Pályázatok

Valueteam Szervezetfejlesztő Kft. rebranding

Logó + Kisarculat design
-
ValueTeam
95.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 41
katibolya

Megbízó

11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (42)

Beküldve: 2019. 05. 19.
6
6
8
Beküldve: 2019. 05. 08.
13
4
7
Beküldve: 2019. 05. 10.
11
4
7
Beküldve: 2019. 05. 17.
23
6
7
Beküldve: 2019. 05. 07.
2
0
8
Beküldve: 2019. 05. 07.
7
0
7
Beküldve: 2019. 05. 15.
12
0
6
Beküldve: 2019. 05. 11.
6
0
6
Beküldve: 2019. 05. 17.
7
0
6
Beküldve: 2019. 05. 16.
8
0
5
Beküldve: 2019. 05. 14.
9
0
5
Beküldve: 2019. 05. 12.
1
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A vállalatoknak ma sok fejtörést okoz, hogy megfeleljenek a munkaerőpiaci folyamatok kihívásainak.
A legfrisebb kutatások szerint az elmúlt 10 évben most a legmagasabb a megfelelően képzett munkaerő hiánya. Csökken az egy munkahelyen eltöltött idő, nő a fluktuáció.
A vállalatok egyik legfontosabb erőforrása a munkaerő, vagyis az ember. Mi abban segítünk, hogy ezt a faktort, az ún. emberi tényezőt hogyan állítsuk a szervezeti célok szolgálatába.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A nevünk Valueteam. Szervezetfejlesztő cég vagyunk. Értéket szeretnénk teremteni a megbízóinknak. A tevékenységünk középpontjában az ember áll. Egy vállalatot emberek alkotnak. Sokszor hasonló, sokszor különböző személyiségűek. Mi abban segítünk, hogy különböző vállalatok olyan inspiráló szervezeti kultúrát tudjanak létrehozni, ahol különböző személyiségű, különböző ambíciókkal rendelkező, különböző pozícióban lévő munkavállalóik a lehető leghatékonyabban tudnak együtt dolgozni a közös szervezeti célokért.
Mit csinálunk?
Diagnosztizálunk, értelmezünk, tervezünk, fejlesztünk, visszamérünk...újra és újra
Hogyan tesszük?
A szlogenünk: SomeSimpleQuestion
Fontos értékünknek tartjuk, hogy nem „dobozmegoldásokat” kínálunk, hanem sokat kérdezünk, figyelünk a válaszokra, együtt gondolkozunk a partnereinkkel, és a neki legmegfelelőbb szolgáltatáscsomagot javasoljuk.
Miből állhat egy ilyen szolgáltatáscsomag?
• Vezetőfejlesztés (vezetői coaching, tréning. olyan programok, amik segítenek abban, hogy vezetőek egymással, és a munkavállalóikkal hatékonyabban tudjanak együttműködni, kommunikálni...)
• Munkatársi fejlesztési programok (prezentációs tréning, stresszkezelés tréning, időgazdálkodás tréning. Olyan programok, amik segítenek, hogy a munkatársak komfortosabbak legyenek a pozíciójukban)
• Személyre szabott fejlesztés (csoportos tréningek, amik azt segítik, hogy a munkavállalók hatékonyabban tudjanak EGYÜTTműködni)
• HR tanácsadás (segítünk képzési rendszrek, toborzási rendszerek kidolgozásában, átalakításában)
• Tehetség és karriermenedzsment (segítünk a vállalatoknak olyan rendszerek kialakításában, amik támogatják, hogy a kiemelkedő munkavállalókat megtalálják, és megfelelően fejlesszék)
• Innovációs labor (segítünk, tanácsot adunk szervezet struktúrák, rendszerek megújításában)
• Változás menedzsment (segítünk minél hatékonyabban menedzselni bármilyen szervezeti átalakítást)

Feladat leírása

Feladat: 

A meglévő arculatunkat szeretnénk lecserélni, felfrissíteni. Az új arculat alapja egy új logó. Később ez vezeti be az új weboldalunkat, melynek design-ját szintén a nyertes pályázó tervezhetné meg, ha sikeres ez az együttműködés.

Amire most szükségünk van:
• logo
• ppt template
• levélpapír (vagy word template)
• névjegykártya template

Csatolom a korábbi logónkat, ami lehet alapja az új tervnek, de szívesen várok új, újszerű kreatív megoldásokat. Mindenképp letisztult, arculatot szeretnék. Alapvetően preferálom a monokróm design-t, ami nem feltétel, de a harsányság, színkavalkád mindenképp kerülendő. A logóban max 2 szín használatát tartanám megfelelőnek.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cégünk szakmailag elismert, de marketing anyagaink, és az online megjelenésünk nem tükrözik a professzionalitást. A változásnak egy nagy arculati átalakítással szeretnénk lendületet adni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Alapvetően vállalatok HR szakemberei, illetve vállalatvezetők, akik döntéshozók a velünk való együttműködéssel kapcsolatban, de szeretnénk közérthetőek lenni, közelebb hozni ezt a fajta szemléletet átlagos munkavállaló részére. Különböző profilú vállalatokkal dolgoztunk már együtt, pl: bankok, biztosítók, autógyártók, de különféle szektorokban tevékenykedő kkv-kal is sok sikeres együttműködésünk van.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A bemutatkozásunkban sok szó esik erről. Röviden: nagyon sokat kérdezünk, így segítünk külső szemlélőként diagnosztizálni, hogy egy adott szervezetben milyen szervezeti, hr problémák jelennek meg, és ezek megoldására, a szervezet fejlesztésére egyedi megoldási javaslatokat teszünk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fontos, hogy szeretjük, amit csinálunk, sikeresek vagyunk benne, folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük magunkat is, lendületesek vagyunk. A munkánk középpontjában az emberek, és a fejlődés áll. Fontos értékünknek tartjuk, hogy kérdezünk, odafigyelünk, egyedi megoldásokat javaslunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Ennek a pályázatnak a keretében egy logótervet, és az új arculatnak az alábbi felhasználási módjait várjuk: ppt template, levélpapír, névjegy (vektoros formában is szeretnénk elkérni majd a nyertes anyagot további felhasználásra, és színkódókat is kérnénk majd).
Következő körben a nyertessel terveztetnénk teljes webdesignt, és weoldaldesignt.

Feladat leírása

Stílus: 

Lelkesek, dinamikusak, innovatívak, modernek vagyunk. Szeretnénk, ha ezt a hangulatot az arculat is tükrözné. Stílus tekintetében az egyszerűség, letisztultság a hívószavak. Várunk kreatív megoldásokat.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Harsányság. Túl sok szín használata.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szeretnénk vektoros formában is elkérni a logót. Ha megoldható, akkor szeretnék egy ppt templatetet, és word templatet kérni, ami rögtön használható. Illetve ha a felhasznált színek színkódjait külön megkaphatom, azt megköszönöm.

Ha valakinek nagyon tetszene a feladat, de épp nem fér bele az idejében, az kérem jelezze hozzászólásban, és tudunk egyeztetni.

Előre is köszönöm mindenkinek:)

Fórum

Kedves megrendelő!

Az előző logót nem látom csatolva. :)
A kérdésem az lenne, hogy a név szerepeljen e a logóban?

Előre is köszönöm a választ!

A cég honlapján szerepel a logó. :)
http://valueteam.hu/

Üdv,
Andris

Köszi, már megtaláltam én is ;)

Kedves Kreatívok!
A pályázat hamarosan lezárul. Nagyon szépen köszönjük a bizalmat és a munkátokat!
A jövő hét során meghatározzuk a shortlistünket, és mindenkinek visszajelzünk.
Köszönöm a türelmet addigis!
Üdv
VT

Kedves Kreatívok,

Nagyon köszönjük a benyújtott pályázatokat, és a munkátokat.

Mindannyiótoknak sikeres együttműködéseket kívánunk a jövőben is.
Üdvözlettel
VT

Fórum (5)