Pályázatok

Webillusztrációk készítése új hazai PR startup számára

Illusztráció
-
GetPress
35.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 24
GetPress

Megbízó

61

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (25)

Beküldve: 2013. 04. 17.
23
10
Beküldve: 2013. 04. 30.
3
9
9
Beküldve: 2013. 04. 21.
5
13
9
Beküldve: 2013. 04. 11.
8
11
8
Beküldve: 2013. 04. 13.
2
3
7
3d
Beküldve: 2013. 04. 15.
1
2
6
Beküldve: 2013. 04. 15.
1
1
6
Beküldve: 2013. 04. 12.
1
1
6
Beküldve: 2013. 04. 11.
5
6
6
Beküldve: 2013. 04. 28.
1
2
6
2d
Beküldve: 2013. 04. 17.
1
2
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Itthon sok PR ügynökség van, akik nagyon színvonalas szolgáltatást nyújtanak, emellett a PR képzés is rendben van, és minőségi alkalmazottak egész sora vár munkalehetőségre. Nem minden cégnek van azonban szüksége állandó kommunikációra, mégis szeretnék, ha néha beszámolna egy-egy eseményükről a média. Itt jövünk mi a képbe.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A GetPress egy 2013 őszén induló startup, amely kizárólag sajtóközlemények írásával, kiküldésével és monitorozásával foglalkozik. Semmi többel. A megrendelők egy egyszerűen kezelhető felületen megadnak néhány szükséges információt, és onnantól mi vesszük a kezünkbe az ügyet, a partnerünk már csak jóváhagyja az általunk megírt cikket, majd később böngészi a megjelenéseket.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy letisztult, egyszerű designnal megvalósított honlapon szeretnénk néhány ILLUSZTRÁCIÓT használni, amivel vizuálisan is jobban alátámasztjuk az alapfunkciónkat és egyben modernebbé is tesszük az oldal megjelenését.

Olyan motívumokra gondolunk, mint a TV, rádió, újság, online hírportál. Ezeken a médiafelületeken jelenhet meg ugyebár az ügyféllel kapcsolatos eseményről riport/beszámoló. A funkciónk átvitt értelemben történő illusztrálása miatt szeretnénk még egy (magnetofon helyett) megafon ábrát, és egy „szóbeszédet” szimbolizáló képet is.

A végeredmény így tulajdonképpen egy paletta lesz, ami szeretnénk, ha összesen 10 motívumot tartalmazna.

Mivel szép munkák születtek eddig a KreaNodon, ezért úgy gondoltuk, hogy rátok bízzuk a maradék 4-et, valószínűleg jobb dolgokkal álltok elő, mintha mi erőltetnénk meg az agyunkat. Ismeritek mi lesz a tevékenység, szóval hajrá! Szárnyaljon a kreativitás. (Csak tudjuk felhasználni a többit is illusztrációként. )

FONTOS! Elkerülendő, hogy feleslegesen dolgozzatok, szeretnénk, ha először mindenki csak a TV, a magnetofon illetve az újság ábráját küldené be, és csak akkor készítené el a többit, ha tetszik nekünk az irány, és ezt jelezzük is.

Tehát első körben: TV, ÚJSÁG, (MAGNETOFON helyett) MEGAFON ábra

Pozitív visszajelzés után: RÁDIÓ, ONLINE MAGAZIN, SZÓBESZÉD és 4 tetszőleges ábra

A MELLÉKLETEK közt megtaláljátok egy végleges cikk kinézetét. Ebből látszik, hogy nagyjából hogy fog kinézni az oldal.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A szimbólumok egyszerűen értelmezhető, egyértelmű ábrák legyenek, amelyek jól kiegészítik a sallangoktól mentes webdesignt, és profi érzetet keltenek a megbízókban, ugyanakkor segítik az oldal céljának megértését is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Egyértelműen a hazai KKV- illetve startup szféra jelenti az elsődleges célközönségünket, de olyan nagyobb cégek is költséghatékonyan használhatják a GetPresst, amelyeknél nem fektetnek nagy hangsúlyt a marketingkommunikációra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mi kommunikációs tervek, és stratégiai tanácsadás nélkül nyújtunk PR szolgáltatást azoknak, akiknek az ilyen – egyébként hasznos – dolgokra nincs szüksége, és csak néhány alkalommal szeretnének a médiában megjelenni. Ebben mi egyszerűen tudunk segíteni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Innovatív, nem mellébeszélő márka lesz a GetPress, és nem akarunk többnek látszani, mint amik vagyunk. Amihez értünk, ahhoz viszont nagyon. Sajtóközlemények írásához. Lesz a csapatban újságíró és PR szakember egyaránt.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A weboldalon, videókban, közösségi média felületeken és esetleg néhány arculati elemen (mappa, névjegy stb.) tervezzük megjeleníteni az illusztrációkat.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyszerűség, letisztultság, sallangmentes megvalósítás. Nagyon szeretjük a modern infografikák ábráit, de azt is, ahogy pl. a Dropbox esetén jól keveredik egymással a rajzolt stílus és a felhasználói felület modern letisztultsága. Meglátjuk melyik lesz a nyerő, de nyitottak vagyunk arra is, ha valaki ötvözni próbálná a két stílust.

Inspiráció:

http://www.behance.net/gallery/Tools-of-the-Trade/7282201
http://www.behance.net/gallery/Saving-Water-infographic-design/7487545

Nekünk az ehhez hasonló grafikák tetszenek. Van még ilyen rengeteg, de iránymutatásnak nagyjából ez is jó lehet.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túlzott játékosság, nehezen értelmezhető szimbólumok, túlzott aprólékosság, részletesség. Régies, retro hatás szintén kizárva.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szeretnénk előre jelezni, hogy nagyon sűrűek a napjaink, így nem lesz időnk mindenkinek hosszas kommentárt írni. Az is elképzelhető, hogy adott esetben csak pontszámot adunk. Természetesen a jól sikerült munkák készítőivel folyamatosan kommunikálni fogunk. Elnézéseteket kérjük emiatt, de kérjük, hogy csak ennek tudatában vegyetek részt a pályázaton. Minden közreműködőnek nagyon köszönjük előre is.

A győztestől vektoros formátumban kérjük majd a végleges munkát.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok!

Elkövettünk egy hibát. Ne kérdezzétek miért, de a megafont kevertük a magnetofonnal. :) Szerencsére ez hamar kiderült, igaz a brief átírásához meg kellett növelnünk a díjat és még adni plusz határidőt. (Nyilán nem ilyen esetekre van ez kitalálva, de sebaj. :) )

Szóval 5000 forinttal magasabb a díjazás, és magnetofon helyett megafont szeretnénk látni. :) Rájöttünk arra is, hogy nem sietünk mi sehova az őszi megjelenés miatt, ezért 10 nappal megnöveltük a határidőt is. Elnézést a hibáért.

Kedves Kreatívok!

Találtunk véletlenül egy oldalt, ahol hasonlóképp használják az illusztrációkat háttérként, mint ahogy mi is elképzeltük.

http://mediatic.ro/portfolio

Ez már nagyon rajzos hatás, illetve sok az "összekötő elem", de a szisztéma nagyon hasonlít a mi ötletünkhöz. Ennél mondjuk jobban fog nálunk látszódni a háttér, de inspirálódásképpen gondoltuk, hogy megosztjuk veletek.

nahh így már értem a feladatot....félreértettem...