Pályázatok

Táska márkajelzés

Logó design
-
Canaan
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 93
Kriszta

Megbízó

320

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 10 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

A győztesnek elkészítem saját Canaan márkajelzésű, teljesen egyedi táskáját.

Koncepciók (143)

Beküldve: 2015. 08. 25.
14
57
10
Beküldve: 2015. 08. 25.
41
50
10
Beküldve: 2015. 08. 13.
7
32
10
Beküldve: 2015. 09. 11.
12
5
10
KA képe
KA
Beküldve: 2015. 08. 17.
22
37
10
KB képe
KB
Beküldve: 2015. 09. 11.
6
1
10
Beküldve: 2015. 08. 13.
9
18
9
Beküldve: 2015. 09. 11.
2
10
9
Beküldve: 2015. 08. 17.
13
21
9
Beküldve: 2015. 09. 11.
7
1
9
KB képe
KB
Beküldve: 2015. 09. 11.
6
0
10
Beküldve: 2015. 08. 26.
1
8
10

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Táska annyi van ma a piacon, ahány csillag az égen, éppen ezért nekem arra kell koncentrálnom, hogy mi NINCS ezen a piacon, amim viszont nekem VAN...nos úgy tűnik, hogy van ilyen szegmens, mert aki igényes, és valóban egyedi - azaz nincs két egyforma - táskára vágyik, megspékelve valami olyan összetevővel, ami túlmutat a cérna, kelme témájánál, az meg fog engem találni...

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Táskagyártó, egyszemélyes manufaktúrám megszületését a nylon zacskóknak köszönhetem. Pontosabban annak, hogy egy szép napon elfogytak háztartásomból, így varrnom kellett magamnak egy szállítótáskát. Ez volt a kezdet, ma pedig már odáig fajult ez a dolog, hogy - köszönet érte - sokan várakoznak egy-egy Kánn Kriszta féle táskára.
Nem vagyok varronő, nem is ebből élek, nincs bérvarrónőm, nincsenek előre legyártott darabok vagy sorozatgyártás, sem konkrét megrendelésre történő alkotás, csakis olyasmi, ami magát varratja meg általam...

Alapvetően úgynevezett "meglepetés" táskákat készítek, tehát a megredelőt megismerve olyan táskát varrok számára, ami szerintem a legjobban illeszkedik az egyéniségéhez és ami az én általam fontosnak vélt arculatba is beleillik. Aki táskát kér tőlem, többnyire nem is akarja tudni, hogy mit készítek a számára, a meglepetés örömét vásárolja meg, annak az ÍGÉRETÉT, hogy táskájával egymásra fognak találni.

A fentiekből következően konkrét elképzelésre vonatkozó táskát nem készítek. Az olyan lenne, minta a tevét megszabadítanánk a púpjától...miféle teve lenne akkor az már...:-)
Csak olyan táskát készítek, amivel azonosulni tudok. Ebben nincs párdon. Ez az én beteljesült ÍGÉRETEM saját magam számára:-)

Feladat leírása

Feladat: 

A Canaan szó logóvá alakítása az alábbiak figyeleme vételével:

1. A nevemmel játszadozva találtam ki, hogy táskáim a Canaan (kimondva Kánaán) nevet kapják. Nem titkolt célom, hogy a nevem (Kánn) - azaz én magam - is benne legyek valamilyen furmányos, hátborzongatóan ötletes formában a márkanévben, tehát viszont szeretném látni valamilyen formában a "K" betűt, de nem zavaró módon, azaz egyértelműen kiolvasható legyen maga a szó (Canaan), ne okozzon gondot, hogy a böngészőbe mit is írjanak be az érdeklődők. Vannak saját ötleteim a "C" és "K" betűk összeházasítására nézve, de annak megszellőztetését szándékosan hagyom most el, hiszen a cél az, hogy befolyásmentesen engedjek szabad folyást a ti ötleteitek felszínre kerülésének.

2. A logót első körben címkére szeretnám nyomtatni, amit a LENVÁSZON táskára fogok varrni, ezért kis méretben (kb. 2 x 3 cm) is jól olvashatónak kell lennie, de álmodjunk nagyot, egy óriásplakáton, vagy akár az Andrássy úton egy üzlet felirataként is meg kell, hogy állja a helyét.

3. Valamilyen oknál fogva szereném, ha arany színű lenne maga a felirat, sötét (nem fekete, de nagyon sötét barna alapon) (de egy jobb ötlettel simán eltántorítható vagyok ettől)

Szeretettel: Kriszta

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél az, hogy nevéhez méltóan a táskáim láttán és a név hallatán is a Kánaánban érezzék magukat a vásárlóim. Az ígéret földje ott lapuljon a kezükben.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vásárlóim alapvetően 30-as éveikben járó nők, de nagyon sok férfi is vásárol tőlem a felesége vagy éppen lánya számára táskát. Alapvetően női, amolyan city táskákat készítek kis és közepes méretben. Ahogy fentebb már írtam is, "meglepetés" táskákat készítek, azaz megrendelőim többsége nem tudja, hogy milyen táskát fog kapni. Ígéretet vásárolnak, annak az ígéretét, hogy a táskájuk megszólítja őket és csak őket.

A táskáimnak van tartása, azaz nem esnek össze, mint egy hippi szatyor:-) Farmernadrággal, biciklihez, robogóhoz, de tűsarkúval is jól mutat egy megfelelő ruhadarab kombinációjaként. Táskáim színesek, vibrálóak, a pasztelltől a türkiz kékig minden előfordul.

Táskáimat magam tervezem. Saját márkás megoldásomnak tekinthető az a speciális, duplán keresztezett zsebmegoldás is a táskák elején, mely megtöbb munkámon visszaköszön. (lásd két fotón is) Ez a megoldás abszolút felismerhetővé tesz a piacon. Ilyen táskát más nem varr.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ahogy azt fentebb már írtam is, én abban különbözöm a hagyományos kézműves táskakészítőktől, hogy a táskáim anyagában van egy titkos összetevő: én magam. Úgy hiszem, aki az én táskáimat választja, az valójában nem is a táskát választja, hanem egy beteljesült ígéretet. A táskáimnak különleges atmoszférája van, szerethetőek, tele vannak érzéssel, mert ember varrja egy másik ember számára és nálam nincs ciklusidő:-). A bevarrt anyagösszetétel címkébe legszívesebben azt írnám bele: Összetétel: 70% len, 30% műszál, 100% Kriszta:-))

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A vásárlóim jó része visszajáró vásárlóm, így a puding vélhetően ízlett a fogyasztóimnak. Hiszek magamban, ezért ők is hisznek bennem és a táskáim különleges voltában, amiért nem győzök elégszer hálát adni Istennek.
A célközönség nem is egyszerű tárgyként tekint a táskáimra, hanem VALAKIRE, akivel kölcsönösen megszeretik egymást.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A Canaan logóval a nyertes a weboldalamon, a facebook-on, táskáimon és egyéb kiegészítőkön találkozhat majd, tekintve, hogy a későbbiekben tervezem termékpalettám kiszélesítését. Hamarosan uzsonnástáskákat, feletontartókat, egyéb háztartási cikkeket, dísztárgyakat is készítek majd, éppen ezért a logo maga nem utalhat kizárólag táskára.

Feladat leírása

Stílus: 

Igényes, nőies, ám a kifejezéshez (Canaan) méltó, ÍGÉRETES, letisztult, ugyanakkor roppant ötletes logótervet várok. Szövött címkén jól kell, hogy mutasson, a táskán észre kell, hogy vegyék, nem olvadhat egybe a táskával. A címke a táskán kívül fog elhelyezkedni. Alkalmasint gépi hímzéssel is előállítható kell legyen.

Tudom, hogy köztetek ott lapul egy, akinek a munkájára azt fogom mondani: Ez az, TE vagy az, MEGTALÁLTALAK!!!!!

Feladat leírása

Kerülendő: 

1.Ne legyen férfias, szögletes, ne ugorjon be senkinek Celvin Klein neve a logóm láttán.
2.Kerüljük a Windows betűkészletét, mert olyanom nekem is van:-)))
3.Ne ábrázoljon táskát, varrótűt, mert vélhetően e márkanév a későbbiekben a táska varráson túl fog mutatni.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátumban mindenképpen szükségem lesz a logó képére a nyomdai kivitelezés végett, és szeretném megkapni "áttetsző" háttérrel is, hogy én magam is feltehessem a táskákról készült fotóimra.

Fórum

Tisztelt Megbízó,
Nem lesz az zavaró, ha a logóban egy K szerepel (vagy C K), viszont a feliratban egy K sem található?

Kedves Robert Herold,

Azt hiszem pontatlanul fogalmaztam meg az elvárásomat, de itt az alkalom, hogy helyesbítsem azt. A " K betűt" eredetileg a feliratban szerettem volna viszontlátni, de lehet, hogy még ez is elég korlátolt megfogalmazása a valódi vágyamnak. Azt hiszem úgy pontos a megfogalmazás, hogy a nevem diszkrét, de ötletes módon felfedezhető legyen a feliratban vagy a logóban, hiszen éppen a nevem inspirált a felirat kiötlésekor is, hogy ez mi módon valósul meg, na ez a nagy feladat. Remélem, tudtam segíteni a válaszommal. Ön a kérdésével minden esetre nekem tudott:-)

Krisztina

Ez nekem is zavaros egy kIcsit, Canaan vagy Kanaan vagy KCanaan?
Gyönyörűek a táskák, komolyan mondom, ha lenne pasis kivitelben, akkor még hordanám is, nem viccelek.

Tehát lesz egy szimbólum (K vagy C K), és lesz egy felirat (CANAAN)...?! :)
...és télleg nagyon szépek! :D

Nagyon szépen köszönöm a kedves visszajelzéseket a táskáimra vonatkozóan. Tervben van a férfiak meghódítása is táska ügyileg, fejben már készen is van az abszolút férfiaknak megálmodott modell, csak jussak el odáig, hogy egyszer el is tudjam készíteni. :-))) A név egyértelműen Canaan marad. Kérdés, hogyan és hova lehet elrejteni ennek ellenére a feliratban vagy a logoban a vezetéknevemet, egyáltalán el lehet-e?

Igen, lesz egy szimbólum és lesz egy felirat, és hacsak azt nem mondjátok, hogy "baromság", valahol a nevem is el lesz benne rejtve.
Annak idején készítettem tusrajzokat...és a rajzokban, mindegyikben elrejtettem a nevemet...egy szék lábában, egy hajfürtben, egy ruha redőjében. aki nagyon figyelt, az kiszúrhatta, de egyébként roppant diszkréten húzta meg magát a rajzban...valami ilyesmire gondoltam itt is. Szóval semi személyi kultusz...csak rafinéria, de az nagyon! :-)

Érthető! Köszönjük szépen! :)

Remek! :-) Elnézést a kezdeti félreérthetőségemért. Még kezdő "megbízó" vagyok, de a javamra szóljon, hogy abszolút hiszek bennetek!

Kedves Kriszta! Az ozedra nevű illető nem azért van itt, mert köze lenne bárminemű grafikai tevékenységhez, csupán a beszólogatás kedvéért, szóval nehogy magadra vedd! (Vagy elgondolkodj egy pillanatig is azon, amit ír.) Sajnos időről időre felbukkannak az ilyenek, legjobb nem reagálni nekik semmit :(

Nagyon kedves vagy velographics, hogy ezt mondod. Igyekszem függetleníteni magam a kéretlen és főleg jószándéktól mentes kommentálók megnyilatkozásaitól. Az építő és együtt gondolkodásra sarkalló észrevételekre azonban továbbra is nyitott vagyok:-)

Bár nem igazán értem, hogy ez téged miért foglalkoztat, hiszen nem indultál a pályázatomon.

Kedves Kreatívok. Sajnos nem tudok minden egyes pályázómnak személyes hangvételű levelet írni, de itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki a tervemen dolgozott, az áldozatos munkát és a remek együttműködést. Volt, akivel személyesebb kapcsolatba kerültem munkái által, volt akivel nem, de a köszönet mindenkinek jár. KÖSZÖNÖM NEKTEK!
Kriszta