgozunk, csoportok jóllétén a jó működésén, csoporton belüli kölcsönhatáson dolgozunk, ez a specialitásunk a piacon. Kölcsönhatások, csoportdinamika.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Megjegyezzék a nevünket és a logót.
vmi olyasmit keresünk, ami blinkfangos, tüzes, könnyed, és azt igéri hogy itt van svung, fejlődés, és gördülékeny lesz tőle az élet, és sikeres.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállalti ügyfelek (vezetők, kulcsfontosságú munkatársak, Hr-esek, képzési vezetők) és lakossági ügyfelek /akik szeretnének fejlődni/. Kevésbé tudjuk szegmentálni szerepek szerint az ügyfeleinket, ikább aszerint, amit elvárnak tőlünk.
Jobban tudjanak kommunikálni, jobban megértség egymást, merjék kimondani azt, ami bennük van (gondolataikat és érzéseiket), konfliktusaikat megoldani, cégekben eredményesebben tudjanak együttműködni, jobbak legyenek a kacsolataik,, akik jobban szeretnének érteni és kezelni csoportok működését ( csoportdinamikát).

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mert nálunk egy-egy képzés hatására tényeleges, a hétköznapokban megtapasztalható fejlődést élnek meg a résztvevők. Azonnali hatása és alkalmazhatósága van a tanácsadásunknak, vagy képzéseinkenk. Mi nem tucat módszertannal dolgozunk, Gyors változást és fejlődést tudunk elérni. Mi merünk merész visszajelzéseket adni, olyanokat mondunk ki, amit csak nagyon kivételes szakemberkektől hallhatsz. Mi merünk kimondani olyan mondatokat, amit a legtöbb ember fél, nehogy megbántsa a másikat.

(Számos üzleti ügyfél azt mondja, hogy milyen jól tudja a tanultakat otthon is használni, vagy a gyrekeivel, vagy a feleségével, férjével változott pozitív irányba a kapcsolata. Nagyon sok "széttrénigezett" vezetővel dolgozunk, és azt tapasztaljuk, hogy az alap szociális készségeik nincsenek rendben. )

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Letisztult
Egyszerűség
Dinamikus
Komoly
Rugalmas

Feladat leírása

Médiaterv: 

A későbbi győztes a megtevezett logóját láthatja a Honlapunkon, banneren, rollupon, matricákon, szórólapokon, könyveinken, képzési anyagokon , nyomtatványokon, youtube csatornánk vlogjain, hosszabb távú használat. Az előző logót 10 évig használtuk. Ebben a jelen pályázatban csak logót kell tervezni. hosszabb távú használat. Az előző logót 10 évig használtuk.

Feladat leírása

Stílus: 

vmi olyasmit keresünk, ami blinkfangos, tüzes, könnyed, és azt igéri hogy itt van svung, fejlődés, és gördülékeny lesz tőle az élet, és sikeres.
Letisztult (kevés flancos, kacskaringós, cirádás rajz v. betű - pl. lsd. a Kreanod FB oldalán a képek között az Install -i betűn van egy láng - ezt én letisztultnak tartom, még ha picit absztinens is).
Egyszerűség (pl. az Ungaro Tours a Kreanod büszkeségek között) Dinamikus (Cryptic consulting logotervei a Kreanod FB fényképeinél -kivéve a fekete variáció).

Igazából nem akarjuk megkötni a Kreatívok kezét, várjuk az ötleteket.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A kezdűbetűinkből ne alkossanak logót! Ne emlékeztessen kozmetikai termékekre (pl. arany fekete szín kkombináció) vagy ügyvédi irodára sem
elcsépelt emberfigurák, amik a trénercégekre általában jellemző.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

olyan formátumban kérjük a logot, hogy azt fel lehessen használni wordben, pdf-ben, nyomdai munkához, és webre is. Vektoros logot kérünk.

Fórum

Kedves megbízó! Tetszett írni hogy a korábbi logó színei tetszettek, azt esetleg meg lehet valahol nézni?

Kedves Dalma, az acoaching.hu honlapon látható a logó. Sajnos nem tudom ide feltölteni a logót.

Kedves Megbízó!

Mély tisztelettel érdeklődnék, hogy esetleg kaphatunk bármiféle értékelést a pályázatokra, akár írásban, akár pontozás formájában, hogy tudjuk, jó irányba indultunk el vagy sem?

Köszönöm a válaszát előre is!

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

"Az itt és mostban dolgozunk, a csoportban lévő emberek egymás közti (érzelmi) hatásokra reflektálunk és mindezt visszajelzésekkel tesszük. Konfrontatívak, szókimndóak, nagyon közvetlenek és emberségesek (és manírok nélküliek) vagyunk." Hát akkor manír nélkül: ez így végtelenül szánalmas volt, meg pitiáner. De annyira azért nem meglepő egy illuzionista coach csapattól. Ismerek én is pár coachot. Itt a Kreanodon egy csomó ember dolgozott rövid határidővel karácsony előtt, amit nagylelkűen meghosszabbítottak, hogy aztán az egészet sunyiban visszavonják. De persze csak azután, hogy a legtöbb munkát semmibe vették, mondván közepes meg gyenge. Még egy sort se bírtak odabiggyeszteni emberi hangnemben, hogy nem találtunk igazán szívünkhöz szólót, de köszönjük a munkát. Hát így menjen mindenki a Wiesner és Snírhez tanácsért. Újra bebizonyosodott számomra, hogy a coach leginkább egy kamu sok dumával kevés munkával. Gratulálok a vállalkozásukhoz.

Tisztelt Kreativok! Köszönjük a munkájukat, a logókra fordított időt! Mivel nem tudtuk egyik mellé sem letenni a voksunkat, így visszavontuk a pályázatot. Ezt a Kreanod igazgatójának is megírtuk E:mailben, és a javaslatára most a Fórumban is. Izgalmas projekteket kívánunk Önöknek a 2022-s évre!