Pályázatok

Tintás pálinka logójának elkészítése

Logó design
-
Tintás pálinka
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 85
sappusztai

Megbízó

106

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (136)

Beküldve: 2018. 02. 02.
9
12
10
Beküldve: 2018. 02. 06.
7
13
10
TMG képe
TMG
Beküldve: 2018. 01. 31.
11
9
10
lev képe
lev
Beküldve: 2018. 02. 08.
6
0
9
Beküldve: 2018. 01. 31.
12
7
9
Beküldve: 2018. 01. 30.
3
5
9
Beküldve: 2018. 02. 02.
13
4
9
tMr
Beküldve: 2018. 02. 05.
9
5
8
Beküldve: 2018. 02. 03.
4
4
9
Beküldve: 2018. 02. 02.
1
0
9
Beküldve: 2018. 02. 06.
12
7
9
Beküldve: 2018. 02. 09.
11
4
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Habár a magyar pálinka reneszánszát éli, mégis továbbra is magasan megelőzi a vodka és whisky fogyasztás. Globális tendencia, hogy a fogyasztói társadalmakban az élvezetek iránti kereslet fokozatosan nő, ebből következik, hogy a keresleti oldal a jobb minőség irányába mutat, s ez alól a magyar piac sem kivétel. Itthon is kialakult egy magasabb vásárlóerejű, viszonylag fiatal korosztály, ami inkább a borfogyasztás területén jelentkezik. A pálinkafogyasztás területén még mindig inkább a közepes vagy az alacsony árfekvésű tömegcikkek, a kiválónak közel sem nevezhető, de kellemesen fogyasztható termékek iránti kereslet a legmagasabb.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk jelen pillanatban kizárólag prémium pálinkák előállításával, értékesítésével foglalkozik, egyéb kereskedelmi tevékenységek mellett.
A TINTÁS pálinkával szeretnénk a piac egy másik szegmensét is lefedni, ezzel együtt egy szélesebb réteg számára is megfizethető, alacsonyabb (közepes) árfekvésű termékkel eladásainkat növelni.

Feladat leírása

Feladat: 

Tintás pálinka logójának elkészítése.
Egy -a pálinka nevéhez illeszkedő- logót és későbbiekben (nem jelen pályázatban) az ahhoz stílusában illeszkedő címkét szeretnénk készíttetni.

Konkrét elképzelés stílusról, színekről, grafikai elemekről nincsen. A tintás név, mint "kétértelmű" szó bármelyik jelentésére utalhat a logó, vagy akár egyikre sem. A logó és a későbbi címketerv legyen feltűnő, akár kihívó és merész. Lényeges, a márkanév és a pálinka szó megfelelő olvashatósága.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mivel a piacon egy teljesen új termékről van szó, természetesen mi is azt szeretnénk, ha a versenytársak közül küllemében kiemelkedne majd az elkészült termék, esetleg a "kocsmába" érkező betintázott személy is kiszúrja a kedvencét :)

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a középosztálybeli pálinkafogyasztókat célozza meg a termék. Nem kommersz italról van szó, olcsónak nem mondható(mivel valódi pálinkáról van szó), de a nívósabb vendéglátó helyeken, éttermekben valószínűleg nem a tintás áll majd a pálinkaeladások élén.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ár-érték arányban egy kimondottan kedvező választás! :)

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

...

Feladat leírása

Médiaterv: 

A terméken találkozhat munkájával a győztes, vendéglátó helyeken, internetes webshopokban, későbbiekben (reményeink szerint) italnagykereskedésekben is.

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs meghatározott stílusra vonatkozó elképzelés, bármilyen jellegű, eredeti ötletet szívesen fogadunk.
Természetesen ebben az esetben aranyozást, különleges stancformákat és drága nyomdai megoldásokat igénylő terveket nem várunk.

Fórum

Ilyen névvel lesz prémium minőségre pozícionálva? Fiatalos, de érdekes is egyben :)

A leírásban olvashatod, hogy "A TINTÁS pálinkával szeretnénk a piac egy másik szegmensét is lefedni, ezzel együtt egy szélesebb réteg számára is megfizethető, alacsonyabb (közepes) árfekvésű termékkel eladásainkat növelni."
Tehát nem, nem prémium!

Kedves Kreatívok!

Kérünk mindenkit, hogy a sablon, internetről letöltött tintapacákat hanyagoljátok. Ha "paca" kerül a logóba akkor szeretnénk egy saját, rajzolt, igényes változatot. Természetesen a szónak más jelentésében is gondolkodhattok...de egyik sem kötelező.

Köszönjük

Kedves Kreatívok!

Előre szólunk, címkét ne tervezzen senki, kezdetlegeset sem. Mock up képen, elhelyezhetitek a logót, minden egyéb megoldást törölni fogunk.

Igen, menet közben rájöttem, amint tovább olvastam és értelmeztem a brief-et. Köszönöm a választ!

Kedves Kreatívok!

Sokan küldtetek tintahalas terveket, ezért itt szeretnénk jelezni, hogy a szónak ebben a jelentésében egyáltalán nem gondolkodtunk, szóval ilyen terveket ne küldjetek.
Sok tintapacás tervezet is érkezett, ami nem gond, de ezen jelentést is inkább a tipográfiát illetően szeretnénk hogy alkalmazzátok, tehát töltőtoll és társait sem szeretnénk grafikusan viszont látni. Egy tintanyomatos alap vagy háttér vagy azzal írott szöveg természetesen szóba jöhet, de semmiképp nem netes letöltött változatok. Ha ilyet küldtök akkor az saját, “rajzolt” grafika legyen.

Azt viszont szeretnénk, hogy a logó tartalmazzon valamilyen grafikai elemet is, amely utal a szó “tintás” italos, részeges jelentésére is. Ez természetesen bármi lehet. Egy használati tárgy, egy figura, egy testrész, egy mozdulat, egy padlón, falon hagyott nyom, bármi amire ránézve a “tintás” szóval együtt mindenkiben érezteti, mit jelent a palackra írt szó.
Amennyiben viszonylag nagy méretű grafikai elemről van szó, előnyös lehet ha a logó akár a grafikai elem nélkül is használható, pl ha nincs lehetőség annak megjelenítésére.
Ezek a grafikai elemek (és a betűk is valamilyen szinten) szeretnènk ha saját (rajzolt, nem letöltött vagy kifotozott) grafikák lennének.

Köszönjük!

Tisztelt megbízó !

A következő kérdésem lenne eszembe jutott még egy koncepció .
Szóval elég ha az előzőt szerkesztem vagy egy új koncepcióként küldjem be ? .

Nem tudom melyikről anyagról van szó, az Ön pályázatán belül tud írni nekünk!
Egyébként nem szükséges újat indítani, mivel látjuk ha a régiben változás történik.

Köszönöm a gyors választ .

Kedves Kreatívok!
A határidőt 2 nappal meghosszabbítottuk, mivel úgy látjuk van egy pár terv amelyeknek időre van szükségük, hogy elnyerjék végső formájukat.
Köszönjük!

Ezt nem értem. Már ki volt választva a győztes! Nem?!

Nem, még shortlist sem volt kijelölve. (Ilyen esetekben nem is lehetne már hosszabbítani.)

Bocsánat! Egy másikkal pályázattal kevertem! :)

Üdvözletem!
Érdeklődnék, hogy mikorára várható az eredményhirdetés?
Köszönöm a választ.

Kedves Zoltán!
Hamarosan várható!

Üdvözletem!
Érdeklődnék, hogy mikorára várható az eredményhirdetés?
Köszönöm a választ.