Pályázatok

Üzletportál grafikai tervezése

Nyomtatvány design
-
Borsodfesték Kft.
40.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 15
T.Tomi

Megbízó

5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

36 perc 34 másodperc

Utolsó aktivitás

Koncepciók (12)

Beküldve: 2021. 07. 09.
3
2
9
Beküldve: 2021. 07. 17.
8
2
9
Beküldve: 2021. 07. 12.
4
0
8
Beküldve: 2021. 07. 21.
3
0
8
Beküldve: 2021. 07. 15.
3
1
7
Beküldve: 2021. 07. 21.
8
0
7
Beküldve: 2021. 07. 06.
1
0
7
Beküldve: 2021. 07. 15.
5
0
7
BF
Beküldve: 2021. 07. 20.
3
0
6
Beküldve: 2021. 07. 20.
2
0
2
Beküldve: 2021. 07. 08.
1
0
2
Beküldve: 2021. 07. 07.
7
1
2

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A világjárvány soha nem látott kihívások elé állította az építőipari szegmenst. A 2021 év pedig több év óta nem tapasztalt változásokat hozott az építőiparban. CSOK, kedvezményes lakás áfa, drasztikus áremelkedés, hatalmas szakemberhiány...

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Borsodfesték Kft. 20 éve alapítottuk, elsősorban festékékek és építőanyagok kereskedelmével foglalkozunk. Termékválasztékunkban megtalálható minden, amire egy felújítás során szükség lehet. Az elképzelések megvalósításához a széles termékkínálat mellett technikailag is felkészültünk: több gyártó színkeverőgépeivel bármilyen színt kikeverünk, bármilyen felületről legyen szó, kültéren vagy beltéren egyaránt. A legnagyobb gyártókkal közvetlen kapcsolatban állunk, így biztosítva a széles termékválasztékot és a kedvező árainkat.

Feladat leírása

Feladat: 

Üzletportálunk grafikai tervezése

Főút mellett elhelyezkedő, kétszárnyú kapura, valamint az azt aszimmetriuksan körülölelő, keretező felületre szeretnénk olyan figyelemfelkeltő és egyedi grafikát készíttetni, amely designja nyitvatartási időben a kapuszárnyak nyitott állapotában egyenként, majd összezárva, egységként is megállja a helyét.

A designnak minimális tartalmi eleme:
- Cégünk logója: Borsodfesték Kft.
- Üzletünk neve: "Festék Centrum" elnevezés;
- Cím: Miskolc, Zsolcai kapu 5.

A kapuszárnyak méretei: /Fő/
1. 200cm szélesség, 305cm magasság,
2. 340cm szélesség, 305cm magasság.

Kapuszárnyak feletti rész:
540cm szélesség, 105cm magasság

Kapuszárnyak oldalsó rész:
100cm szélesség, 270cm magasság

Méretek csatolmány szerint.

Üzlet címe:
Miskolc, Zsolcai kapu 5.
https://goo.gl/maps/d93cmXfU6BJ4mpgG9

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A célkitűzés egy figyelemfelhívó, egyedi, keatív grafika, amellyel az üzlet előtt elhaladó gyalogosoknak és autósoknak is könnyen beazonosíthatóvá válik festékboltunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Üzlet előtt elhaladók gyalogos és autós forgalom.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinak. Üzletpolitikánk lényege: mérsékelt árak alkalmazásával, ügyfél-centrikus gondolkodásmóddal a bizalom megnyerése és hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Üzleteinket a megbízhatóság, széles termékválaszték, kedvező ár - érték arány, gyors és kedves kiszolgálás jellemzi. Cégünk hosszú távon szeretne az építőiparban dolgozni és abból megélni. Ezért vásárlóink érdekeit tartjuk szem előtt, szakmailag felkészültek vagyunk, tanácsainkkal segíteni akarunk. Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk lakossági vásárlóink és kivitelezőink részére egyaránt.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Üzletportál megújítása, kb 1-2 éves időtartamra, molinóra nyomtatva.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, kreatív, egyszerü.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A terveket vektoros és szerkeszthető formában kérjük elkészíteni, a betűtípus és színek megadásával. Már szerkesztéskor megpróbálunk együttműködni veletek, ezért kérjük a terveket ne a határidő előtti pár napban küldjétek. Hamarabb beküldött terveket mi is megpróbálunk időben véleményezni.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízók!
Emlékszem erre a pályázatra. A győztest talán jobb lenne megbízni, mégis ő az, aki az emblémát akkor tovább gondolta. Vagy szakmai hiányosságok merültek fel dekorációs tervezés terén?

Én is emlékszem a pályázatra, részt is vettem benne. Ráadásul kikötötték, hogy a festéssel kapcsolatos "szokásos" elemek ne legyenek a logóban, mégis egy olyan nyert, amelyiknek fő eleme egy ecset. :-) Nem etikus másik grafikust megbízni olyan munkával, amit más már elképzelt. És valóban, nem is eredményes.

Kedves TMG, NimphaeaAlba! Köszönöm az észrevételt és örülök hogy első pályázatunkra, ha nem is teljesen, de még emlékeztek! Az első pályázatunk célja cégünk logójának újratervezése valamint kisarculatának megtervezése volt, amely sikerrel zárult. Újratervezett logónkat azóta is büszkén viseljük, készítőjében pedig egy remek embert ismertünk meg. Jelenlegi pályázatunk egyik üzletünk portáljának megtervezéséről szól. Attól függetlenül hogy az új logónk egy szükséges elem, nem jelenti azt, hogy a logót tervező személynek kelljen megterveznie üzleteink kirakatát, termékcímkéink vagy egyéb hirdetéseinket. Bármilyen további kérdésben örömmel állok rendelkezésetekre az üzletportál teveivel kapcsolatban!

Fórum (3)