Pályázatok

Villanyszerelési logó!

Logó design
-
Stabilvill
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 96
Stabilvill

Megbízó

14

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

Bármilyen villanyszerelési problémád adódna elvégezzük kedvezményes áron!
Ha pedig nagyobb munkát hozol nekünk (pl.: családi ház felújítás) akkor a munka árától függően részesülhetsz belőle!

Koncepciók (163)

Beküldve: 2023. 05. 24.
5
11
9
Beküldve: 2023. 05. 31.
4
0
8
Beküldve: 2023. 06. 04.
1
0
6
Beküldve: 2023. 05. 31.
2
0
5
Beküldve: 2023. 05. 25.
9
0
5
Beküldve: 2023. 06. 04.
1
0
5
PoM képe
PoM
Beküldve: 2023. 06. 05.
9
0
5
Beküldve: 2023. 06. 07.
3
1
4
Beküldve: 2023. 06. 07.
1
0
4
Beküldve: 2023. 06. 06.
11
0
4
Beküldve: 2023. 06. 06.
10
0
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ez még egy friss villanyszerelési cég.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cég villanyszereléssel foglalkozik! Csapatunk fiatalos ,de eltökélt a biztonságos és precíz villanyszerelési munka elvégzésének érdekében! Ezért is lett a cég neve Stabilvill.

Feladat leírása

Feladat: 

A művésztől való kérésem! A logón keresztül szeretném éreztetni hogy ez egy stabil és megbízható villanyszerelési cég, mint ahogy a nevünk is ezt sugallja (Stabilvill). Számunka mindennél fontosabb a biztonság és ezt szeretném éreztetni is! A figyelem felkeltés sem egy elhanyagolandó dolog így a térben való ábrázolás vagy bármi látványos (figyelem felkeltő) tervre vevő vagyok! A főként villámokra alapuló logót szeretném elkerülni !!!!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnék minél nagyobb körben terjeszkedni a villanyszerelési piacon, így igénybe kell majd vennem a social mediát is (Tiktok-Facebook-Twitter) ezért szeretném ha ezeken a platformokon is vállalható lenne! És hogy a közember számára is érthető legyen a logó által hogy mi a cég szolgáltatása, de ha kell akkor egy szlogennel is ki lehet egészíteni
Pl: A villanyszerelés új korszaka!

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki akinek szüksége van villanyszerelésre! De mivel inkább a 30-40év fölötti embereknek van pénze a nagyobb munkákra így akkor rájuk kell koncentrálni!

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A mi munkánkra számíthat, mert a biztonság és az emberi élet számunka mindennél többet ér! A hanyag munka nálunk nem megengedett! Az otthonához csak az álltalunk tapasztalt és jó minőségű anyagokat használjuk! Szóval ha nyugodtan szeretne menni pihenni, nem pedig azon aggódni hogy mikor ég önre a ház akkor minket válasszon ,mert számunkra nem elég a JÓVANAZÚGY megoldás!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Villanyszerelés!

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó után elkészül a weboldal. Utána pedig elkezdem hirdetni más oldalakon is nem csak a social mediában, hogy minél kapósabb legyen! A logó tartóssága, ha nagyon tetszetős akkor végigkísér a csúcsra!

Feladat leírása

Stílus: 

Látványos-figyelemfelkeltő! A logó a megbízható és biztonságos munkát jellemezze! A cég neve Stabilvill erre kell építeni egy logót, a színeket önökre bízom! Ha kell a logóba szlogen, mert nem lehet kivenni könnyen a logóból hogy ez egy villanyszerelési cég ,az sem probléma, finomításnál beleillesztjük a szlogent pl: A villanyszerelés új korszaka!

Feladat leírása

Kerülendő: 

A főként villámokra alapuló logót szeretném elkerülni !!!! Nem akarok annyira hasonlót a többi villanyszerelési logóhoz!

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Minden rám szánt időt köszönök! Csatolok egy képet ami egy próba volt ! Ennél csak sokkal jobbat szeretnék. A csatolt kép csak látvány minta mert érdekes, de könnyen elvethető, nem irányadó! Bármilyen kérdés van szívesen válaszolok!

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Szeretném tájékoztatni a pályázat kiíróját, hogy a csatolt logó minta egy elforgatott "kiváló áruk fóruma" logó.

A megbízó egy hete nem nézett rá a pályázatra. Ez mennyire általános jelenség? Még új vagyok itt, és pusztán pusztán kíváncsiságból kérdezem.

GYIK-ben ezt találtam:

"FAQ
Mennyi időm van győztest választani?
A shortlist kijelölésére, majd győztes választására a határidő lejártától számítva 2 hét áll rendelkezésre. Az időkeret túllépése esetén minden megkezdett további héttel bruttó 5.000 Forinttal nő a győztesnek fizetendő díjazás.

Ha előre tudod, hogy hosszabb procedúra lesz a döntési folyamat, akkor azt a határidő lejártától számított 1 héten belül van lehetőséged jelezni, és egy későbbi dátumot megjelölni. (Ez sem lehet 30 napnál később a határidő lejártától.) Ennek túllépése esetén szintén hetente 5.000 Forinttal nő a győztesnek fizetendő összeg."

Ó, köszönöm!

Sok-sok remek ötlet lett gyalázatosan alacsonyra értékelve.

Pontosan!

például melyik?

A tied.

Csak ennyi? Akkor rendben is van minden, nem tudom miért reklamálsz.

Valóban érdekes egy pontozás, ismét sikerült lejjebb vinni az átlagokat. Azért gratula a győztesnek!

Dehogynem, csak a háttérben egyeztettek. Nem új a dolog...mással is előfordult már.