Pályázatok

TAXENSE CONSULTING – KISARCULATI PÁLYÁZAT

Logó + Kisarculat design
-
TAXENSE Consulting
100.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 38
9

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

Ajándék 90 perc üzletfejlesztési, adózási és üzletviteli tanácsadás, illetve A tapasztalaton felül:
• potenciális további munkalehetőséget (akkor is, ha nem Te nyersz)

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (39)

Beküldve: 2017. 07. 26.
21
4
9
Beküldve: 2017. 07. 31.
11
0
7
Beküldve: 2017. 07. 31.
18
1
7
Beküldve: 2017. 07. 30.
8
2
6
Beküldve: 2017. 07. 27.
9
0
6
Beküldve: 2017. 07. 26.
5
0
6
Beküldve: 2017. 07. 30.
10
7
6
Beküldve: 2017. 07. 31.
16
0
6
Beküldve: 2017. 07. 25.
4
0
6
Beküldve: 2017. 07. 27.
4
0
6
Beküldve: 2017. 07. 27.
12
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A piacon rengeteg kis, egyszemélyes cég van, illetve a mamutok, a Big Four, ami négy óriási céget jelent. A mi cégünk a kettő között található. Professzionalitásban a nagyokhoz húzunk, emberközeliségben, pedig a kicsikre hasonlítunk.
A piaci helyzetünk, csak kontextust ad, ugyanakkor azt gondoljuk nem meghatározó az arculat szempontjából. Az arculat nem eladni fogja a szolgáltatásunkat, viszont az iroda hitelességéhez és pozitív megítéléséhez szükséges.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy hazai és nemzetközi piacon egyaránt tevékenykedő cég (amely adótanácsadással, könyveléssel és könyvvizsgálattal foglalkozik).
„18 éve foglalkozom számvitellel és adótanácsadással és jó hírem van a KKV szektorban dolgozó cégvezetők számára! Ha a vezető és a könyvelője (adótanácsadója) egy nyelvet beszélnek, a munka oroszlánrészét már elvégezték, ugyanis a problémák sokszor a rossz kommunikációból erednek. Időt és pénzt takarítanak meg, így vár rájuk a kényelem és a nyugalom.” - Talyán Andrea, a dinamikusan növekvő cégek specialistája és a tudatos cégvezetők választása. Adószakértő és könyvvizsgáló. A társaság ügyvezetője és egyben alapítója is.

TAXENSE Consulting Kft. – Alap a bizalom

Feladat leírása

Feladat: 

Kisarculat elkészítése.
• Céglogó:
- eredeti normál verzió, ahogy megálmodtad
- monokróm változat (fehér és fekete), hogy több környezetben is jól mutasson
- tetszőleges változatok (nem kötelező)

• névjegy (2 oldalas)

• céges levélpapír - ezekre nyomtatnánk például a szerződéseket, számlákat, hírleveleket és árajánlatokat. Gondolj a kifutóra és úgy tervezd meg, hogy nyomtatni lehessen, ugyanis nem nyomdában készül majd.

• email aláírás (nem fényképes, logoval)

• Dokumentumok borítója (árajánlat, szerződések stb.)

Ezek az adatok szerepeljenek a megfelelő helyeken: Név, pozíció, mobil, email cím + logo és weboldal.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha arculatunk bizalmat és szakértelmet sugározna.

Feladat leírása

Célközönség: 

Tudatos mikro, kis- és középvállalkozások, vállalkozók, akik dinamikusan növekvő céget vezetnek és hisznek a fejlesztésben, fejlődésben. Éves árbevételük minimum 50M forint.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A diszkréció és a bizalom alap, ahogy a felelősségteljes hozzáállás is. A velünk dolgozó cégvezetők megnyugodhatnak, hogy jó kezekben vannak, miközben a legjobb szaktudást kapják.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nem a legnagyobb multis tanácsadó cég, de nem is az egy fős kisiroda. A Taxense egyedülálló módon, mentorként és tanácsadóként is közreműködik, illetve szoros stratégiai kapcsolatot ápol ügyfeleivel. Kérlelhetetlen precizitás biztosítja az ügyfél nyugalmát és cége biztos, sikeres jövőjét.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az arculat kiterjesztése minden felületre (web, jövőbeni marketinganyagok és kommunikáció), a kért anyagok használata mellett.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, komoly és elegáns. Nemzetközi piacon is működő.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Klasszikus könyvelőcégekre hajazó, közhelyes logo és arculat. A cirádás betűket, tollat, könyvet és mérleget, illetve az arany színt, kérjük, hogy ne használd az arculati tervekben.

Fórum

Kedves Megbízó!

Érdeklődöm, hogy a cégnév kialakítása során mi volt a koncepció? Van-e valamilyen különösebb jelentése a névnek, esetleg milyen szavakból tevődött össze (tax + sense?)? Ha van olyan info a névről, ami az arculat kialakításánál fontos lehet, legyen szíves megírni nekünk, a tervezés során fontos lehet.

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Megbízó!

Érdeklődnék, hogy az adatok véletlenül maradtak ki a leírásból, melyet fel kellene tüntetni a névjegyre stb..? Vagy csak minta szöveggel szerkesszük meg amíg nem dől el az eredmény?!

Várom válaszát!

Tímea

Kedves Tímea!

Igen, minta szöveggel tökéletes lesz egyelőre.

Üdvözlettel,
Taxense Consulting

Kedves Pályázó!

Köszönjük a kérdést!

Úgy gondoljuk minden információt megadtunk a feladat leírásában.

Egyébként jól gondolja, a név megalkotásakor mindenképpen szerettük volna, ha az "adózás" egyértelműen látható. A sense az érzékre és a józan észre utal.

Jó munkát kívánunk!

Üdvözlettel,
Taxense Consulting

Kedves Pályázók, kedves Kreatívok!

Köszönjük a sok beküldött pályamunkát, amit eljuttattatok hozzánk.
Sajnos nem találtuk meg amit keresünk, de mindenképpen nagyon tanulságos volt számunkra ez a projekt.
Biztosan észrevettétek, hogy a pontozást két lépcsőben tettük meg. Első körben azt néztük, hogy a munkáitok mennyire felelnek meg a briefben megfogalmazottaknak formailag, szerkezetileg, tehát mennyire állnak helyt a munkák önállóan.
Mostanra kiegészítettük az eredményeket a koncepció, mögöttes tartalom, megjelenés és formavilág szempontok szerinti értékeléssel. így visszajelzésünk azt hivatott megmutatni nektek, hogy a beküldött munkák összességében milyen érzéseket, érzeteket keltettek a vezetőségben.
Annak ellenére, hogy nem tudunk győztest hirdetni, szeretnénk néhányotok munkáját külön díjjal (extra díjazással) jutalmazni.

Üdvözlettel,
a Taxense Consulting csapata

Kedves Kreatívok!

Az eredményt már olvashattátok, de a pályázat még nem lesz most lezárva, mert a megbízó még a különdíjazottak körét eldönti, illetve szeretne még ajánlát is írni néhány munkához, de erre már csak a jövő héten kerül sor. Addig marad ez a státusz.

Fórum (6)