Pályázatok

TINTATARTÓ - Szlogen irodatechnikai nagykereskedés részére

Szlogenírás
-
Tintatartó
100.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 131
tintatarto

Megbízó

7

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

Az 5 legszínvonalasabb pályamunkáról szívesen adunk megbízói ajánlást.
A nyertessel hosszú távon kívánunk együttműködni, későbbi kreatív szövegírási feladatokra is a legjobb pályamunkát benyújtó kreatívot tervezzük felkérni.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (241)

Beküldve: 2013. 11. 28.
0
9
Beküldve: 2013. 11. 25.
0
9
Beküldve: 2013. 12. 05.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 22.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 21.
0
8
Beküldve: 2013. 12. 04.
5
0
8
Beküldve: 2013. 12. 03.
0
8
Beküldve: 2013. 12. 05.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 28.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 30.
1
0
8
Beküldve: 2013. 11. 29.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az eredeti nyomtató kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák, festékszalagok) piaca Magyarországon a gazdaság egyéb területeihez hasonló trendekhez illeszkedik, intenzív növekedését visszafogja az olcsóbb, utángyártott és utántöltött termékek elterjedése.
Vállalkozásunk két nagyobb versenytársával osztozik a piacon, bár üzleti modellünk és stratégiánk több elemében is különbözik az övéktől. Első sorban az ő rovásukra kívánunk nagyobb értékesítési volument elérni a piacon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Tintatarto.hu Kft. márkafüggetlen nagykereskedésként valamennyi európai forgalmazásra gyártott nyomtatóhoz, faxhoz és fénymásolóhoz kínál kellékanyagot, a forgalmazott márkák között legnagyobb arányban Canon, HP és Samsung termékek szerepelnek, de kínálunk Brother, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmak, Oki, Panasonic, Philips, Sharp és Xerox termékeket is.
Az általunk forgalmazott kellékanyagok nagy részét jelentős raktárkészletről kínáljuk eladásra, ezzel is kiemelkedünk a hasonló profilú vállalkozások közül, melyek főképp rendelésre szállítják termékeiket. Vállalkozásunk velük szemben nagy hangsúlyt fektet a vásárlói igények azonnali, illetve nagyon rövid határidejű kielégítésére.
Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, mert ezzel tudjuk a legjobb minőséget biztosítani vásárlóinknak.
Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
Nagy hangsúlyt fektetünk az etikus ügyfélkezelésre és a fizetési fegyelemre. Pontosan, precízen, korrektül intézzük üzleti ügyeinket.

Víziónk
Márkanevet építünk a Tintatarto.hu-ból a vállalati értékek hangsúlyozásával. Elérjük, hogy minden magyarországi irodatechnikai és/vagy számítástechnikai kis-és nagykereskedés ismerje vállalkozásunkat. Célul tűztük ki, hogy valamennyi, a célpiacunkon tevékenykedő potenciális viszonteladó partnerünk tudomására jusson: A Tintatarto.hu Kft. a magyarországi irodatechnikai piac legmegbízhatóbb, legstabilabb képviselőjévé kíván válni. Bár mindvégig aktívan kutatjuk a piacszerzés új lehetőségeit, elérjük, hogy a piacra belépő új szereplők proaktív módon kívánjanak partnereinkké válni. Kizárólag eredeti irodatechnikai kellékanyagokat forgalmazó vállalkozásunk tehát piaci részesedését kívánja növelni. Továbbra is jelentős raktárkészletet tartunk fenn, ugyanakkor a beszerzési idő csökkentését kiemelten fontos feladatnak tartjuk.

Missziónk
Mi a Tintatarto.hu Kft-nél azon dolgozunk, hogy egyre bővülő viszonteladói körünknek raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron kínálhassunk eredeti irodatechnikai kellékanyagokat. Bízunk benne, hogy vállalati értékeink, melyek a kiszámítható üzletmenet letéteményesei, ugyanakkor jelenleg kiemelnek minket a magyarországi vállalkozások közül, partnereinken keresztül szélesebb körben is elterjednek, ezáltal a magyar gazdasági környezet is kiszámíthatóbb, etikusabb lesz.

Feladat leírása

Feladat: 

A Tintatarto.hu Kft. vízióját és küldetését tükröző rövid, frappáns szlogen megalkotása, melyet a logotípia szerves részeként a logóval és a márkanévvel együtt kívánunk szerepeltetni.
Tekintettel arra, hogy a szlogent a logotípia szerves részeként értelmezzük, terjedelmét egy mondatban kívánjuk korlátozni, de minél tömörebb megfogalmazást várunk., így elképzelésünk szerint szlogenünk maximum 50-60 karakter hosszú lesz.
A feladatnak NEM képezi részét a logó megalkotása, erre külön pályázatot írunk ki.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Úgy gondoljuk, hogy meglévő viszonteladó partnereink attitűdje nem fog jelentősen változni irányunkban.
Arculatépítésünk elsődleges célja, hogy – az új arculat birtokában új értékesítő munkatársunk révén - sikeresen bővítsük ügyfélkörünket. A közeljövőben induló, piacszerzésre irányuló lépéseinkhez szükségesnek tartjuk, hogy első pillantásra is komoly, megbízható üzleti partner benyomását keltsük. Szeretnénk elérni, hogy minden Magyarországon működő informatikai és/vagy irodatechnikai vállalkozás számára ismerősen csengjen a Tintatartó márkanév, valamint ezen vállalkozások mindegyike potenciális beszállító partnerként gondoljon ránk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célcsoportunknak tekintjük azon Magyarországon bejegyzett irodatechnikai és számítástechnikai kis- és nagykereskedéseket, melyek eredeti nyomtató kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák és festékszalagok) forgalmazásával foglalkoznak, azokat akár belföldön, akár export útján értékesítik, valamint azon szolgáltatókat, melyek ügyfeleiknél kihelyezett nyomtató- és másológépeik üzemeltetéséhez gyári kellékanyagot kívánnak felhasználni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, viszonteladóink igényeit azonnal, vagy rövid határidővel ki tudjuk elégíteni.
Stabilan és kiszámíthatóan árazzuk árukészletünket, az iparági átlagnál alacsonyabb árréssel dolgozunk.
Nagyobb volumenű vásárlóink további jelentős kedvezményeket kapnak.
Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet az etikus működésre, a precíz és kiszámítható gazdálkodásra, a korrekt üzleti magatartásra.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Bár közvéleménykutatást nem végeztünk, úgy gondoljuk, hogy vásárlóink megbízhatónak, stabilnak és tőkeerősnek gondolnak minket. Reményeink szerint számukra az a nagykereskedő partner vagyunk, ahol magas valószínűséggel, de kedvező áron ki tudják elégíteni kellékanyag-igényüket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A szlogent a logotípia szerves részeként a logóval és a márkanévvel együtt kívánjuk szerepeltetni. Elhelyezésre kerül a társaság minden online és offline megjelenésén.

Feladat leírása

Stílus: 

Stílusbeli megkötést nehezen tudunk megfogalmazni, de lehetőség szerint rövid, pár szavas szlogent várunk. A terjedelembeli korlátok figyelembevétele mellett alapvetően nyitottak vagyunk minden megoldásra, de a felszólító módban megfogalmazott szlogeneket alapvetően túl agresszívnek találjuk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Semmiben nem kívánjuk korlátok közé szorítani a pályázók kreativitását.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályamunkákat a magyar helyesírás szabályainak figyelembevételével kérjük benyújtani.

Fórum

Tisztelt Pályázók!

Köszönjük az érdeklődést, egyúttal reméljük, hogy sikerült érdekes, kihívást jelentő feladat elé állítani Önöket!

Az eddig beérkezett pályamunkák alapján szeretnénk felhívni figyelmüket néhány alapvető ismérvre, melyeknek nagyobb hangsúlyt szeretnénk adni:

Társaságunk irodatechnikai kellékek nagykereskedelmével foglalkozik, kizárólag viszonteladó partnerek részére értékesít, végfelhasználókkal egyáltalán nincs kapcsolatban és nem is tartoznak a célcsoportba, a jövőben sem kívánunk ezen változtatni.

Kizárólag eredeti kellékanyagokkal foglalkozunk, sem utángyártott, sem utántöltött készletet nem tartunk, a jövőben sem kívánunk ezen változtatni.

Szeretnénk, ha a szlogen az alábbi értékeinket erősítené, ezeket emelné ki, ugyanis ezzel emelkedünk ki konkurenseink közül:
- Nagy raktárkészlettel rendelkezünk.
- Gyorsan ki tudjuk elégíteni a rendeléseket.
- Jelenlegi partnereink stabilnak és megbízhatónak ismernek minket. Szeretnénk, ha a jövőbeni partnereinknek is ez jutna először eszébe rólunk már a szlogen hallatán is.
- Korrekt, etikus, kiszámítható kapcsolatra törekszünk meglévő és jövőbeli partnereinkkel egyaránt.

Fenti kritériumok mellett szeretnénk kiemelni, hogy a felszólító módban megfogalmazott szlogeneket túl agresszívnak találjuk, ezeket szeretnénk elkerülni.

Bízunk benne, hogy elvárásaink pontosítása segíteni fogja munkájukat.

Köszönettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Megbízó!
Legyen szíves megnevezni a 2 nagy konkurenciát. Segítené a munkát.
Köszönöm a közreműködést!

Tisztelt luizus!

Legnagyobb konkurenciánknak a COPY DEPO-t tartjuk, akik hozzánk hasonlóan irodatechnikai kellékanyagok értékesítésével foglalkoznak. A CHS Hungary Kft. - egyéb számítástechnikai termékek mellett - szintén nagy volumenben értékesít nyomtató kellékanyagokat.

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Pályázók!

Nagyon köszönjük a sok ötletet, pályamunkát! Igyekszünk záros határidőn belül mindegyiket áttekinteni, értékelni, visszajelzést adni. Előre láthatólag szerdán (11.27-én) tartunk cégen belül egy meetinget is ezzel kapcsolatban, addig szíves türelmüket kérjük.

Köszönettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Pályázók!

Először is nagyon köszönjük a sok ötletet, nem is reméltük, hogy egy hét alatt több száz szlogenterv érkezik. Itt a fórumon szeretnénk néhány általános érvényű tapasztalatot megosztani Önökkel, várhatóan nem fogunk tudni egyesével minden egyes tervet külön-külön kommentálni.

El szeretnénk vetni minden olyan szlogen ötletet, ami a tinta-tintázás-italozás vonalat akár csak kicsit is érinti, erre reflektál. Bár sokszor jót derültünk a valóban szellemes szlogeneken, de ennél sokkal komolyabb márkának tartjuk vállalkozásunkat.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy célközönségünk az irodatechnikai kellékanyagok viszonteladásával foglalkozó vállalkozások, ezáltal azok cégvezetői, döntéshozói. Célcsoportunk számára az általunk forgalmazott termékek áruk, ők maguk nem fogják ezeket "rendeltetési céljaik szerint" használni, tehát nem nyomtatási céllal vásárolják ezeket, hanem azért, hogy - nyilván magasabb áron - eladják azokat. Fentiek miatt azokat a szlogenek - bár ezek között is számtalan szellemes változatot olvashattunk - melyek a nyomtatásra utalnak, szintén kicsit céltévesztőnek érezzük. Tökéletesek lennének egy kisker részére, ahol a végfelhasználót kell megszólítani, mi azonban fontosabbnak tartjuk azt hangsúlyozni, hogy ezek az áruk nagy mennyiségben és gyorsan elérhetőek.

Többen elsiklottak a fölött is, hogy társaságunk kizárólag eredeti termékek forgalmazásával foglalkozik, nem töltünk újra használt patronokat, tonereket, nem árulunk utángyártott termékeket sem. Nem foglalkozunk továbbá irodaszerekkel (papíráru, írószer, stb.), kizárólag nyomtató kellékanyagokat forgalmazunk, tintapatronokat, lézertonereket, faxfóliákat és festékszalagokat.

Bízunk benne, hogy fentiekkel segítségükre lehetünk.

Üdvözlettel:
Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Megbízó!

Szeretném megtudni, hogy egy pályázó hány szlogennel indulhat.

Köszönöm válaszukat!

Szia!

Nincs megszabva maximum, annyi ötletet küldhetsz be, amennyit szeretnél.

Kedves Gergely!

Köszönöm a választ!

Tisztelt Kreatívok!

Fantasztikus, mekkora érdeklődés volt pályázatunk iránt, messze felülmúlta legmerészebb várakozásainkat is! Egyszerűen összeszámolni sem tudjuk, hány ötlet érkezett, hiszen sokan egy-egy pályázaton belül több tíz ötlettel rukkoltak elő. A 242 pályamunka, még azzal együtt is, hogy nevünk néhány Kreatívban hasonló képzettársításokat okozva hasonló szlogenötleteket ihletett, valójában több ezer egyedi terv, sziporka, üzenet.
Nagyon köszönjük a sok kreativitást. Bár ezt a pályázatot itt lezárjuk, mivel közelegnek az Ünnepek, a saját szűk kapacitásunkat, az erre fordítható időnket pedig rosszul mértük fel, a végleges eredményhirdetésre januárban tudunk sort keríteni.
Megtisztelő érdeklődésüket és a hihetetlen munkát ezúton is megköszönve kívánunk mára Boldog Mikulást, az eljövendő napokra pedig Békés Karácsonyt és Boldog Újévet!

Üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Kedves Gergely!
Tűkön ülünk (ugye jópáran)... - vajon mikor várható "ítélet"?
Feszülten várom ill. várjuk a választ! Köszönöm.

Szia csipszy!

A logó pályázat fórumában megtalálod a csúszás okát, és biztosíthatlak, hogy az értékelési procedúra már elindult, egyelőre abban a pályázatban elkezdve. A vártnál is nagyobb alapossággal. Dátumot nem tudok sajnos neked mondani, de meg tudlak nyugtatni, hogy immáron sínen van a dolog.

Ez remek. Köszönöm a gyors választ. Szép napot!

A zárás után két hónappal még semmi előrelépés a szlogenpályázaton?

ez engem is érdekelne...

én még csak pontszámot sem kaptam a mai napig : (

Tisztelt Kreatívok!

Elnézésüket kérjük a hosszan elhúzódó értékelés miatt, a grafikai munka pályázatának végére mostanra sikerült pontot tennünk. Bízom benne, hogy a szlogenek áttekintésére és a végső döntés meghozatalára már nem kell sokat várniuk Önöknek sem, előre láthatólag a jövő hét folyamán lezárul a szlogenes pályázatunk is.

Megértésüket megköszönve, üdvözlettel:

Tintatarto.hu Kft.

Tisztelt Kreatívok!

Köszönjük az eddigi türelmüket. A szlogenes pályázatot végül eredmény nélkül kívánjuk lezárni, ugyanis úgy éreztük, nem találtuk meg a végleges szlogenünket a beküldött pályamunkák között. Nagyon köszönjük a kitartó figyelmet és a türelmet, mi is sajnáljuk hogy egyrészt ilyen hosszan elhúzódott a döntés, és azt is, hogy nem sikerült győztest hirdetnünk. A pontozáskor igyekeztünk többünk véleményét és sok szempontot figyelembe véve kiosztani a pontokat, egy-két pályázó szlogen-ötletén kifejezetten jót derültünk, de úgy érezzük, más megoldást kell találnunk.

Köszönjük az együttműködést és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Munkájukhoz sok sikert kívánunk a jövőben.

Köszönettel:
Tintatarto.hu Kft.