Pályázatok

Velünk biztonságban tudhatod a tisztaság kérdését és az értékeide

Névadás
-
Horvát Service
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 40
Ilona

Megbízó

46

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (41)

Beküldve: 2020. 03. 08.
2
8
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
8
Beküldve: 2020. 03. 03.
1
8
Beküldve: 2020. 03. 03.
3
7
Beküldve: 2020. 03. 03.
2
7
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 04.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 05.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 07.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
7
Beküldve: 2020. 03. 06.
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A megbízó a magyarországi takarítással foglalkozó vállalkozások piacán működik hosszú évek óta, és stabilan tartja piaci helyzetét.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cég 1996. tavaszán alakult. Családi vállalkozásként indultunk, kitartó munkánk, fejlődésünk és az éppen aktuális trendek figyelembevételével sikerült olyan szintre emelni innovatív takarítási szolgáltatásainkat, hogy az évek során megrendelőink egymás után ajánlottak minket cégekhez, így most már egész Magyarország területén végzünk takarítási munkálatokat.
Ennek további oka cégünk megbízhatósága, mely bár egyre nagyobb létszámban működik, de a családias és egyben határozott munkamorál megtartására mindig nagy figyelmet fordítottunk. Fogyatékosságbarát munkahelyként működünk.

Állandóan figyeljük a legkorszerűbb technológiákat a piacon, illetve a mai elvárásoknak megfelelően ezeket leginkább egy környezettudatos látásmóddal is párosítjuk.
Kapcsolatunk nemcsak megrendelőinkkel működőképes, hanem beszállítóinkkal is már több éves múltat tudhatunk magunk mögött.
Minden alkalmazott bejelentett, ami külön kiemelendő ebben a szektorban, mert ez nem jellemző. A több száz fős alkalmazotti állomány és az úttörő gondolkodása cégnek pedig mindig új lehetőséget nyit meg az ügyfélszerzésben és az ügyféllel való együtt gondolkodásban.

Tevékenységek/Szolgáltatások:
Ablaktisztítás
Épületüzemeltetés
Biztonsági szolgálat
Gépi szőnyegtisztítás
Termékek biztosítása
Homlokzattisztítás
Kerttervezés, kivitelezés
Mozgólépcső tisztítás
Napi takarítás
Rágcsáló és rovarirtás
Innovatív új területek:
Ipari mosodai szolgáltatások
beléptető rendszerek-fizető kapuk üzemeltetése
Biztonsági őrzés
Műszaki üzemeltetés
Alpintechnika
mozgólépcső tisztítás

Föbb piaci szereplők a szektorban:

- Future FM
- Masterclean
- ISS
- Fakultás
- Jánosik és Társa
- Taképszolg

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan, jól megjegyezhető nevet keresünk, amely összhangban van a vállalkozás tervezett stílusával, értékeivel, tevékenységével. A név maximum két szóból álljon és ne legyenek benne olyan szavak, illetve ezek különböző formái, amelyek nehezen értelmezhetőek. A tevékenységekre utaló szó/szavak/szókapcsolatok lehetnek a névben (de ez nem alapkövetelmény).
Előny, ha a név leírása, kiejtése (amennyiben angol kifejezés irányába megyünk el, még az idegen nyelveket kevéssé beszélők számára sem okoz komoly problémát, illetve hosszabb szavak esetén a jó rövidíthetőség szintén előny.
A cég jelenlegi neve Horvát Service Kft. amely egy nagyon ismert név lett mára, de mivel a tulajdonos nevéből ered, emiatt gondolkodunk a névváltoztatáson.

----
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A megrendelő célja, hogy továbbra is stabil piaci pozíciót foglaljon el el, ami egyrészt jelent árazásban egy közepesen magas árszintet, kiemelkedő ár-érték arány mellett. Másrészt, hogy a takarítási szektorban professzionális, rugalmas és megfizethető" piaci pozíciót elfoglaljuk. Legyünk mi azok, akihez az ügyfelek fordulnak, ha a „megbízó bemutatása- tevékenység/szolgáltatások” pontban felsoroltakkal kapcsolatos igénye, kérdése, problémája merül fel.

Az ügyfelek edukációja, hogy fel tudják ismertetni hogy miért és hogyan kell jól takarítani. Hiszen ha értik az ügyfelek, az árképzés lényegét, akkor szakmai alapokon tudnak nyertes pozícióba kerülni és nem kell árversenybe bonyolódni.

Feladat leírása

Célközönség: 

- Magyarországon működő hotelek beszerzési vezetői.
- Magyarországon működő irodaházak beszerzési vezetői
- Magyarországon működő sport, egészségügyi és ipari létesítmények beszerzési vezetői
- magánegészségügyi intézmények beszerzési vezetői
- olyan magánszemélyek, akik nagy értékű ingatlanok takarítására keresnek megbízható takarító személyzetet

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Velünk biztonságban tudhatod a tisztaság kérdését és az értékeidet.
A tisztaság vagyok érzését adjuk nemcsak megjelenésben, üzenetben, hanem a működésben is.
Mindig élen járó műszaki és technológiai megoldásokkal a leginnovatívabb megoldásokat adjuk az ügyfélnek. A megbízóink velünk jól járnak!

Megbízhatnak bennünk, ránk bízhatják az épületet, az értékeket..stb mi mindent megoldunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márkára jellemző a „női gondoskodás” a családias megközelítés. Professzionális háttér, nyitott kommunikáció, háttér. volumenben rejlő erő, magas fokú szakmaiság.
A biztonság érzése. A víz mint éltető elem, amely egyben az élet körforgására is utal.

Feladat leírása

Médiaterv: 

nem releváns ebben a szakaszban

Feladat leírása

Stílus: 

Profi
Trendi
Innovatív
Tisztaság
Érzelmi töltetet szeretnénk belevinni (emocionális)
Bizalmat sugárzó
megfizethető LUXUS
Biztonság érzetét is kell keltse
Finomság
Lágyság
Letisztultság

Feladat leírása

Kerülendő: 

nem tudunk ilyenről

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

nincs

Fórum

Tisztelt Pályázók.
Szeretném kérni Önöket, hogy figyeljenek a névadás egyik alapfeltételére: a névötletek esetében a domain nevek minden végződésre szabadok kell legyenek.
Kérem tiszteljenek meg azzal, hogy ennek utánanéznek és csak olyan nevekkel pályáznak amelyek megfelelnek ennek. Köszönettel: a Megbízó

Kedves Ilona!

Én nagyon nem vagyok képben az "a névötletek esetében a domain nevek minden végződésre szabadok kell legyenek" kérésével kapcsolatban. A későbbiekre is tekintettel kérem, írja meg pár szóban, mi ennek a módja!

Előre is köszönöm!