Pályázatok

Új szoftvertermék arculattervezés

Logó + Kiterjedt arculat design
-
BX MOBILE STORE
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 11
BX Solutions

Megbízó

16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 6 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (15)

BX
Beküldve: 2015. 04. 19.
10
3
9
BX
Beküldve: 2015. 04. 26.
13
2
9
Beküldve: 2015. 04. 27.
12
4
9
Beküldve: 2015. 04. 24.
27
6
9
Beküldve: 2015. 04. 27.
11
1
8
hZs
Beküldve: 2015. 04. 26.
10
2
8
Beküldve: 2015. 04. 21.
10
2
7
Beküldve: 2015. 04. 27.
2
1
7
a
Beküldve: 2015. 04. 23.
9
1
7
Beküldve: 2015. 04. 18.
7
1
6
BX
Beküldve: 2015. 04. 27.
2
3
5
Beküldve: 2015. 04. 24.
6
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Variatech Consulting Kft. BX márkájú, iparág-specifikus termékcsaládjával diverzifikációs marketing stratégiát folytat, amely a termékfejlesztés és a piacfejlesztés kombinált alkalmazását valósítja meg.
A BX termékcsalád, az SAP Business One vállalatirányítási rendszert kiegészítve, teljes körűen lefedi a termelő kereskedelmi és logisztikai, kis és középvállalkozások speciális iparági igényeit.
A BX termékeket eddig csak közvetett disztribúcióval értékesítettük itthon és külföldön. Az ügyfelekkel és a partnerekkel való kommunikációban a BX márka nem volt hangsúlyos.
A termékek eladása általában speciális szolgáltatást igényel, ezért egy adott földrajzi területen belül nagyszámú partneren keresztül értékesítettük termékeinket, egy németországi disztribútor cég közreműködésével. Mára 600 feletti a BX termékek hazai és külföldi ügyfeleinek száma.
A jelen pályázat tárgyát képező „termék”, a korábbiakhoz képest annyiban más, hogy direkt módon, a megszokott kereskedelmi csatornán kívül, új értékesítési úton juttatjuk el a fogyasztóhoz.
Ennek oka, hogy alkalmazásához és bevezetéséhez jóval kevesebb tanácsadói közreműködésre van szükség, mobil alkalmazásként az ügyfél „szinte” önállóan képes bevezetni és használni.
A termék fizikai értelemben kibővült egy mobil adatleolvasó eszközzel, amelyen a már telepített szoftvert, az ügyfél azonnal kipróbálhatja, tesztelheti, és mindehhez kedvezőbb áron juthat, mint korábban a szoftverhez önmagában, a hagyományos értékesítési láncon keresztül.
A termék, az SAP Business One termelésirányítási rendszert használó cégek piacán, egyedülálló módon integrált és testreszabható mobil alkalmazást jelent, ezzel piacvezető szerepet tölt be.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A VariaTech Consulting Kft. vállalatirányítási rendszerek professzionális fejlesztésével, szakmai és üzleti tanácsadással foglalkozik, az SAP Business One vállalatirányítási rendszer fejlesztőpartnere, és Magyarországon az első és eddig egyetlen ISV (Independent Software Vendor) partnere.
A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező VariaTech Consulting Kft. célja 2004-es megalapítása óta, hogy vállalatirányítási rendszerekhez csatlakozó üzletági megoldásokat fejlesszen.
Stratégiailag fontos lépés volt, a mobil technológiák gyors adaptációját lehetővé tévő mobil alapú fejlesztői keretrendszer, a BX Mobil Framework kifejlesztése, amelynek segítségével a BX termékcsalád is elindult a mobil világ felé. Új fejlesztéseink a BX Mobil Warehouse, a raktár-logisztikai folyamatokat támogató online, mobil, vonalkódos rendszer, a BX PDC, a termelési, gyári adatrögzítés mobil verziója és a BX TMC, a mobil eszközökre fejlesztett, terepen dolgozó munkatársak munkáját támogató termékünk.

Feladat leírása

Feladat: 

A BX MOBILE STORE nevű, új, mobil raktárkezelést lehetővé tevő alkalmazás önálló értékesítéséhez, logó+arculattervezési munka:
Logó
Levélsablon
Prezentációsablon (1 főoldal + 1 tartalmi oldal diaminta)
Directmail sablon

Feladat leírása

Célkitűzés: 

- szeretnénk elérni, hogy a célközönség a terméket vegye kézbe és próbálja ki
- a kommunikációban hangsúlyos szerepet kap a direkt marketing
- mindamellett, hogy egyszerű és letisztult formák használatára gondoltunk, 1-2 direkt szín alkalmazásával, adjon lehetőséget további termékek felsorakoztatására a koncepcióban. (pl. BX PDC) A most megtervezett logó és arculat további mobil alkalmazások és egy új disztribútor cég arculatának alapja lehet, ha erre alkalmasnak találjuk.

Feladat leírása

Célközönség: 

- Potenciális ügyfelek: SAP Business One termelésirányítási rendszert használó kis és közepes vállalkozások, itthon és külföldön, akik a gyártás, vagy kereskedelem során raktározással is foglalkoznak. Felhasználók jellemzően raktárban dolgozó alkalmazottak.
- Termék értékesítésében közreműködők:
SAP Business One viszonteladók (Magyarországon és külföldön)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A termék segítségével közvetlenül növelhető a raktári munka hatékonysága:
- a raktári készlet pontossága több mint 99%-os
- a kézi adatrögzítésből fakadó hibázás lehetősége megszűnik
- a raktár kihasználtsága nő
- a raktári munka időigénye drasztikusan csökken, az azonnal helyszínen lekérhető információk következtében
Alacsonyabb költségek:
- mozgatási feladatokról papíralapú bizonylatok nélkül, közvetlen értesítés
- utasítások és visszajelentések a munkavégzés helyszínén átvehetőek és visszaküldhetőek
- magasabb raktárkihasználtság megvalósítása
Egyszerű bevezetés, rugalmas megoldás:
- add-on modulra optimalizált, azonnal bevezethető megoldás
- a telepítés távolból is elvégezhető
- rugalmasan testreszabható

Kedvezőbb árkonstrukció:
A termék fizikai értelemben kibővült egy mobil adatleolvasó eszközzel, amelyre a szoftvert telepítve, az ügyfél azonnal kipróbálhatja, tesztelheti a terméket, és mindezt kedvezőbb áron vezetheti be, mint a korábbi hagyományos értékesítési láncon keresztül.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A termék mögött kiemelkedő fejlesztési kompetenciával és több mint 10 éves add-on fejlesztési tapasztalattal rendelkező cég áll, aki dinamikus, kooperatív, folyamatos tanulásra kész, megbízható és innovatív.
A BX termékcsalád a termelő, kereskedelmi és logisztikai vállalatok következő működési területeit támogatja:
Értékesítés, gyártásütemezés, egyedi gyártás, projektmenedzsment, raktárkezelés, megrendelés menedzsment, szállítói ajánlatkérés, árképzés, kalkuláció, dokumentumkezelés, elektronikus számlázás és a működési folyamatok integrálása, optimalizálása.
Ezen belül, a BX MOBILE STORE egy mobil, vonalkódos raktári megoldás az SAP Business One-hoz.
A technika fejlődésének köszönhetően, a raktárakban mára elengedhetetlen azonosítás-technikai megoldások (pl. vonalkódtechnika, rádiófrekvenciás azonosítás, pick-up voice...) megteremtik a pontos és precíz raktárkezelés, nyilvántartás alapját. Ezt a technikai fejlődés nyújtotta lehetőséget használja ki magas szinten, a raktárlogisztikai folyamatokat támogató online, mobil, vonalkódos rendszer, a BX MOBILE STORE. Segítségével megvalósítható a fizikai anyag-mozgatást azonnal követő, vonalkódos rendszerrel támogatott könyvelési folyamat. Az áruk mozgása, a termelés állása, a gyártási, vagy beszerzési rendelések állapota, a leltár, vagy a terven felüli mozgások a raktártérben is lekérdezhetők egy PDA segítségével. A raktári dolgozók az előzetesen optimalizált mozgásokról értesítés útján, vagy a menü rendszeren keresztül tájékozódhatnak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes arculatot egy direct marketing kampányban tervezzük felhasználni, nyomtatott és elektronikus kommunikációs eszközökön. (DM csomag: kísérő levél, szerződéstervezet, termékbemutató prospektus, műszaki dokumentáció, CD-embléma, matrica, termékbemutató videó, landingpage, vagy weboldal)

Feladat leírása

Stílus: 

Friss, lendületes stílus
Technikai, műszaki területen használt termék

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem akarjuk a cégarculattal (Variatech Consulting Kft.) összekapcsolni az új termék arculatát, mivel ez a termék egy új értékesítési koncepcióval kerül a potenciális fogyasztókhoz.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

- a számlaképesség feltétel, a pályázati díj nettó összeg
- formátum: pdf és psd (vagy ai, svg)
- a termékhez felhasznált mobil eszközről képek:
https://www.google.com/search?q=motorola+mc9190&safe=off&source=lnms&tbm...

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok! Reméljük hamarosan megérkeznek az első jelentkezők, amihez biztatásként a "Garantált díjazás"-t is vállaljuk. A győztes pályázóra további tervezői munkákban is számítunk, ahogyan a feladat leírásban is jeleztük. (cég arculattervezése, termék és honlap arculattervezése) Nagy reményekkel várjuk a pályázatra jelentkezőket! Üdvözlettel: A Megbízó

Kedves Megbízó!
A mellékletben csatolt logó lehet, hogy többeket megzavart. Nem egészen világos számomra, hogy a BX termékcsalád említett logóját, a feladatban leírtak szerint a MOBILE STORE-hoz, kell-e "újraszabni", vagy a stílust ugyan meghagyva, de teljesen új logót kell tervezni. Kérem félreértések elkerülése végett a brief-be is írják bele, hogy mi a csatolt logo funkciója. Köszönöm!

Kedves Contacto! Köszönöm a kérdést! Röviden: a csatolt logót nem kell figyelembe venni, teljesen új logót kell tervezni. A feladat megfogalmazása során változott az elképzelés. Eredetileg még szerettünk volna a régi logóval való kapcsolatot fenntartani, ezért csatoltuk a logót, de mivel, új, független márkát szeretnénk létrehozni, ezt az elképzelést töröltük a feladatleírásból. Üdvözlettel!

Fórum (3)