Pályázatok

Ügyvédi iroda logójának tervezése

Logó + Kisarculat design
-
HHN
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 80
Dr. Nagy Anna

Megbízó

11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (82)

Beküldve: 2021. 04. 13.
11
10
10
Beküldve: 2021. 04. 09.
10
0
9
HHN
Beküldve: 2021. 04. 08.
10
0
8
HHN
Beküldve: 2021. 04. 09.
8
1
8
ugr
Beküldve: 2021. 04. 07.
11
0
8
Beküldve: 2021. 04. 09.
10
0
8
HHN
Beküldve: 2021. 04. 05.
12
1
7
Beküldve: 2021. 04. 14.
4
0
7
Beküldve: 2021. 04. 14.
3
0
7
HHN
Beküldve: 2021. 04. 09.
4
0
8
HHN
Beküldve: 2021. 04. 12.
2
0
8
HHN
Beküldve: 2021. 04. 07.
9
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ugyan az ügyvédi társulásunk csak most indul, azonban társulásunk a több évtizedes nemzetközi gazdasági jogi tapasztalatokat ötvözi a fiatalos, a jelenlegi digitalizált világhoz maximálisan alkalmazkodó, specializált ügyvédi munkával. Csapatunk magasan képzett jogászokból áll, akik egyesítik a hosszú évek tapasztalatait a dinamikus, kreatív és hatékony gondolkodással és munkával. Eredmény orientált tanácsadást nyújtunk, időnként meglepő, talán merész megoldási javaslataink vannak és ügyfeleink érdeke számunkra az első, mi mindig a megoldást keressük.
Éppen ezért fontos számunkra, hogy a piacon egységes és egyedi arculattal legyünk jelen, ami a fenti elhivatottságot tükrözi. Szintén fontos, hogy ügyfeleink egy könnyen megjegyezhető, egyedi logóval azonosítsák irodánkat és szolgáltatásainkat. Kiemelten fontos számunkra, hogy a digitális médiákban (Facebook, LinkedIn) egyedileg felismerhetően, könnyen megtalálhatóan jelen legyünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Ügyvédi társulásunkat három ügyvédi iroda hozza létre. Ügyfeleink között megtalálható multinacionális nemzetközi vállatok épp úgy, mint a nemzetközi és magyar kis-és középvállalkozások. Kiemelkedő német, angol nyelvtudásunk és nemzetközi gazdasági kultúrák ismerete illetve közgazdasági ismereteink biztosítják ügyfeleink számára a testreszabott tanácsadást.
Célunk, hogy az új formában még jobban egyesítsük tudásunkat és hasznosítsuk ügyfelek minél jobb kiszolgálásban.

Feladat leírása

Feladat: 

A társulásban részt vevő vezető ügyvédek neveiből létrehoztunk egy rövidítést, amely a társulás neve lenne és melyből egy logót szeretnénk készíttetni. A logó a következő három betűből áll: HHN a logó alatt pedig a következő szöveg szerepelne: Heinzelmann, Heinek és Nagy Ügyvédi Társulás. A logó kiemelkedne a szöveg felett, színeiként elsősorban a kéket képzeltük el, ám a kék mellett még egy szín is szerepelhet. A szöveges rész esetén pedig a kék árnyalataiban gondolkodunk: A Heinzelmann és a Nagy nevek szerepelhetnének világosabb, lágyabb kék színekben, míg a Heinek név sötétkék lenne.

A fent leírtak szerint megvalósított logót szeretnénk felhasználni levélpapíron, borítékon és névjegykártyán is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél az, hogy ügyvédi irodánk egy könnyen beazonosítható és egyedi logóval és arculattal rendelkezzen, ismertté váljon ügyfelek, más ügyvédi irodák számára Magyarországon, illetve külföldön is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Ügyfelek és potenciális ügyfelek, azaz magánszemélyek, kis-és középvállalkozások, cégek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A megbízható, pontos jogi szolgáltatást nyújtó, illetve speciális jogi tudással rendelkező társulás képének és jó hírnevének kialakítása.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A HHN logó kialakítása oly módon, hogy az egyedi, újszerű és megjegyezhető legyen, illetve az egyes betűkről a társulást létrehozó ügyvédek neveire asszociáljon az ügyfél.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A médiaterv a HHN logó elhelyezése a honlapon, a LinkedIn-en, az ügyvédek e-mail aláírásában, az iroda ajtaján, illetve névjegykártyákra. A logó használatát hosszú távra tervezzük.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó és az alatta szereplő szöveg stílusa letisztult, elegáns és modern legyen, ahol a kék szín mindenképp szerepet játszik.

Fórum