Pályázatok

Terápiás célra képzett kiscicák eladásához logó

Logó design
-
CATS4cYOUre
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 73
cskantor

Megbízó

151

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (87)

TMG képe
TMG
Beküldve: 2021. 09. 28.
67
100
10
Beküldve: 2021. 10. 05.
8
0
8
Beküldve: 2021. 09. 29.
19
11
8
Beküldve: 2021. 09. 29.
19
7
8
Beküldve: 2021. 10. 08.
4
0
8
Beküldve: 2021. 10. 05.
4
2
8
Beküldve: 2021. 09. 30.
16
14
8
Beküldve: 2021. 10. 07.
3
4
8
Beküldve: 2021. 10. 08.
8
0
7
C4C
Beküldve: 2021. 10. 08.
9
0
7
Beküldve: 2021. 10. 03.
4
6
7
Beküldve: 2021. 09. 30.
20
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ambiciózus pszichológus hallgatóként és a szibériai erdei macskák szerelmeseként a jövőben terápiás munka során szeretném használni cicáimat. Jelenleg ez a segítő munka főként kutyákkal ismert, ám a fajta tulajdonságai miatt hasonló potenciálokkal rendelkezik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A fentebb leírt céljaimhoz első, saját almomat tudatosan szocializálom, fokozatosan minél több impulzusnak kitéve. Ez jelent különböző életkorú/megjelenésű emberekkel való kapcsolatot, zajokat, fésüléshez, állatorvosi vizithez való szoktatást, autóban van utazást stb.
A jelen alom cicáinak alkalmas gazdit szeretnék találni. Első lépésben ehhez szeretném a logót.

Feladat leírása

Feladat: 

A különös figyelemmel képzett cicák eladásához szeretnék egy figyelem felkeltő logót, mely segít a név szójátékának értelmezésében (Cats for you/Cats for cure). Szeretném, ha a logó és a név együttese tükrözné, hogy a szóban forgó cicák különlegesek, az emberhez rendkívülien kötődnek(emiatt a Cats for you). Nem csak egy alomnyi cicáról van szó, akiknek az alap szükségleteket megtanították, hanem úgy érzem, körültekintő és odaadó figyelemmel neveltem őket. A későbbiekben szeretném ezt a nevet tovább használni, amikor a cicákat már valóban terápiás munkára használom vagy hivalatosan képzett terápiás cicák lesznek (erre utal a Cats for cure a névben).

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretném, ha a beérkezett munkáknál szem előtt tartanátok, hogy: 1. tükrözze, hogy most itt különösen szocializált cicákat vehetsz, 2. a jövőbeni céljaimat tekintetbe véve utaljon a cicák terápiás/gyógyitó jellegére, ám ne túlzóan, mivel jelenleg ez még csak az oda vezető lépcső.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki, aki szereti és értékeli a jól nevelt, ember központú cicákat.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Kevés valódi tenyésztő fektet ekkora figyelmet és szán időt a kiscicák szocializációjára. Én mindegyik cicát családom teljes körű tagjaként nevelem. A jövőben is ezek az elvek fognak vezérelni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fontos az emberek állatokkal való kapcsolata és az állatok emberre gyakorolt pozitív hatása. Ennek tudatában végzem tevékenységeimet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Jelenleg a kiscicák eladásához használnám a logót, a szociális média felületén. Miután ezen alom kiscicái kirepültek, a tervezett logó és név nem hal el, későbbi szakmai ambícióimhoz szeretném tovább vinni őket.(újabb alom kiscicáinak eladásához, majd diploma után terápiás munkához)

Feladat leírása

Stílus: 

Megfogó, modern, figyelem felkeltő, akár egy vonalrajzban cica és ember alakja - belekombinálva a nevet, hogy mindkét olvasat egyértelműen kijöjjön. Légy kreatív, várom az ötleteket, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok illetve brainstormingolok az alkotókkal!

Feladat leírása

Kerülendő: 

A logóban ne legyen fotó.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szeretnék legkésőbb okt. 04 12.00 órára egy kész tervet, ha lehet, több formátumban.

Fórum

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal kitolódott.

Kedves Megbízó!
A logó milyen színvilágú legyen? Vagy fehér - feketét szeretne?

Kedves Érdeklődő!

Szerintem a témához meleg, pasztellosabb színek illenek, vagy az egészségügyi cégek által gyakran alkalmazott türkizes árnyalat.

Először is: TMG - nek gratula a minőségi tervezéshez! Mindazonáltal meg kell jegyezni, hogy a pontozás ("értékelés") finoman szólva érdekes, mondhatni rapszodikus.

Köszönöm Kreari.
Látszatra egyszerű feladat, de három szálon elindulva úgy, hogy az emblémára tekintve ne állatvédő szervezet vagy menhely jusson eszébe a szemlélőnek...és még pluszban, kimondottan a Szibériai fajtát sematikusan ábrázolni?