Pályázatok

Vérfrissítés fiatalodás, ill. új profil az építőiparban

Logó + Kisarculat design
-
Építő Simon / Simon Ingatlan
105.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 63
bencesimon

Megbízó

55

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Nyertes pályázót promotáljuk honlapunkon és 2 Facebook oldalunkon.

Koncepciók (78)

Beküldve: 2019. 10. 22.
29
13
10
Beküldve: 2019. 10. 29.
14
3
10
Beküldve: 2019. 11. 14.
12
2
9
Beküldve: 2019. 11. 17.
27
0
8
Beküldve: 2019. 11. 17.
5
0
8
TMG
Beküldve: 2019. 11. 03.
24
3
8
Beküldve: 2019. 10. 29.
8
1
8
Beküldve: 2019. 10. 18.
1
1
8
Beküldve: 2019. 11. 06.
10
1
8
TMG
Beküldve: 2019. 11. 13.
8
0
7
Beküldve: 2019. 11. 11.
9
3
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az újlakás építés és az ingatlanközvetítés az utóbbi 3-4 évben dübörög. Jelenleg többek között az áfa változás (5% --> 27%) miatt is lassulás jelei látszódnak. Az értékesítési idő kitolódik. Az Áfa emelkedése nem engedi az árak csökkenését, pedig a piac kis mértékben talán ezt várná.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk Kecskeméten 1996 óta épít saját beruházásban társasházi lakásokat. Családi vállalkozásunk tartja kézben a tervezést az építést és az értékesítést, sőt ma már a társasház kezelést is. Ehhez természetesen a saját létszámon kívül külsős szakembereket is igénybe veszünk. Ez idáig 650 lakást építettünk fel. Külsős munkákat is vállalunk (pl. családi ház építés, kisebb-nagyobb felújítás). 2015-ben indítottuk ingatlanközvetítő irodánkat, ahol jelenleg 6 munkatárs dolgozik.

Cégünknél generáció váltás zajlik, édesapánk által indított vállalkozást bátyámmal folyamatosan vesszük át. Emellett zajlik egy technológiai változás is az épített lakásainknál, most már talajszondás hőszivattyúval és napelemekkel szerelünk minden házat, ami azt jelenti, hogy a hűtés+fűtés+meleg víz költsége 0,-Ft a lakásokban.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat kettős:

1. Az Építő Simon Kft, mint új lakás építő cég város szinten ismert és elismert név, jó hírünk van szeretnek minket az emberek. (Természetesen azért, mert mi is szeretjük Őket, és jót adunk nekik.) A később indult ingatlanközvetítő ágazatunkat (, ami egyébként jogilag ugyan az a cég) Simon Ingatlanközpontnak neveztük el. (Elfogadható a rövidebb Simon Ingatlan név is.)

Valahogyan meg szeretnénk oldani, hogy az ingatlanközvetítő résznek saját arculata legyen, de kihasználva az Építő Simon név ismertségét és bizalom építő szerepét. Szeretnénk elkülöníteni a két tevékenységet új lakás építő és építőipari munkákat végző részt, ill. ingatlanközvetítő részt. Lehet majdnem ugyanaz a logó, de pl színben és/vagy valamiben mégis más.

2. Szeretnénk az építőipari, új lakás építő rész logóját arculatát modernizálni, fiatalossá tenni. Szeretnénk ha látszódna, hogy tapasztalt komoly cégről van szó, és bizalmat keltene a logó. Ugyanakkor nem szeretnénk teljesen mást a mostanitól. Szeretnénk, ha az új logóról is ráismernének a cégre, tehát valahogyan hajazna a régire. (Nem tudom, hogy ez mennyire megoldható, ill. mennyire nehezíti a feladatot.)

Színben nincs megkötés, azonban a zöldet szeretnénk kerülni.

Szeretnénk: logót, levélpapírt, névjegykártyát, irattartó mappát készíttetni

új lakás építő /építőipari rész: www.epitosimon.hu

ingatlanközvetítő rész: www.simoningatlan.hu

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk az új generációk megszólítása, akik most vannak családalapítás időszakában, de nem szeretnénk elveszíteni az idősebb konzervatív piacunkat sem. Szeretnénk ha a belénk vetett bizalmat erősítené az új logó, megbízható erős cég benyomását keltse.

Feladat leírása

Célközönség: 

Piacunk széles fókuszú,
1. sok családalapító CSOK kihasználó ügyfelünk van
2. utóbbi időben több készpénzes befektető vevőnk volt (40-es, 50-es, 60-as férfi korosztály)
3. idős generáció, akik nem bírják a régi nagy családi házat, vagy lift nélküli társasházat

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Cégünk innovatív a városban, jellemzően mi alkalmazzuk először az új technikákat és mi építjük be a legvastagabb hőszigeteléseket. Mindig azt adjuk amit ígérünk. Soha nem késtünk egyetlen átadással sem és nem is fogunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Modern, otthonos, megújuló. (Ez a reklámszövegünk is most.) Megbízhatónak, jó minőségűnek tartják az emberek a lakásainkat.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hosszú távú felhasználást tervezünk. Weboldalak, nyomtatott sajtó, számla fejléc, óriásplakátok, levél fejléc, molinók, beach flag.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern fiatalos, mégis bizalmat ébresztő, erős/komoly cég benyomását keltő logót szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

zöld szín

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

vektorgrafikus anyag kellene, hogy azt majd az óriásplakátokra is rá lehessen szépen tenni

Fórum

Segítséget kérnék!
Ez most 2 kis arculati tervezést jelent + logó?
Köszönöm

A cég ugyan az mindkét tevékenység mögött, csak a két tevékenységet szeretnék szétválasztani, de úgy hogy látszódjon, hogy egy tőről fakadnak. (pl, ugyan az a logó más színhasználattal, vagy kis mértékben eltérő forma, ...)

Remélem tudtam segíteni!

Köszönöm!

Köszönöm a vissza pontozást. Indoklás?

A visszapontozás engem is érdekelne, köszönöm.

Kedves Kreatívok,

tegnap egy 6 fős céges vezetői értekezleten néztük át a pályázatokat, és a kollégákkal közösen próbáltunk egy sorrendet kialakítani. Volt olyan pályázat, ami az általam pontozotthoz képes kevesebbet kapott, de volt olyan is ami többet.

Mivel nem tudom, hogy kihez melyik koncepció tartozik, ha a pályázathoz írnak üzenetet, akkor írok szívesen indoklást.

Köszönöm.