Pályázatok

Tejfeldolgozó vállalkozás logó- és arculattervezési pályázata

Logó + Kiterjedt arculat design
-
TOBI
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 46
TS-TEJ Kft.

Megbízó

26

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 1 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (49)

Beküldve: 2018. 07. 26.
9
12
8
Beküldve: 2018. 07. 22.
11
9
7
Beküldve: 2018. 08. 06.
15
1
7
Beküldve: 2018. 08. 08.
14
0
7
Beküldve: 2018. 08. 09.
13
0
6
1
Beküldve: 2018. 07. 11.
3
3
6
Beküldve: 2018. 08. 07.
6
0
6
Beküldve: 2018. 08. 07.
6
1
6
Beküldve: 2018. 08. 09.
4
1
6
Beküldve: 2018. 08. 07.
13
0
6
Beküldve: 2018. 08. 03.
7
0
6
Beküldve: 2018. 07. 30.
9
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egy jelenleg is zajló beruházásnak köszönhetően mind a termékpalettát, mind a termelési volument jelentősen növelni tudjuk, ezáltal az értékesítési területet is szélesítjük, beleértve a megyeszékhely, Pécs üzleteit, pékségeit is. A jelenleg is gyártás alatt lévő termékeink mellett terveink szerint kemény- és félkemény sajtok, joghurt (natúr és rétegelt), kefír, ízesített tejitalok egyaránt megtalálhatóak lesznek a Baranya megyei pékségek, kisebb üzletek hűtőpolcain.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk helyi termelésű tejből készít és értékesít prémium minőségű tejtermékeket, jelenleg főként fogyasztói tejet, tejfölt és túrót. Ezen termékek a környező településeken kerülnek értékesítésre, közvetlenül saját szállítóinkon keresztül.

Feladat leírása

Feladat: 

A megtervezendő logó és arculat a tejipari vállalkozás logója és arculata. A terv tükrözze a vállalat szellemiségét, legyen vizuálisan egységes. Sarkalatos pont a TOBI márkanév, mely a helyi piacon már ismertnek számít, így elképzelésünk szerint egyelőre nem vezetnénk be új márkanevet. A későbbi, esetleges új termékcsoport bevezetéséhez szükségünk lehet egy új névre, az erre érkező javaslatokat súlyozottan értékeljük.

A pályamunkák a következő terveket tartalmazzák, termékmegjelenítésre:
- logó a TOBI márkanév megjelenítésére
- a mellékelt PET palackon történő megjelenítést, a TOBI márkanévvel
- a TOBI márkanevet hordozó, ajándéktárgyként adható bögre és textil bevásárlótáska látványterve.

Szükségünk van a vállalkozás márkanévtől szeparált megjelenésére is, az alábbi terveken a TS-TEJ Kft. hivatalos cég elnevezés a kívánatos, az arculathoz ez is hozzátartozik.
A vállalkozás nevével ellátott tervek:
- névjegykártya
- Word fej- és lábléc,
- e-mail sablon,
- boríték.

Az élelmiszeripari ágazat sajátossága, hogy a gyakran előforduló jogszabályi változásokból fakadóan a termékeken feltüntetendő információ változik, ezzel kapcsolatban rendkívül szigorú szabályozás köti a gyártók kezét, így a legjobbnak ítélt kreatívval mindenképpen hosszútávon szeretnénk együttműködni. A feladat volumenéből kiindulva nem elvárható, hogy a termékeken elhelyezendő minden információ maximális pontossággal megjelenjen a pályázat lezárásáig, jelenleg szeretnénk kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb kreatívot. Ehhez van szükségünk a márka és a vállalkozás logóira és arculatára, mely a jelenleg építés alatt álló tejüzemünkben előállított termékek értékesítésében, és a vállalkozás megjelenésében segít minket. Termékpalettánk szélessége a pályázat lezárása után indokolja a további egyeztetéseket a sikeres termékbevezetések érdekében, ez azonban már egy következő megállapodás része.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az arculat a következő gondolatokra reflektáljon:
- Helyben előállított termék, magyar alapanyagokból
- Megjeleníthető motívum a „boldog tehén”, amire munkatársaink sem elsősorban haszonállatként, hanem üzleti partnerként tekintenek
- Tradícionális alapok, melyek nem zárják ki az innovációt

Feladat leírása

Célközönség: 

Nem titkolt szándékunk egy igényes fogyasztói kör kialakítása, a preferált vásárlók legalább egy szinten kezelik a minőséget a mennyiséggel.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Üzletpolitikánk szerint alapvetően a termék kifogástalan minőségével és páratlan élvezeti értékével próbáljuk a fogyasztók igényeit kielégíteni, ehhez elengedhetetlen egy olyan arculat, mely ezt a mentalitást sugározza. Az alapanyagként szolgáló tehéntejet a tejüzem közvetlen szomszédságából szerezzük be, így abszolút helyi termékről van szó.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A TOBI márkanév a környező településeken már ismertnek számít, a cég eddigi tevékenységeinek köszönhetően. Termékeink kedveltnek számítanak, melyet a kiemelkedő minőséggel továbbra is megszeretnénk tartani.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes munkát szeretnénk felhasználni az építés alatt álló tejfeldolgozó egységünkben készülő termékeinken, a vállalkozás honlapján, és a cég működésével kapcsolatos megjelenések alkalmával. A termékeink elsődlegesen Baranya megye területén található kisboltok, pékségek hűtőpolcain lesznek megtalálhatóak.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, könnyen értelmezhető és felismerhető, magas minőséget sugárzó logót és arculatot várunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Konkurens céghez hasonló színek, formák.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztes pályamunkát vektoros pdf, illetve jpg formátumban is kérjük elküldeni.
A logót nagy felbontású png fájlformátumban, valamint vektoros pdf fájlként kell beadni.

A kreanod.hu weboldalon meghirdetett pályázat egy beruházás része, a tejtermékek októbertől kerülnek gyártásra a tervek szerint, ennek előkészítésének része a TS-TEJ Kft. és a bevezetendő TOBI márkanév arculatának megtervezése. A jelenleg elérhető www.tstejkft.hu weboldalon további információkat találhat a cégről és a jelenlegi arculatról, ez tovább segítheti a tájékozódást. Fontos információ azonban, hogy ez a weboldal mindenképp megújításra kerül a közeljövőben.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó !

www.tstejkft.hu - sajnos ez a weboldal nem elérhető.

Kedves Megbízó! Érdeklődöm, hogy a TOBI elnevezés, honnan jött? Új névjavaslatokat is várnak? A jelenlegi weboldal stílusa irányadó a tervezénél? Köszönöm válaszukat.

Kedves Kreatív!

Új név kitalálása nem szerepel a feladatok között, ezért kerüld!

"A későbbi, esetleges új termékcsoport bevezetéséhez szükségünk lehet egy új névre, az erre érkező javaslatokat súlyozottan értékeljük." Akkor ez így félreérthető a kiírásban.

Kedves Megbízó!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy inkább realisztikusan képzelik el a tehenet a logóban vagy el lehet vinni ilyen mesésebb irányba úgy értem amit akár a kis gyerekek cukinak tartanak vagy inkább legyen ez a klasszikus tehén forma?

Köszönjük az észrevételt. weboldalunk újra elérhető!

Találó névjavaslatokra valóban szükségünk lehet a jövőben, de alapvetően a TOBI márkanév kerülne bevezetésre. Brainstorming jelleggel képzeltük ezt el, de az arculat tervezése a TOBI márkanévre és a TS-TEJ Kft. cégnévre kívánatos.

A jelenlegi weboldal főként a cég ismertetése céljából lett mellékelve, informatív jelleggel. Nem kerülnek a munkák összehasonlításra a honlappal, de hátha valaki pont ez alapján kap ihletet!

Kedves Kreatív!

A logóban a "boldog tehén" motívum megjeleníthető, jól felismerhetően tehén formát képzelünk el, ha a kreatív beletervezi. Valójában a Kreatívra van bízva, hogy mennyire viszi el a mesésebb irányba, nyitottak vagyunk minden megoldásra! :) Jó munkát kívánunk!

Kedves megbízó!

Engem az érdekelne, hogy a TS-TEJ Kft.-hoz egy külön logót is szeretnének? (Tehát a feladat két logót és két különböző arculatot/stílust tartalmaz?)

Megterveztem a TOBI elemeit (logo, címke, üveg látvány, táska, bögre), viszont a leírásban az szerepel, hogy a névjegy, boríték, stb. a TS-TEJ Kft. felirattal szerepeljen és ne kapcsolódjon a TOBI logójához.

(Ez picit összezavart, mert akkor ez két külön feladatnak számít :) )

Kedves Kreatív!

Természetesen nem két külön logót várunk, hanem egyet, ami a TOBI márkanévhez köthető, de a hivatalos iratokon (névjegy, levélpapír, e-mail sablon, word sablon) szükséges a TS-Tej Kft cégnév megjelenítés is. Remélem kielégítően sikerült válaszolnom,

további jó munkát kívánunk!

Értem, köszönöm a gyors visszajelzést! :) Akkor ez alapján kiegészítem a pályázatom.

Kedves Kreatívok!

Címke tervezés nem része a feladatnak. Annyit kell csak csinálni, hogy a megtervezett logót bemutatjátok egy címke mock-up segítségével plusz tervezés nélkül. (Annyit elnéztünk, aki átszínezte a címkéjét, de a teljes értékű munkákat töröltük.)

Tisztelt Megbízó!

Érdeklődnék, hogy várható valamikor eredményhirdetés?
üdv.

Kedves Kreatívok!

Mindenkinek szeretnénk megköszönni a színvonalas pályázatokat, a befektetett energiát. A mai nap során kiválasztottuk a tulajdonosi kör és a cégvezetés elképzeléseivel leginkább egybeeső pályamunkát.

Mindenkinek további jó munkát, sikeres pályázást kívánunk!

Üdvözlettel:

TS-TEJ Kft.