Pályázatok

VibeThere - Új social media platform logo készítése

Logó design
-
VibeThere
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 92
SzaboMate

Megbízó

101

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 óra 56 perc

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (110)

Beküldve: 2021. 06. 30.
19
19
10
Beküldve: 2021. 07. 06.
8
7
10
Beküldve: 2021. 07. 08.
12
0
10
Beküldve: 2021. 07. 07.
9
1
10
Beküldve: 2021. 07. 05.
13
7
10
Beküldve: 2021. 07. 09.
11
2
10
Beküldve: 2021. 07. 10.
10
2
10
VT
Beküldve: 2021. 07. 13.
9
2
10
Beküldve: 2021. 07. 04.
40
7
9
Beküldve: 2021. 07. 13.
6
0
10
Beküldve: 2021. 07. 03.
22
2
9
Beküldve: 2021. 07. 13.
4
1
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A felhasználók jelenleg helyettesító szolgáltatásokat használnak, hogy erre a problémára megoldást találjanak. Pl.: Instagram, Facebook, Google Maps.

Saját maguk nyomozzák ki azt, hogy jelen pillanatban (vagy mostanság) hogy néz ki és milyen hangulat uralkodik egy adott távoli helyszínen, ami lehet szórakozóhely, utcakép, szabadtéri esemény, tengerparti látkép, rég nem látott épület/park, tervezett utazási cél vagy távol lévő, vásárolni kívánt termék előzetes ellenőrzése egy 3. (pártatlan) fél
segítségével.

Hosszú a felhasználási területek listája.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A VibeThere egy olyan közösségi oldal, ahol kedvenc helyszíneid történéseit követheted nyomon, mások által készített képek, videók és állapotjelentések formájában.

Ideális azok számára akik tájékozódni szeretnének a helyszín jelenlegi állapotáról, hangulatáról, vagy szeretnék átérezni, hogy milyen "ott lenni" anélkül, hogy odautazhatnának.

Mindenkivel előfordul, hogy szeretne kimozdulni, utazni valahova, megnézni egy hozzá távolabb eső helyszínt, viszont munka, család, anyagiak miatt nem teheti ezt meg.

A VibeThere segít abban, hogy az áhított helyszín hangulatát kicsit átérezzük és odaképzeljük magunkat. A képeket és állapotjelentéseket más emberek töltik fel, így több szemszögből és aspektusból láthatjuk majd, ami nagyon hasznos!

Feladat leírása

Feladat: 

Egy könnyen megjegyezhető, frappáns, a következő jellemzőkhöz illő logót szeretnénk kapni:
#helyzetjelentés, #ellenőrzés, #térkép, #távol-lévő, #helyszín, #up-to-date, #social-media

Szeretnénk kérni egy mock-up képet is, ahol láthatnánk, hogyan néz ki a tervezett logó egy applikáció listában.
Mivel a VibeThere applikációként indul majd, így alkalmazáslogóként is jól kell kinéznie az elkészült munkának.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

"Ohh, waow! Szóval ezzel az applikációval bármilyen helyről kaphatok up-to-date információt? Szuper!", ha emellé még társul a social media platform érzete is, az mégjobb, de ez utóbbi csak opcionális.

Feladat leírása

Célközönség: 

Legfőképp fiatalok és fiatal felnőttek fogják használni az alkalmazást, illetve a social media oldalak kedvelői, akik szívesen posztolnak a mindennapjaikról.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A VibeThere ötvözi a közösségi média és a hely alapú információ közlés jellemzőit, így a felhasználóknak itt is lehetőségük van kifejezni önmagukat, ám tehetik ezt úgy, hogy közben hasznos információkat közölnek velük az adott helyszín jelenlegi állapotáról, hangulatáról, történéseiről.

Hogy miért éri meg a felhasználóknak képeket, videókat, helyzetjelentéseket posztolni az adott helyszínről? Azért, mert így nem csak a saját követőit érheti el, de azokat is, akik érdeklődnek a helyszín iránt. Ezzel egy sokkal nagyobb tábort célozhatnak meg azok, akik követőkre tennének szert.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A VibeThere egy izgalmas social media platform, ahol up-to-date információkat kaphatunk távoli helyszínekről, mindamellett lehetőségünk van kifejezni saját stílusunkat is.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalon, applikációban, közösségi felületeken, e-mail aláírásokban és mindenhol ahol a termékünk megjelenik.

Feladat leírása

Stílus: 

Ezt a grafikusra bíznánk és csak nagyon nagy vonalakban írnánk le, hogy mi az elképzelésünk:

- Modern és minimalista vagy Fura és különleges.
- Különálló szimbólumot tartalmaz amely önmagában is jelentéssel bír vagy tipografikus és a betűkkel való játék sugallja a "Célkitűzésben" leírtakat.
- Egy applikáció listában a logo felismerhetően és értelmezhetően elfér.

A lényeg, hogy a "Célkitűzés" és a "Feladat" szekciókban leírtak teljesüljenek.

Nem szempont, hogy a logó működjön fekete-fehér változatban. A fent meghatározott paramétereket figyelembe véve, szabad kezet adunk a színek kiválasztásához.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túlságosan részletgazdag. Nehezen reprodukálható. Stílusában, színekben, bármilyen formában hasonlít a Viberhez (a névhasonlóság miatt erre kifejezetten szeretnénk ügyelni)

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Olyan vektografikus formátumban szeretnénk megkapni a kész munkát, amelyet könnyedén tudunk módosítani majd a továbbiakban (SVG, PSD), de akár Zeplin, Sketch vagy Figmában is szívesen fogadjuk.

Fórum

Szeretnénk megköszönni minden pályázónak a részvételt és egyúttal elnézést kérni, amiért ilyen sokáig húzódott a végleges döntésünk.
Nagyon nehéz volt kiválasztani, mert nem számítottunk rá, hogy ilyen sok eredeti ötlet fog születni, amelyek ennyire eltérnek egymástól és mégis teljes mértékig kifejezően adják át a VibeThere lényegét.

Mentségemre legyen mondva, hogy nem használok AirBnB-t és ezért nem vettem észre a másolást. Erre még a Google képkereső is ordított volna.