Pályázatok

Új Szentjánosbogár logó

Logó design
-
Szentjánosbogár közösség
60.000 Ft
Hátravan:
3 hét 1 nap
Követő: 25
16

Hozzászólás

44%

Értékelt koncepció

19 óra 25 perc

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Brief írás segédlet
Extra díjazás

Egy métaütővel szívesen megjutalmazunk a pénzdíj mellett. :)

Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (32)

Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 29.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2022. 11. 27.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

31 éves keresztény ifjúsági szervezet, közösség vagyunk, aki keresi új logóját. Gyerekek, fiatalok táboroztatásával (évente kb 1000 fő, ennek nagy része a 9-21 korosztályból kerül ki), és országos programok szervezésével (kb évente 1500 résztvevő) foglalkozunk, sok-sok önkéntesünk segítségével.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Szentjánosbogár egy keresztény katolikus Szent Ignác-i lelkiségű közösség, ami mára országos méretűvé nőtte ki magát. Közhasznú egyesület formájában működik, a Jezsuita rend támogatásával. Minden évben több gyerek- és kamasztábort, ifjúsági tábort tartunk, emellett van még a felnőtt vezetők és a családos Bogarak tábora. Évről-évre vezetőképzőt tartunk a felnőttkor küszöbét átlépő Bogarak számára, akik aztán nyáron csoportvezetőként szolgálnak. Közösségünk tagjai évközben több esemény alkalmával találkoznak. Mindezek megszervezése a Szentjánosbogár Iroda és a Bogárvezetők közös feladata.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk a jelenlegi 2 helyett egy egységes új logót, akár a régiek valamelyikének megújításával amely tükrözi a közösség fiatalos lendületét és magában foglalja az aktuális grafikai trendeket. Az előző logók a közösség tagjaitól jöttek és váltak az identitásunk részévé, most azonban vágyunk arra, hogy egy olyan professzionális megjelenésű legyen ami megállja a helyet napjainkban. Szeretnénk, ha a fény, lámpás formájában jelenne meg, illetve a közösség visszajelzései alapján a többség jobbnak látja, ha a bogárnak lenne arca, de nem zárkózunk el az arc nélküli megoldásoktól sem. Fekete-fehérben is jól mutató logót szeretnénk. Ezen kívül szeretnénk, hogy a logóra ránézve az ember tudjon asszociálni a Szentjánosbogár közösségre, legyen egyedi, önmagában használható és könnyen beazonosítható a célközönség számára. Megjelenhet mellette feliratként is A Szentjánosbogár név, de mindenképp lehessen külön használni csak a logót.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Hosszútávon tervezünk leendő logónkkal, ami egyaránt méltó módon tudja képviselni közösségünket, amelyet büszkén használhatunk és amelyről egyből mi jutunk eszébe azoknak, akik látják.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk a 10-35+-os korosztályig kiterjed, akik az elmúlt évek aktív résztvevői voltak a programjainknak, tagjai a közösségünknek: mint klubvezető, táborvezető, csoportvezető, klubtag tábori résztvevő vagy szülő, helyi szervező. Demográfiai eloszlás programonként eltérő. Táborainkban jellemzően 8-21 évesek vesznek részt nagyobb számban. Klubjaink 2 részre oszthatóak, a még vezetett klubok jellemzően 8-18 évesek, a nagyobbak pedig 18-30. Ezen kívül van még egy aktív családos rétegünk akik kb. 25-40 éves kor között vannak nagyrészt. A kiadványainkon, termékeinken keresztül egy még szélesebb körhöz ér el (pedagógusok, közösségvezetők, táboroztatók...) ami a legkevésbé hangsúlyos szál.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az egyesületről, közösségről és tevékenységünkről részletesebben itt olvashattok: www.szentjanosbogar.hu

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Közösségünk alappillérei a kereszténység, a befogadás, a közvetlenség, az összetartozás, vidámság és a lelkiség. Fontosnak tartjuk ezek megélését és továbbadását.

A célközönség erre asszociált: Világítás, fény, befogadás, összetartozás.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó különböző social media felületeinken (facebook, instagram, honlap), illetve plakátjainkon, kiadványainkon és merch termékeken jelenik várhatóan meg.

Feladat leírása

Stílus: 

Egy vagy maximum két színből álljon, ami fekete-fehérben is jól mutat. Ha van rá lehetőség, kézzel lerajzolható legyen (de ne legyen gyerekrajz). Modern, letisztult, de közben tükrözze a fent kérteket.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A láng/lámpás magában történő ábrázolása elég elcsépelt katolikus körökben. Ne legyen gagyi gyerekrajz, tükrözzön profizmust, de közben sugározzanak belőle a közösség pillérei. A Szentjánosbogár csak feliratként való megjelenése. A kereszt motívum. Lehetőség szerint ne az állat potroha világítson maximum ha nagyon kreatív a megoldása.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektorgrafikus formátumban (pl: svg) kérjük az eredményt.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

"Feladat: Szeretnénk, ha a fény, lámpás formájában jelenne meg"

"Kerülendő: A láng/lámpás magában történő ábrázolása elég elcsépelt katolikus körökben"

???

Köszi a kérdést! Azt értjük alatta, hogy: szeretnénk, ha a szentjánosbogár fénye lámpás formában jelenne meg. De ne önmagában egy sima lámpás vagy fény legyen a logó. Így érthetőbb?