Pályázatok

The Container: konténer piac, kulturális- és szórakoztató központ

Logó + Kisarculat design
-
The Container
140.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 71
The Container

Megbízó

24

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (79)

Beküldve: 2016. 05. 29.
20
2
10
Beküldve: 2016. 06. 08.
8
0
9
Beküldve: 2016. 05. 31.
14
5
9
Beküldve: 2016. 06. 06.
12
0
8
Beküldve: 2016. 06. 13.
9
0
8
Beküldve: 2016. 06. 01.
11
2
8
nl
Beküldve: 2016. 06. 13.
6
0
8
Beküldve: 2016. 06. 12.
3
0
8
KA képe
KA
Beküldve: 2016. 06. 08.
17
0
8
Beküldve: 2016. 06. 11.
9
0
8
Beküldve: 2016. 06. 07.
8
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Manapság feljövőben van a trend, konténerek használata épületekként, ezzel egy különlegesebb, indusztriális (vagy modern) stílusú helyet lehet kialakítani. Már sok országban léteznek ilyen helyek, de nem mondható átlagosnak vagy nagyon elterjedtnek. Ezen felül csak kevés igazán nagy területű és sok (40-50+) konténerrel operáló épült. Ez a trend talán legerősebben Thaiföldön van jelen Ázsiában, ez azért fontos mert ez a projekt Malajziában indul. Itt még jelenleg nem található egy nagyobb ilyen hely sem, egy már épülőben van, de annak a stílusa eltérő ettől. Pár kisebb már létezik, de azok maximum 2-3 konténerből állnak.

A területen lesznek kisebb-nagyobb boltok, kávézók, kifőzdék/éttermek, kis bár(ok), masszázs, egy kisebb hotel, színpad koncerteknek. Ezen kívül még szeretnénk helyet biztosítani kiállításoknak is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az ötlet egy 4 főből álló csapattól jött (3 helyi és egy magyar), mindannyian sokat utazunk és miután láttuk, hogy az emberek részéről nagyon jó a fogadtatása ennek a koncepciónak és Malajziában még nem létezik ilyen, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy nagyobb méretű konténer piacot itt. Mindenkinek sok éves kereskedelmi tapasztalata van és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk mind helyi szinten, mind Thaiföldön és Kínában, ezért magabiztosan vágtunk bele a kivitelezésbe. Fiatalok (+/- 30) és nyitottak vagyunk minden jó ötletre, rugalmasan állunk hozzá minden kihíváshoz.

Feladat leírása

Feladat: 

Amire szükségünk van: logo, névjegykártya, levélpapír, boríték.
Mindenképp letisztult designt szeretnénk, elcsúszhat akár minimális stílusba is.
Minden lehet kicsit játékos, de ez nincs kőbe vésve (de semmiképp sem gyerekes).
Szeretnénk érzékeltetni a természettudatosságot, ami fontos szerepet fog játszani a projekt építése során.

Logo:
- mindenképp azt szeretnénk, hogy az emberek konténerre asszociáljanak
- tartalmazhatja a 'The Container' szöveget, de attól sem zárkózunk el ha anélkül van és úgy is jól beazonosítható és egyedi
- ha sikerül megmutatni a logón keresztül, hogy ez egy kulturális- és szórakoztató központ, megtartva az egyszerűséget, az hatalmas plusz
- lehetőleg egy színű legyen, hogy bármilyen háttérhez fel tudjuk használni

Névjegykártya:
- szeretnénk újrahasznosított barnás színű, minőségibb, szép textúrájú papírt használni (de a papír színe változtatható)
- gondolkoztunk egy dombornyomott konténer mintázaton ('háttérként'), de nem vagyunk benne biztos, hogy ez hogyan sülne el
- dombornyomott logo
- az oldalak lehetnek különböző színűek
- az 1. oldalon a logo lenne, és kis méretű QR kódot is szeretnénk elhelyezni, ha elegánsan megoldható
- 2. oldalon az adott személy adatai és elérhetősége + globális elérhetőségek (és egy kisebb logó itt is lehet)
- személy: név, titulus, mobil, email (keresztnev@thecontainer.com.my)
- a globális elérhetőségeket meg lehet próbálni az 1. oldalon is a 2. helyett, ha nem túl zsúfolt

Levélpapír, boríték:
- szeretnénk újrahasznosított barnás színű borítékot használni
- méret még nem eldöntött

Adatok:
- honlap: thecontainer.com.my (http és www nélkül)
- facebook: thecontainer.penang
- email: hello@thecontainer.com.my
cím: 6 Mukim 18, Tanjung Tokong
10470 George Town, Penang

Lehetőség szerint angolul kérjük az anyagokat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ez a munka inkább csak a logón keresztül befolyásolja a közönséget (esetleg a névjegykártyán keresztül), a többi az üzleti partnereinknek és beszállítóinknak szól.

Feladat leírása

Célközönség: 

Leginkább a helyi középréteg és az ide érkező turisták a célközönség, nem feltétlenül csak a fiatal korosztály. Sok díszítőelemet fogunk használni falfestményeken keresztül szobrokig amik a tervek szerint 'szemétből' vagy újrahasznosított anyagokból fognak készülni, az itteniek nagyon szeretnek 'Instagram ready' környezetbe menni. De nem akarunk 'romkocsma' jelleget adni a helynek, mégha néhány képen úgy is tűnne...

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egy hely, ahol igényes és újszerű környezetben töltheted a szabadidőd. Láttunk már ilyet ezelőtt...
Az érdekes és igényes, de otthonos kialakítású konténereken és a díszítőelemeken van a hangsúly, először ezeknek kell vonzzani a közönséget. Második lépésként már rajtunk múlik, hogy a tartalommal visszatérő vásárlóvá tudjuk-e konvertálni őket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egy új koncepció Malajziában, igényes kialakítás és rendezvények, környezettudatosság, otthonos és természetközeli érzés (sok, zöld, bokrok, fák, virágok).

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logoval remélhetőleg sok helyen lehet majd találkozni, megpróbáljuk Európában is hírét kelteni majd a dolognak.
A többivel nem valószínű :)
Remélhetőleg minél tovább tudjuk használni a végleges terveket.

Feladat leírása

Stílus: 

Mindenképp modern, letisztult munkákat várnánk, a többit kissé nehéz szavakba önteni, ha elolvastál mindent és megnézed a csatolt képeket, ízelítőt kapsz a tervezett stílusról. Modern-vintage/modern-rusztikus (?)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen nagyon színes, maximum 3-5 szín (fehér és fekete beleértve), harsány színek kerülendők.
Komolytalan betűtípus/rajz (túl játékos).

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Lehetőség szerint amit lehet vektor formátumban várjuk.

Fórum

Ez mennyire jó ötlet :)

Kiszàllok köszönöm,amúgy is csalnak a Kreanod munkatàrsai beépített emberei!
Nagyon oda kell figyelni,írjanak emailt newskydesign01@gmail.com
30%~olcsóbban megcsinàlom

Ezt így itt hagyjuk. :) Csalunk, vigyázzatok. Bár azt nem tudjuk, hogy ezzel a pályázattal hogy buktunk le, még beküldött koncepció sincs, a mi embereink sem dolgoznak ilyen gyorsan.

Tisztelt Megbízó!

Érdeklődöm, hogy szlogen van-e, vagy vannak-e olyan kategóriák, hívószavak (pl: food, drink, enjoy, stb.), amit lehet használni?

Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves mea.kreativ,

Jelenleg nincs meg szlogenunk es oszinten szolva eredetileg (de legalabbis az elso korben) nem gondoltuk, hogy hasznalnank.
De rakerdezek a partnereimnel, hogy akarnak-e ezen valtoztatni.
A hivoszavakat hol gondoltad elhelyezni? A logot szeretnenk minel egyszerubbnek megtartani.

Kedves Kreativok,

Mindenkitol elnezest kerek ha a valasz/ertekeles kisse kesve erkezik, kerlek vegyetek figyelembe a +6 oras idoeltolodast Magyarorszaghoz kepest.

Udvozlettel,
The Container Team

Kedves Felek!

Szlogenírás nem része a pályázatnak, így azt nem találhatnak ki a kreatívok. Szerintem a kreatív sem erre gondolt a kérdésénél.

Köszönöm a választ!
Ez csak egy ötlet, de elképzelhető olyan logó / arculati elem, amin jól mutat egy szlogen, vagy néhány ilyen hívószó. Nem szeretnék részletekbe menni, nehogy később emiatt felismerhetővé váljon a munkám.
Ez egy általános kérdés volt, gyakran van a cégeknek szlogenjük, esetleg olyan hívószavak, amik tevékenységet, kategóriákat fednek le. A HVG HR Center pályázatának nyertesét ha megnézitek, látni fogjátok, mire gondolok.
Ha van / lesz ilyenetek, légyszi osszátok meg velünk, ha nem, akkor sincs gond :)

Tisztelt Megbízó!
Mikorra várható válasz, illetve értékelés?

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal meghosszabbodott!

Majd amikor értékel :)

Tisztelt Megbízó!
Megy már a pontozás? Esetleg van már shortlist?

Valami hír róluk?

Sajnos nincs, pedig minden fórumon próbáljuk felvenni az illetékessel a kapcsolatot. Próbálkozunk tovább, hátha kiderül, mi történt, mert nem volt igazán jele annak, hogy teljes „lelépés” lenne.

Én meg már azt hittem, hogy megvan a shortlist és mennek a háttérben a módosítások a végső győztesig! Na így még van esély! :)

Van, ha előkerül a megbízó....

Igen, a shortlist ki lett jelölve, és a változtatási igényeket is megírta a megbízó, aztán jelentkezett ez az eltűnés, aminek előzménye nem igazán volt. Reméljük, nem történt valami baj.

És úgy lett shortlist, hogy a többiek nem kaptak pontot? Vagy még a shortlistesek sem tudják, hogy bejutottak?

Miért ne tudnák? Kapnak róla email értesítőt. Emellett mint említettem, néhány kommentváltás is volt. Ezután jött az eltűnés. A pontozás a győztes kiválasztása előtt kötelező.

Csak azért kérdezem, mert eddig mindig úgy volt, hogy kaptuk a pontokat, aki shortlistre jutott, az kapott e-mail értesítőt is. És még a győztes választás előtt is lehetett látni, hogy megvan a shortlist, anonymus volt mindenki, de már látszott a kis csillag. Most meg sehol semmi. Na mindegy, akkor legalább már azt tudom, hogy nincs esélyem :( Azért köszönöm a válaszokat.

Jesszus, igazad van, én beszélek össze-vissza. Kevertem az emlékeket egy másik, nemrég lezárult pályázattal. Azért történhetett ez, mert valóban itt is elkezdődött az elején a kommunikáció, sőt néhányan pontokat is kaptak, és emailben én kaptam arra ígéretet, hogy ha majd összegyűlik a 4 tulajdonos - amit akkor jövő hétre ígértek -, akkor folytatódik a dolog, és lesz shortlist, stb. A megbízó kifejezetten érdeklődött a shortlist választás mikéntjéről, nekem meg ezzel be is akadt a szó. Elnézést a félretájékoztatásért. Ez a bizonyos shortlist választás mégsem történt meg végül.

(Ettől függetlenül tényleg csak a győztes kijelölésénél kötelező a pontozás, előfordult már korábban is, hogy a megbízók csak a legvégén pontoztak, shortlist választás előtt még nem.)

Köszönöm a válaszodat. Reménykedjünk, hogy előkerül a megbízó, és hamár shortlist nem, talán egy jobb pontszám összejön.

Ahogy én értem Gergelyt, még shortlist sincs, tehát az is összejöhet! Én is reménykedem!

Ha lenne shortlist, azt nem csak a bejutottak látják, hogy van, hanem mindenki... tehát mivel nem látod, ezért nincs ;)

Nem úgy tűnik hogy a megrendelő jelentkezne :( Ilyenkor mi történik a továbbiakban? Törlésre kerül a pályázat egy bizonyos idő után? Vagy szerződés alapján jogi megkeresés?

Remélem, hogy lesz kihirdetve győztes, mert be van állítva a pályázatra a garantált díjazás!

Kreativok, adminok,

Mindenkitol elnezest kerunk, nem leptunk le, sajnaljuk ha riadalmat keltettunk.
Egeszsegugyi okok es egy felresikerult kommunikacio miatt sikerult ezt osszehozni :(
Csinaljuk a pontozast, minden munkara reagalunk es jon a shortlist is.
Termeszetesen a kesedelem miatti extra koltsegeket is eszben tartjuk.

Megegyszer elnezest mindenkitol, mostantol visszaall a rend.

Lesz valamikor pontozás? Látom, hogy shortlist van, gondolom, zajlik a végső egyeztetés, de esetleg a többiek is kapnak pontot belátható időn belül?
Köszönöm előre is.

A győztes kiválasztása előtt mindenképpen.

(Mire meglesz az eredmény, bejön a rossz idő, és befagy a vendégek segge abban a konténerben.)

Bízik itt még bárki bármiben? Még ilyet nem láttam, hogy így elhúzódjon...

Kilónegyvenet fizetne, és van shortlist. Na azokat a shortlistes kreatívokat nem irigylem. Milyen ideg lehet bennük.

Sajnos nem túl rózsás a helyzet ezzel a pályázattal. Az illetékest mi minden létező fórumon kerestük már, ahol lehet (email, FB, LinkedIn) és sajnos nem kaptunk választ. Hátha ti nagyobb sikerrel jártok:

https://www.linkedin.com/in/tam%C3%A1s-t%C3%B6rj%C3%A9k-23768866
https://www.facebook.com/tamas.torjek?fref=ts

Nagyon olyan szaga van a dolognak, mint egy hétvégi italozás közben felmerült világmegváltó ötletnek! Óóóó.. de f@sza, csináljuk! Mi kell? Logó? Intézem gyorsan a kreanodon! Majd jött a hideg zuhany, a szegényes üzleti tervnek köszönhető és már nincs is szükség a semmilyen logóra/arculatra...!

Annál azért csak többről van szó, mert azért eddig eljutottak. A legutóbbi bejelentkezésük is sok-sok „zaklatás” után következett be. Az a baj, hogy amikor megláttam anno a pályázat indításánál, hogy a cég Malajziában van bejegyezve, rögtön elfogott egy rossz érzés, hogy ezt vissza kéne utasítani, de annak nem igazán lett volna alapja, csak a félelem. Már utólag látszik, hogy hiba volt. Nem tudom, mi mehet a háttérben, mert a múltkor csak megtörtént a jelentkezés, a shortlist választás és a komment írás is.

Annyi, h egy ideig akkor nem zaklatjuk őket...
Gyorsan megcsinálták a shortlist-et, és annyi...

Szia!
Ne fessük az ördögöt a falra, de lehet, hogy már használják az egyik shortjelölt munkáját, ki látja, mi történik a távolkeleten... Vagy egyszerűen csak nem jött be a konténer üzlet? Mindenesetre tényleg zavaró, hogy eddíg húzzák az időt.

Tudom, hogy nincs határidő a győztes választásra. DE: azért itt a mi és a kreanod pénzéről is szó van. Milyen már, hogy valaki hónapok óta izgul a shortlistje miatt, a megrendelő meg eltűnik? Azért valami határidőt mégiscsak kéne szabni, mondjuk a lezárást követő 60 napon belül végezni kell. Nekem ne mondja senki, hogyha fontos a cégnek a logó, arculat, stb., akkor 2 hónap alatt nem lehet ezt a folyamatot végigcsinálni? Szankcionálás: a mostani összeg duplája legyen a pályázat indításának a díja, azzal, hogy ha a lezárás után 60 napon belül minden rendben, az összeg fele visszajár, ha elhúzza, akkor nem. Persze ez minket nem véd, de talán a megrendelő így kétszer is meggondolja, és csipkedi magát a döntésben. Hmm?

Egyébiránt meg newskydesign kolléga már az elején megmondta, hogy meg van firkálva a pályázat :))))

Szerintem egyre kevesebb az esély arra, hogy itt még bármi történni fog, ezek úgy tűnik, ilyen emberek.

Mindenesetre a döntéshozásra így is van határidő, aminek túllépése szankcionálva is van. (2 hét, ha azt túllépik, akkor minden héttel 5.000 forinttal nő a díjazás a majdani győztes felé.) Az ilyen „előre több pénzt kérek, majd visszautalok” megoldások rettenetesen bonyolultak (mindezt lekommunikálni, könyvelni, jogilag megalapozni stb.) és könnyen lehet, hogy kontraproduktívak. (rosszabb érzet a megbízók részéről az elején, kevesebben indítanak emiatt pályázatot)

Mondjuk fehér ember nem véletlenül megy ki Malájföldre lakni. Oda csak simlisek mennek. Lásd: Yanez (Sandokan).

Sziasztok!

A shortlistesek véleményére vagyok kíváncsi. Olvassátok el kérlek a Hírfaló pályázathoz írt hozzászólásomat. http://kreanod.hu/palyazatok/hirfalohu-rancfelvarras

Itt is nagyjából ez a helyzet azon kívül, hogy a megbízó nem jelentett ki semmit kategorikusan, sőt amikor utoljára el lehetett érni, akkor arról volt szó, hogy fognak győztest választani stb. Várjunk még egy kicsit, hátha feltűnnek, vagy nem bánjátok, ha hasoonlóképp járunk el, mint a másik pályázatnál?

Fájó szívvel ugyan, de nagy a sanda gyanúm, h ez a pályázat is arra a sorsra jut... :(
Mikor sikerült velük utoljára beszélni?

Aminek a vége a shortlist jelölés lett. Azóta semmilyen fórumon nem volt reakció. (Facebook, Email, Linkedin)

Sziasztok!
Lényeg, a Pillér pályázatom nyert, várom hogy megkeressenek a további teendőkkel. Én még bízom :-)

Meg a másik: ha véletlenül mégis hirdetnek győztest, mi a garancia arra, h a kreatív megkapja a jutalmat...? ...Figyelembe véve az eddig történteket...

Szerinted erre mi a válasz? Ha valaki mégis nyerne, az semmiképpen ne küldjön forrásfájlokat, amíg nem történik meg a kifizetés.

Úgy értem, h győztes hirdetés után nem tűnnek-e újra el?
Lásd: Echo

Tehát a győztes választás semmibe nem kerül, majd csak utána kéne fizetniük, h a kreatív anyagokat küldött...
Azaz megtehetnék, h kihirdetik a nyertest, de utána kötelezhetőek arra, h felvegyék a kapcsolatot a nyertessel?

Tehát érted, h értem? :)
Maga a győztesválasztás nem kerül semmibe, mégse hajlandóak rá... :/

Szerintem erről is írtam a másik fórumban. egy jogi kör, hogy hirdessenek győztest, kettő jogi kör, hogy azt fizessék ki, harmadik kör, hogy az történjen is meg. Mindez maláj céggel szemben. Esélytelen. Szóval a válasz meglepő: Nem, semmilyen biztosíték nincs arra, hogy ha hirdetnének győztest valamiért, akkor utána azt ki is fizetik. A lezárás kapcsán elgondolkodunk majd azon is, hogy „eredményt hirdessünk”, hogy legalább az érintett statisztikája úgy nézzen ki, ahogy megérdemli. ehhez meg fogjuk vizsgálni pro-kontra, hogy ez mennyire lenne hiteles, elfogadható részünkről, illetve, hogy a megbízói kommunikáció és a pontok alapján egyértelmű-e, hogy ki lett volna a győztes.

Na az jó ötlet :) Erre télleg kíváncsi vagyok :)

Sikerült akkor a két legjobb pályázatba belefognom :) Nembaj portfólió növelésre tökéletesek! Sajnálom, hogy így alakult ígéretesnek tűntek.

Sziasztok!

Ezen a pályázaton nem vettem részt, csak kíváncsian vártam a beküldött koncepciókat. Most olvastam a szomorú történetet. Sajnálom. Később született egy ötletem: rendezhetnénk egyfajta gyűjtést itt a témában fellelhető oldalakról, amin logó is van és ezeket megnézve a pályázók esetleg felismerhetnék, hogy köztük van-e a sajátjuk (vagy valami nagyon hasonló). Tudom, tű a szénakazalban és ha használnák is, biztos több idő elteltével, de ki tudja. Én elkezdtem a gyűjtést, ha jó ötletnek tartjátok, folytassátok.
üdv.: Atka11
http://www.bf-house.com/a-modern-life-container-house-malaysia
https://vulcanpost.com/92951/msianspiration-25-year-old-build-container-...
https://www.homify.com.my/ideabooks/733363/container-houses-in-malaysia-...
http://www.housetec.com.my/product-container.html
https://en.prefabrikyapi.com/container?gclid=CKnIrYLWxc8CFQUW0wodALQBMQ
http://www.lidajituan.com/en/pro/02/index.html?gclid=CIDM-drVxc8CFWYq0wo...

Köszi a gyűjtögetést, saját munkámat nem láttam eddig sehol! Szörföltem kicsit a témában, de semmi.

Az ötletet én is támogatom! Meddig várat magára a lezárása a projektnek? Esetleg volt valami életjel a megbízó részéről azóta?

Sajnos semmi életjel. Ha a shortlistesek nem kérnek mást, akkor jövő hét folyamán lezárjuk a pályázatot.

Sziasztok!

Továbbra sem adott életjelet magáról a megbízó, így lépnünk kellett. Ahogy korábban is említettem, lezártuk a pályázatot. Itt szükség volt pontozásra is, amit elvégeztünk. A shortlistet nem mi jelöltük ki, ezért ott még követtük a megbízó pontozását, és Róbert munkáját is még anno a megbízó értékelte 10-re, szóval az egy abszolút valid eredmény. Sajnáljuk ezt a pályázatot amiatt is, mert szerintünk is több jó munka is született, volt miből válogatni.

Zsír :D