Pályázatok

Társasjátékos rendezvénysorozat logótervezés

Logó design
-
Játszóház Projekt
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 50
sabalazs

Megbízó

72

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (73)

Beküldve: 2016. 10. 12.
29
30
10
Beküldve: 2016. 10. 13.
22
4
9
Beküldve: 2016. 10. 12.
28
5
9
Beküldve: 2016. 10. 14.
15
9
8
Beküldve: 2016. 10. 15.
5
0
8
Beküldve: 2016. 10. 10.
1
1
8
Beküldve: 2016. 10. 14.
11
0
7
Beküldve: 2016. 10. 13.
7
1
7
Beküldve: 2016. 10. 11.
7
1
7
Beküldve: 2016. 10. 15.
5
0
7
Beküldve: 2016. 10. 09.
8
5
7
Beküldve: 2016. 10. 14.
4
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A modern társasjátékok aranykorát éljük, évente több száz igényes, kreatív, jól kigondolt játék jelenik meg, az iparág óriási ütemben növekszik. Ezen belül egyre több nagyvárosban tűnnek fel társasjáték kávézók, valamint régóta léteznek maroknyi résztvevővel társasjáték klubok, viszont a nagyszabású és rendszeres társasjátékos rendezvények szervezésével nagyon kevesen foglalkoznak, az országban biztosan mi vagyunk az egyetlenek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Játszóház Projekt több mint három éve indult, azzal a célkitűzéssel, hogy szeretnénk divatba hozni a társasozást, alternatívát adni az akkori egyetemista kortársaknak a szabadidő eltöltésére és nem utolsó sorban minél több emberrel megismertetni, a modern társasjátékokat. Nagyon gyorsan nagyon népszerűek lettek a programjaink, ahol profi játékmesterek segítenek választani több száz játék közül majd elmondják a szabályokat is. Jelenleg a szeptembertől májusig tartó évad alatt Budapesten a Müsziben tartunk programot minden hétfő este 300 fő körüli résztvevővel, kéthetente járunk Debrecenbe, egy hasonló méretű programsorozattal, nyáron pedig fesztiválokon tartunk programot. Jelenleg havonta több mint 2000 ember fordul meg a rendezvényeinken. Emellett az utóbbi években csomó egyéb iránnyal kísérleteztünk, pl. csapatépítő tréningek, iskolai programok gyerekeknek, egyéb rendezvényeken plusz programként társasjátékoztatás.

Egyéni vállalkozásként működünk, a csapat minden tagja fiatal, többen még egyetemisták. A közönségünk is elsősorban ebbe a korosztályba tartozik. Nagyon fontos számunkra, hogy a megjlenésünkben is tükröződjön: az éjszakai élet egyedi színfoltja a program, amihez hasonló talán az egész világon nincs. A program egyik motorja az, hogy sikerült elég fiatalos/friss/menő/trendi módon megközelítenünk a modern társasjátékokat.

Fontos még azt hangsúlyozni, hogy az utóbbi három év alatt egy nagyon szuper közösség alakult ki körülöttünk, rengeteg a törzsvendég, de az új érdeklődők is nagyon gyorsan be tudnak kapcsolódni, mindenki tök nyitott és az egésznek nagyon komoly közösség összetartó-összekovácsoló ereje is van.

Honlap: www.jatszohazprojekt.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=cVVIbsz8lZY
Játékaink: http://goo.gl/oRhTrM

Feladat leírása

Feladat: 

Nagyon fontos számunkra, hogy megjelnésünk is tükrözze a fentieket, ehhez jelen pályázat kereteiben egy új logóra van szükségünk. A beérkező pályamunkákat az alábbi szempontok szerint fogjuk elbírálni (fontossági sorrendben):

1. Friss / menő / divatos / trendi de ugyanakkor szerethető megjelenés, lehetőleg minimalista stílus
2. Tükrözze hitvallásunkat és szakértelmünket a MODERN társasjátékokkal kapcsolatban. A régi klasszikusok, mint pl. Monopoly, Hotel, Gazdálkodj Okosan, stb, nem tartoznak a modern társasjátékok körébe. (Játéklistánk fentebb egy linken elérhető.)
3. A "Játszóház Projekt" elnevezés sok esetben rossz asszociációkat eredményez, sokan gyerekprogramra gondolnak. Szuper lenne, ha a logó tudná ellensúlyozni ezt, és rávezetne: itt nem a hagyományos játszóházról van szó, hanem egy elsősorban fiatal felnőtteknek, egyetemistáknak szóló modern, új hullámos társasjátékos rendezvényről.
4. Pólóra nyomható

+1: Opcionális lehetőség: a jelenleg használt logónk, a fehér nyúl egy nagyon híres játék (Dixit) bábujának sziluettje. Sajnos csak korlátozott időre és tevékenységekre való felhasználásra kaptunk engedélyt a játékkal kapcsolatos jogokat birtokló cégtől. Viszont a fehér nyúl azóta igencsak beleivódott a rólunk alkotott képbe, néhányan úgy beszélnek rúlunk, mint a "nyulasok". Ha ennek a megvalósítására van jó ötlete a kreatívnak, akkor megpróbálkozhat azzal, hogy a fehér nyúl szerepeljen az új logóban is, de ez nem követelmény.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

1. A társasjátékokat és minket még nem ismerő fiatal számára legyen megnyerő.
2. A már meglévő törzsközönség számára legyen szerethető.
3. A modern társasjátékok világában jártas emberek számára pedig mutassa, hogy mi is figyeljük és követkjük az iparág trendjeit.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsődleges célközönségünk a városi fiatalság 16-26 éves korosztály, különleges tekintettel az egyetemistákra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Programjaink élvezetes alternatívát nyújtanak a szabadidő értelmes eltöltésére, társasági életre. Egy társasjáték gyakran órákra kikapcsol, teljes flow élményt biztosít, közben közös élményeket szerzel a játékos társakkal így akár egyedül is érkezhetnek a résztvevők - ismerkedéshez is tökéletes program. A játékválaszték már most óriási és folyamatosan bővül, egy vendégünk se próbálta még mindet. :) Játékemstereink megoldják a vendégek számára a társasjátékokkal kapcsolatos legnagyobb problémát: a gyakran több órás szabály olvasás helyett, profi és tapasztalt szakember adja át a szabályokat gyorsan és érthetően.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy soha ne veszítsük szem elől az eredeti célt: a társasjátékozás, mint hobbi terjesztése, mindig az első számú szempont számunkra. Az, hogy a vállalkozás gazdaságilag is sikeres legyen (bár fontos) sosem lehet cél, csak eszköz, annak érdekében, hogy minél eredményesebben dolgozhassunk a küldetésen. Közönségünk tisztában van a törekvéseinkkel, egyetértenek vele és rengetegen nagyon hálásak azért amit a Játszóházban kapnak. Sokan szereztek új barátokat nálunk és rengeteg pozitív visszajelzést kapunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó megjelenik a Facebook oldalunkon, a honlapon, az események cover fotóin, szóróanyagokon, játékmesterek pólóin, stb..

Feladat leírása

Stílus: 

Elsősorban (de egyáltalán nem kizárólag) minimalista stílusra gondoltunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

1. Dobókocka (a modern társasjátékok egy fontos ismérve, hogy a szerencse szerepe kicsi)
2. Bármilyen Monopoly/Gazdálkodj Okosan/Hotel/stb asszociáció (pl a klasszikus bábu) megjelenése

Fórum

Tisztelt sabalazs!
Várható a jövőben bármiféle visszajelzés?
Üdv.

Kedves Kreatív!

Igen, éppen a visszajelzéseket írom, 1-2 órán belül mindegyik munkára lesz érdemi reakció.

Üdv,
Balázs

Tisztelt Balázs!

Mikorra várható az eredmények feltüntetése?

Üdv.

Kedves lippihd!

Az Kreanod által szabott határidőn belül, tehát legkésőbb 28-án pénteken.

Üdv,
Balázs

Fórum (4)