Pályázatok

Tanácsadó cég arculatának tervezése

Logó + Kisarculat design
-
MacroFleet
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 35
Kis Zsolt

Megbízó

15

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (32)

Beküldve: 2016. 02. 27.
21
6
8
MF
Beküldve: 2016. 03. 01.
42
9
8
Beküldve: 2016. 03. 01.
8
4
7
hZs
Beküldve: 2016. 03. 03.
11
0
7
Beküldve: 2016. 03. 04.
15
0
6
Beküldve: 2016. 03. 04.
17
0
6
Beküldve: 2016. 03. 04.
9
0
6
Beküldve: 2016. 03. 04.
9
0
6
Beküldve: 2016. 03. 01.
6
1
6
Beküldve: 2016. 03. 02.
9
2
6
Beküldve: 2016. 03. 04.
5
0
5
Beküldve: 2016. 02. 29.
9
4
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A tevékenységeinkhez tartozó tanácsadási területeken (lásd megbízó bemutatása 1,2) eseti és folyamatos projektszintű megbízások a jellemzőek. Sok tanácsadó szervezet, képviselet versenyez az ügyfelek rövid és hosszútávú bizalmáért, ajánlataiért, szerződéseiért.

Szolgáltatási szint és ár versenyeztetés. Külföldi érdekeltségű vállalatok időszakonként (2-4 évente) megversenyeztetik a tanácsadói beszállítókat adott szolgáltatásokra, amelyben éles versenyhelyzet generálódik az ajánlatok terén. Jellemző a lefelé törekvő árképzés ezen a területen is, amely a szerződést követően a teljesítéskor 6-12 hónap múlva több szolgáltatónál minőségi szolgáltatás rovására megy.

Magas szakértelem (elméleti, ill. javaslati, megvalósítási tudás) és kiemelt referencia az adott szakmai területeken elengedhetetlen.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Megbízó neve: MacroFleet Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Tevékenységeink:

1. Teljeskörű üzletfejlesztési tanácsadás
Mint tanácsadók abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy adminisztrációs és operativ folyamataik átláthatóak, egyszerűek, de annál hatékonyabbak legyenek.

2. Beszerzési és értékesítési támogatás
Stratégiai és operatív szinten segítünk a vállalati célokat támogató beszerzési és értékesítési rendszerek kialakításában, bevezetésében.

3. Eszközkezelés és adminisztrációs folyamatmenedzsment
Ügyviteli nyilvántartó rendszerünk a vállalati eszközkezelés terén egy eszközben (web alapú online software) összesíti a megoldásokat, ügyfeleink egyedi igényeire szabhatóan.

Vállalkozásunkat több mint egy évtizedes - a tevékenységi köreinket lefedő - tapasztalattal alapítottuk azzal a céllal, hogy eddig megszerzett tudásunkat megosszuk ügyfeleinkkel. Hosszú múltra visszatekintő, folyamatos tanácsadói tevékenységünknek köszönhetően jelen vagyunk állami cégeknél és multinacionális vállalatoknál egyaránt, így mind hazai, mind nemzetközi környezetben bizonyítottunk már.

A tevékenységünk fókuszában egy-egy konkrét, jól definiált, meghatározott problémakörre koncentrált ügyviteli folyamatszervezés és annak teljes körű megoldása áll. Innovatív megoldásaink jelentős megtakarításokat generálnak és ami a legfontosabb, időben előrejelzik, megadják a vezetői döntések meghozatalához szükséges információkat. Megoldásokat kínálunk, amelyek valódi választ adnak valós, létező problémákra. Kizárólag olyan tanácsadást és szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amelyet már a gyakorlatban is kipróbáltunk, hatékony működését ellenőriztük.

Tapasztalatainkat mind nagyvállalati, mind kis- és középvállalati környezetben gyűjtöttük, így pontosan láttuk, hogy mi az, ami különböző cégméretekben is működőképes, melyek az eltérések és a sajátosságok. Ennek a széles körű tapasztalatnak köszönhetően tudjuk azt, hogy melyek azok a mindennapi kihívások, amelyekkel az állami és KKV szektor vállalatai szembenéznek.

Tanácsadói tevékenységünk során a beszállítói piacra is kiemelt rálátást nyertünk, így ügyfeleinket támogatni tudjuk a megfelelő beszállító kiválasztásának folyamatában, a kiválasztás szempontjainak meghatározásában és a beszállítók értékelésében, hogy olyan partnerekkel dolgozhassanak együtt, akik komolyan veszik a tisztességes üzleti együttműködés alapelveit.

Viziónk, Értékeink, Jellemzőink leírása a cég honlapján elérhető.

Feladat leírása

Feladat: 

Logo, kisarculat tervezés. Vonalvezetés a márkajellemzők figyelembe vételével.

1. Logo.
Logora több ábrázolási javaslati lehetőséget várunk. Forma lehet kör, egyéb ábrázolási megoldás. Emléma és cégnév lehet egymás mellett, logo cégnevet felhasználva, stb. Cégnév szó karaktervezetése lehet vastag és vékony megoldási javaslattal a tervekben. Logoban domináns szín aqua, középkék (lásd stílus leírás).
Komoly, professzionális megjelenést tükrözzön, egyszerű, letisztult ábrázolással, vonalakkal.

2. Névkártya.
Logo, cégnév, név, titulus, telefon, email, cím, web.
Javasolt a névjegykártya mindkét oldalának a felhasználása. Első oldal fehér alap. Második oldalon javasolt logo megjelenítés, nem fehér alap - 2-3 szín alkalmazás (lásd stílus leírás), kitöltő szövegként az oldalon esetleg egyéb cégadat, pl. szlogen.

3. Email névjegy - név, titulus, telefon, email, weboldal, logo. Egyszerű forma, karakteres a logo megjelenéssel.

4. Levélpapír.
Jellemzően ügyfeleknek írt bemutatkozó, illetve ajánlatadási körben lesz felhasználva.
Oldalak: első főoldal és további aloldal, sablon: elektronikus, céges nyomtatható (word).
Megjelenés: modern, egyszerű ábrázolás, vonalvezetés.

5. Boríték: francia forma (110 mm x 220 mm), kitöltő szövegként esetleg egy-két szó, pl. szlogen.

6. Bélyegző.
logo, cégnév, adószám

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó és arculatterv tükrözze a cég hátterét, tevékenységét, képviselje annak szakmai területét. Szeretnénk a logóval egyedi karaktert kifejezni, amely ránk jellemző, megkülönbözteti a céget másik hasonlótól. Erős hangsúlyt fog kapni különböző felületeken a cég névvel együtt. Felhasználásával nem kívánunk direkt értékesítést generálni, kizárólag megjelenítésre szolgál a cégnév mellett/helyett. A cég első logója lesz, nem vált fel megelőzőt.

Feladat leírása

Célközönség: 

Külföldi és hazai kis-közép és nagyvállalatok, közép és felsővezetők, döntéshozó személyek köre.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ügyfeleinkkel való hosszú távú, sikeres együttműködésünk alapja néhány olyan alapvető tényező, amelyek az első kapcsolatfelvételtől egészen a projekt zárásáig jelen vannak munkafolyamatainkban. Ezeket az elveket megőrizzük akkor is, amikor éppen nem dolgozunk aktívan egy-egy ügyfelünk részére:
üzleti gondolkodásmód, értő figyelem, lelkiismeretesség, öszinte kommunikáció, ügyfeleink adatainak védelme, hosszú távú együttműködés.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jellemzőink amelyekre építünk:
Ügyfeleinknek támogató, bizalomra építő partnerei vagyunk. Kulcsszavaink a közös gondolkodás, a tisztességes üzleti magatartás és a megoldásra való összpontosítás, amelyekkel a hoszú távú és fenntartható üzleti hatékonyságot biztosítjuk.
Gyakorlattiasság minden területen, javaslatok és megoldások a problémákra, alaposság a teljes folyamat során, különböző szakmai háttér, kombinált tapasztalat, eszközkezeléssel kapcsolatos megoldások (software és hardware tartalom egyben), többszörösen biztonságos háttér. További részletek: macrofleet.hu/jellemzok

Feladat leírása

Médiaterv: 

Alkalmazandó felhasználási terület: cégnév megjelenítése, honlap, névkártya, levélpapír, pecsét, ajánlati dokumentumok. Hosszútávra tervezzük megtartani a logót. Logó és arculatterv kiválasztást követően nyomtatvány design területen új kategóriában várható jövőbeni pályáztatás a kiválasztott arculattervet felhasználva.

Feladat leírása

Stílus: 

Logo: egyedi képi stílusa könnyen és gyorsan memorizálható legyen, tünjön ki az átlag logók, képek soraiból. A logo a cégre jellemző tartalmat, stílust tükrözzön, professzionális megjelenést sugározzon. Egyszerű, flat design, használható legyen több év múlva is. Domináns színskála: nautica kék, középkék, fehér. Megjelenítése alkalmazható legyen inverzben is.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Logo: bármilyen informatikai tartalommal összefüggő kép, ikonikus ábra, gyermeki karakterábrázolás, nagyító ikon, ábra, O betű keresztben vonallal áthúzva, autó, repülő ábra. Ne legyen bonyolult forma, nehezen átlátható.
A cégnév kizárólag rövíd verzióban kerül felhasználásra, Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó szavak megnevezése nélkül.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Terveket elektronikusan, jpg, png, pdf és vektoros formában kérnénk. Nyertes pályázótól az alkalmazott színkódok adatait kérjük majd részletezni.

Fórum

Kedves Kreatívok!

A megbízó 8 nappal meghosszabbította a pályázatot.

Félreértés történt, nem 8 nappal, hanem 8 napra szerette volna a megbízó kitolni az időtartamot. Korrigáltuk.

Kedves Kreatívok!

A határidő kitolása mellett a díjazás is emelkedett.

Fórum (3)