Pályázatok

WEALTHI prémium ruhaüzlet logo+ facebook borítókép

Logó + Kisarculat design
-
WEALTHI
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
wealthi

Megbízó

26

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (39)

Beküldve: 2017. 11. 09.
17
35
10
Beküldve: 2017. 11. 13.
7
0
9
Beküldve: 2017. 11. 06.
8
4
9
Beküldve: 2017. 11. 07.
7
0
9
hZs
Beküldve: 2017. 11. 13.
4
0
9
W
Beküldve: 2017. 11. 08.
4
1
8
Beküldve: 2017. 11. 12.
8
0
8
Beküldve: 2017. 11. 12.
8
0
8
W
Beküldve: 2017. 11. 07.
5
2
9
Beküldve: 2017. 11. 09.
5
0
8
Beküldve: 2017. 11. 11.
6
0
7
Beküldve: 2017. 11. 13.
6
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A kiskereskedelemben az élelmiszer, üzemanyag, gyógyszer és gyógyászati termékek után a ruházat a legtöbbet értékesített termék 2017-ben. Az első negyedévben 5,33%, második negyedévben 5,55% ,amely növekvő tendenciát mutat a KSH adatai alapján. A fővároson kívül ezeket a termékeket nehézkes beszerezni. Egyre jobban bevett szokássá válik az online értékesítés. Jól teljesítő példa hasonló szektorban a bpshop, amelynek utolsó nettó éves árbevétele 349.926.000 Ft volt. Igaz, a nettó árbevétel jelentősebb része lábbelik eladásából tevődik össze, de a ruházati eladások növekvő tendenciát mutatnak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

WEALTHI magyar székhelyű prémium ruhamárkák viszonteladásával foglalkozó facebook-os 'webáruház' ami a közeljövőben indul. A forgalmazott márkák: lacoste, ralph lauren és tommy hilfiger és hasonló márkák. A facebook-os webáruház ,valójában a facebook-on egy vállalkozás számára kialakított oldal, amelyen a vásárlók egyszerűen tudnak böngészni a termékek között. A termékeket az oldal üzenőfalán és albumokban találják meg. Rendelni privát üzenetben tudnak a kívánt termék megjelölésével. Mivel online felületen működik az egész, így nincs szükség nyitvatartásra, az ügyfelek majdnem 0-24-ben tudnak rendeléseket leadni.

Feladat leírása

Feladat: 

A WEALTHI logójának megtervezése +facebook borítókép. A felirat mellett embléma is szerepeljen, ami önmagában is használható (mondjuk matricaként), szóval a tipografikus logók maximum valami egyedi ötlettel megspékelve jöhetnek szóba. Ne habozzatok utóbbit se küldeni, ha van valami jó elképzelésetek, pusztán emiatt nem fogunk alacsonyabb pontot adni.

Szeretnénk tehát, ha az embléma (vagy egy kiemelt motívum) önmagában is használható lenne, valamelyest utaljon a tevékenységre (bár talán ez nem kritérium), valamint ne legyen elcsépelt.

Megnéznénk a logó terveket WEALTHI felirattal és anélkül is.

A brief minden egyes pontjának kitöltésébe fektettünk energiát. Tisztelj meg azzal, hogy végigolvasod, mert csak így lehet hatékony az együttműködés.

Pozitív hozzáállással próbálunk majd pontozni, de kommunikálni közvetlenül csak azokkal fogunk, akiknek az ötlete igazán felkeltette az érdeklődésünket, és valami változtatási igény merül fel. Legkésőbb másnap minden beérkezett munkára reflektálunk.

A borítókép hasonló stílusú legyen mint a profilkép színvilágban és stílusban is kreatív ötleteket várunk, ha lehetséges utalhatna a ruházatra, a forgalmazott termékek egyenlőre polo-k(galléros polo) ami a közeljövőben változhat igény esetén. A márkák a teljesség igénye nélkül: lacoste, tommy hilfiger, ralph lauren, holister stb.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A vásárlók meggyőzése hogy ez a megfelelő online bolt számukra, minden vásárlás után azt gondolják: 'Legközelebb is itt vásárolok.'

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség véleményem szerint a 25-35 év közötti jól szituált közép és felsőosztálybeli férfiak és nők.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Budapesten kívül nem sok helyen lehet vásárolni az alábbi márkákat, ezért döntöttem egy facebookos 'webshop' mellett, mivel több embert elérek hirdetésekkel. Amiért engem válasszanak: kedves kiszolgálás, minden kérdésre 1 órán belüli válasz, hibás méret miatt feltétlen termékcsere, 14 napos terméktől való elállás joga indok nélkül is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Több márkáról lenne szó, designer ruházati termékek leginkább galléros pólók, prémium minőség. Pl.: lacoste, ralph lauren, tommy hilfiger.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A munkával leginkább a közösségi médiában lehet majd találkozni. A logo lehet összetettebb a hirdetésekben változatos képekkel szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet. A logo hosszabb időtávlatban megmarad, min 1-2 év.

Feladat leírása

Stílus: 

Olyan munkákat várunk, amelyek tükrözik ezen márkák exkluzivitását, elegáns legyen. Jelenkor szellemének megfelelő dizájn, semmilyen régies vonással. Közvetlen, de nem öncélú, ötletes, de nem hivalkodó. Komoly, de nem komor logót szeretnénk.

Feltöltünk egy logo-t amit preferálunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendőek a régies motívumok.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A végleges pályamunkát vektoros formában szeretnénk megkapni. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan forduljanak hozzám, valószínűleg 1-2 órán belül válaszolni fogok. A számlaképesség nem feltétel.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!
Nem látom sajnos a garantált nyereményre utaló kis ikont, és azt szeretném megkérdezni, hogy lesz a pályázatnak biztos nyertese? Tehát lesz-e garantált nyeremény?
A választ előre is köszönöm.

Kedves Kreatív!

Igen mindenképp lesz biztos nyertese a pályázatnak, a pályázati idő kitolására is van lehetőség.

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a díjazást.

Nagyon köszönöm a választ.

Kedves Megbízó!

A feladat leírásában a borítóképpel kapcsolatban ez olvasható: "A borítókép hasonló stílusú legyen mint a profilkép színvilágban és stílusban is kreatív ötleteket várunk, ha lehetséges utalhatna a ruházatra, a forgalmazott termékek egyenlőre polo-k(galléros polo)..."
Ezt sajnos nem értem teljesen tisztán. A borítóképen egy motívum/illusztráció jelenjen meg (pl. galléros póló) vagy inkább valamilyen szöveg/felirat, amely utal az adott ruházatra?

Előre is köszönöm,

Egy Kreatív

Kedves Kreatív!

A borítóképen inkább egy motívum/illusztráció jelenjen meg.

Tisztelettel,
Megbízó

Fórum (6)