Pályázatok

Velin családi borászat palackos borcsalád címketervei

Címke design
-
Velin borcsalád
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 79
24

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 23 óra

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

A nyertes pályázó az 80.000 Ft pénzjutalom mellé 12 palack bort kap az általa tervezett címkékkel. A 2. és 3. helyezettet pedig 6-6 palack borral jutalmazzuk.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (105)

Beküldve: 2019. 09. 23.
17
19
9
Beküldve: 2019. 10. 14.
11
4
9
Beküldve: 2019. 09. 22.
1
2
9
Beküldve: 2019. 10. 17.
4
0
8
Beküldve: 2019. 09. 23.
15
0
8
Beküldve: 2019. 09. 19.
9
1
7
Beküldve: 2019. 09. 18.
9
2
9
Beküldve: 2019. 09. 19.
1
0
8
Beküldve: 2019. 09. 28.
3
0
8
Beküldve: 2019. 10. 17.
9
0
8
Beküldve: 2019. 10. 06.
12
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A borászati ágazat helyzete stabil. Az érdeklődés a minőségi termékek iránt növekszik, s ez igaz a borfogyasztási szokásokra is. Induló borászatként ezt a tendenciát szeretnénk kihasználni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Borászatunk 2016-ban indult Velényből (régi nevén Velin)egy Pécstől 25 km-re lévő kis faluból.Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy családi borászat vagyunk, családunkban van aki a borokhoz és a szőlőkhöz ért és van aki az egyéb feladatokat látja el, így a szőlő termelésétől a bor megszületéséig és palackba kerüléséig végig tudjuk kísérni a teljes folyamatot. Amelyik munkafolyamatot csak lehet magunk végezzük.Nagyon fontos számunkra a minőségi borok előállítása. A szőlő feldolgozása tradicionális technológiával történik, ötvözve azt a korszerű tudással és gondolkodással. Idén szeretnénk palackos borokkal betörni a piacra és ehhez kérjük a segítséget.

Feladat leírása

Feladat: 

Induló borászatunk első borcsaládjának 2 címkéjét szeretnénk megterveztetni. A borcsalád fehér, rozé és vörösborokból áll. Jelen pályázattal a Zenit (fehérbor) és a Rozé címkéjét várjuk.
A címkén legyen rajta:
- a logónk , (ha a design úgy kívánja kisebb alakítás belefér)
- a fajták neve (fehér:Zenit és rozé (fajta nélkül csak rozé))
- és az évjárat 2019
Egy fiatalos, letisztult, minimalista de mégis elegáns címkét szeretnénk amivel felhívjuk magunkra a figyelmet a polcokon . A színhasználat szabadon választható.
A címke mérete kb 70x110mm. (de ettől picit eltérhet)
Nem kell, hogy a beküldött pályázat nyomdakész legyen, de a nyertes pályázótól a kiválasztást követő 2-3 napon belül kérjük a nyomdakész verziót.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt szeretnénk, hogy minél szélesebb kört elérjünk a borainkkal. Szeretnénk, hogy a vásárló felfigyeljen a borainkra a polcokon, kedvet kapjon a megvásárlására és megismerje ha máshol is látja.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a 30-40 év közötti kulturált borfogyasztói réteget szeretnénk elérni, akik igényesek a minőségre,de ugyanakkor a fiatalabb korosztályt is meg szeretnénk szólítani, akik egy könnyed estéhez keresnek bort maguknak.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A nyertes pályázónak 80 000 Ft pénzjutalom és ezen felül még egy nagy karton bort (12 palack) küldünk az elkészült címkékkel illetve a borcsalád többi tagjának (többféle fehér és vörösbor) címkéinek tervezésével is megbíznánk. A 2. és 3. helyezett pályázóknak, akiknek még a legjobban tetszik a munkájuk 6-6 palack bort küldünk

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Induló borászatként még kialakulóban van a nevünk, de célunk, hogy pár éven belül a Pécsi borvidék egyik neves borászataként ismerjenek meg minket a borkedvelők.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A Pécsi borvidéken több étteremben, vinotékában és borboltok polcain szeretnénk megjelenni. Tervünk, hogy országos szintre emeljük a nevünket egy pár éven belül. A borcsaládunk címkéjét pár évig biztosan használni fogjuk.

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos ,bohókás, de mégis elegáns, letisztult, minimalista és költséghatékonyan előállítható címkéket várunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Más hazai vagy külföldi borászatok címkéjéhez való hasonlóság.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Várható-e, hogy a közeljövőben névadással (a feladat leírása szerint kialakulóban van), illetve szlogenírással kapcsolatban keresik meg a kreatívokat?
Véleményem szerint ugyanis bármilyen jó egy címketerv, például egy frappáns szlogen rendkívüli mértékben hozzájárulhat a termék eladásának fokozásához!

Üdvözletemet küldöm!

Tisztelt Megbízó!

Talán csak elkerülte a figyelmem, de én hiányolom a címke szükséges elemei közül, hogy édes vagy száraz borról van-e szó.

Köszönjük az észrevételt, de a egyenlőre nem tervezünk hasonló projektet.

A címek kötelező elemei nem szerepelnek a front címkén. Azokat csak a hátcímkére fogjuk feltüntetni.
Egyébként száraz borokról van szó.

Tisztelt Megrendelő!

A leírásban szerepel, hogy a logón minimális változtatás lehetséges. Az lenne a kérdésem, hogy a logóban szereplő fa motívumot esetleg el lehet hagyni a címkéről?
Köszönöm válaszát!

Kedves Kreatív! A fát nem szeretnénk lehagyni, a minimális változtatás nem új logót jelent. De ha mindenképpen így akar címkét tervezni, kíváncsian várjuk.

Tisztelt Megbízó!
Az üvegek csavarosak vagy parafadugóval záródnak? A kötelező szöveg mennyiségéről, elemeiről kaphatunk információt?
Válaszát megköszönöm!

A palackok csavarzárosak csak a vörösborunk dugózott. A kötelező elemek a hátcímkén lesznek láthatóak.
Üdvözlettel: Velin Borászat

Tisztelt megbízó, bár van szokásjog az első és második dimenzióból melyik a magasság és melyik a szélesség sorrendjében és a konvencionális címkék általában állóak, de az egyértelműség kedvéért rákérdezek, hogy a 110 mm a magasságra értendő-e.

Igen. 70mm széles és 110mm magas a címke.

Kedves Megbízó!
A logót megkaphatjuk .png formátumban is? Köszönöm.

Kedves Megbízó!

A figyelmemet felkeltette az, hogy BoldiBardosDesign felhasználó anyaga hasonlít a RickDeckard felhasználó terveihez. Közös projekt?

Köszönöm a válaszukat.

Köszönjük az észrevételt.

A nagyon hasonló email címek alapján is egy embert takar a két profil. Azért volt kénytelen létrehozni a másodikat, mert egy másik pályázaton tanúsított magatartása miatt felfüggesztettük az egyiket.