Pályázatok

Új cégnév megalkotása édesipari gyártónak 50.000 Forintért

Névadás
-
<jelenleg> Coco House
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 63
Coco House

Megbízó

56

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 18 óra

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Pályázat menedzselése
Extra díjazás

Minden shortlist-es ötletért 1 kínáló Cocomix kókuszrúd (30 db 80g-os) jutalom jár az ötletadónak.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Pályázat menedzseléseA pályázat lebonyolításában KreaNod tanácsadók is segédkeznek, és igény esetén a határidő lejártával egy ajánlást is megfogalmaznak a beérkezett munkákra vonatkozóan.

Koncepciók (101)

Beküldve: 2013. 11. 13.
4
10
Beküldve: 2013. 11. 13.
1
2
9
Beküldve: 2013. 11. 19.
1
9
Beküldve: 2013. 11. 12.
6
9
Beküldve: 2013. 11. 15.
2
8
Beküldve: 2013. 11. 17.
1
8
Beküldve: 2013. 11. 16.
2
8
Beküldve: 2013. 11. 16.
2
8
Beküldve: 2013. 11. 22.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 17.
1
8
Beküldve: 2013. 11. 21.
4
0
7
Beküldve: 2013. 11. 12.
1
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az édesipar itthon a chipsadó bevezetése óta kellően megtépázott, a piaci szereplők leginkább árversennyel reagálnak a kihívásokra. Mi hiszünk a marketing erejében, és a marketing mellőzése helyett egyre több energiát fektetünk a cég és termékeinek egyedi megjelenítésébe, a versenytársaktól való megkülönböztetésbe.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Társaságunk édesipari vállalkozás, amely hagyományos magyar édességeket gyárt. Fő termékünk a kókuszrúd, amely itthon és Közép-Európában jelentős piaccá fejlődött az alapítás óta eltelt 8 évben. Saját brandünk a Cocomix termékcsalád. További termékeink: Dianás cukorka, krumplicukor, szaloncukor, szőlőcukor.
A meglévő és fejlesztés alatt álló termékeinket nemzetközi piacon is színvonalas elnevezésekel, csomagolással fogjuk ellátni.

Feladat leírása

Feladat: 

Az alapítás óta használt név megváltoztatását a cégen belüli és a piaci kihívások miatt határoztuk el.
Olyan nevet keresünk, amely a nemzetközi terjeszkedést segíti, karakteres, de nem sztereotíp.
FONTOS: olyan egyedi nevet keresünk, amelynek nem foglalt a .hu., .com és .eu domainje!

UPDATE 2013. XI. 12.

A Kerülendő szekcióban leírtak kiemelten fontosak.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A termékeink nem homogének (mint pl. a csokoládészeletek vagy a kekszek piaca), inkább egy-egy erős, önálló teméket fejlesztünk. Ebből eredően nem látjuk elsődlegesnek egy erős ernyőmárka kifejlesztését, de szükséges egy jól csengő, könnyen megjegyezhető, nem feltétlenül angol szóra építő vagy konkrét jelentéssel bíró névre.
A jelenlegi név egyrészt áthallásos lehet egyes piacokon (mondjuk Amszterdamban lehet, hogy egy egészen más intézményre asszociálnának a Coco House név hallatán), másrészt direkt utalást tartalmaz a fő termékre, a kókuszrúdra. Ezt a jövőben kerülni szeretnénk, mert a többi termékcsoport menedzselése ellen hathat.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vevőink a disztribútorok, fogyasztóink az édességkedvelők. Mindkét csoport szempontjából előnyös a könnyen megjegyezhető, akár dallamos hangzású név.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Tekintve, hogy jelen esetben nem termék névadásról van szó, ez a pont nem releváns. A brand feladata lesz a fogyasztók meggyőzése.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fő márkánk, brandünk a Cocomix, amely széles körben ismert. A gyártó nevét a fogyasztók kevéssé ismerik. Egy új nevet szívesen kommunikálnánk akár ATL eszközökkel is.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Legfontosabb és leggyakoribb megjelenés a csomagolás lesz, de az eladóhelyi display-től a TV reklámig bezárólag mindenhol fel fogjuk tudni használni.
Az új nevet szeretnénk 2055-ig használni, akkor lesz ötvenéves a cég :)

Feladat leírása

Stílus: 

A stílus skálát a konzervatívtól az ultramodernig nem korlátozzuk, szabad a pálya. Az egyes név ötletekhez egymondatos koncepció leírást is várunk. Érdemes ránézni a honlapunkra, jelenleg mit gyártunk. A honlap stílusa ne legyen mérvadó, azt a névadás és az arculat kidolgozás után fogjuk illeszteni.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sztereotíp elnevezések, mint pl. sweet tagot tartalmazó elnevezések vagy a coco(s) szintén nem kívánatos, mint ahogy a magyar származásnak sem tulajdonít pozitív vagy negatív előjelet a hazai és a külföldi piac.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Sikeres névadás esetén arculattevezéssel folytatódik majd a munka.

Fórum

Tehát akkor olyasmi nevet kívánnak megvalósítani mint az Oreo, Kit Kat stb stb stb?

Remélem ez a pályázat nem lesz Duna House gyanus :S

Már a shortlist leválogatása óta is hetek teltek el... Nagyon várjuk az eredményeket, vagy legalább valamilyen visszajelzést, határidőt, bármilyen infót...

Fórum (3)