Pályázatok

TAM CERT Kft. logójának újraértelmezése

Logó design
-
TAM CERT
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 60
11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 nap 12 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (68)

Beküldve: 2023. 04. 16.
11
9
9
Beküldve: 2023. 04. 16.
13
0
8
CPA
Beküldve: 2023. 04. 20.
6
0
8
Beküldve: 2023. 04. 19.
6
0
7
Beküldve: 2023. 04. 16.
8
0
7
Beküldve: 2023. 04. 20.
4
0
8
Beküldve: 2023. 04. 20.
4
0
7
Beküldve: 2023. 04. 07.
12
0
7
Beküldve: 2023. 04. 07.
4
0
7
Beküldve: 2023. 04. 07.
3
0
7
TMG
Beküldve: 2023. 04. 14.
11
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A tanúsító szektor folyamatosan erősíti piaci helyzetét, árbevétele folyamatosan növekszik. Kb. 10 nagy tanúsító fedi le a piacot (TÜV, SGS, Dekra) de vannak kisebbek is. Ezeknek a kicsiknek előnye, hogy gyorsabban reagál a piac változásaira, gyorsabban tud reagálni a piac igényeire. A tanúsítók fő feladata, hogy egy szabványnak jogszabálynak, direktívának megfeleltessen egy adott terméket, rendszert, folyamatot, vagy akár személyt. A legismertebb feladatok: vizsgálat, ellenőrzés, tanúsítás.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A TAM CERT neve a TÜV Austria Magyarország rövidítésből származik (TAM). A cég ma is kapcsolatban van a TÜV Austriával, de önálló jogi entitásként kínálja a szolgáltatásait. Júniusban ünnepeljük 25 éves működésünket. Fő területeink: rendszerek tanúsítása pl. ISO 9001, 14001, energetikai projektek megfelelőségének biztosítása, műszaki szakértés és képzés, oktatás. Új és a jövőben meghatározó területeink: Kiberbiztonság, GDPR, nukleáris erőművek tanúsítása.

Feladat leírása

Feladat: 

Mai trendnek megfelelő, friss, innovatív logó megalkotása, úgy, hogy az eredeti színeinket szeretnénk megtartani. (Bordó: #a42b33, szürke: nincs meghatározva, világos, ezüstös árnyalatot szeretnénk.)

A mostani logótól eltérően, olyan logót szeretnénk, amiben a TAM CERT szavakon kívül egy önállóan is használható szimbólum is megjelenne. Ez megvalósulhat úgy is, hogy a TAM szóban valamelyik betűből lesz a jellegzetes szimbólum. Inverzben is jól érvényesüljön.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Üzenetünk: bizalom, innováció, növekedés

Feladat leírása

Célközönség: 

B2B szektoron belül mindenki érdekes számunkra akinek termékek vagy rendszerek tanúsítására van szüksége, de leginkább energetikai cégek, orvostechnikai cégek és autóipari beszállítók és gyártók.
Legnagyobb megrendelőink: MVM Csoport, Paksi Atomerőmű, Mátrai Erőmű

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jó szakembereink vannak, gyorsan reagálunk a megrendelőink számára és olyan új tanúsítási területeink vannak, amelyeket máshol nem találnak meg.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A híd amely a műszaki biztonság területén a tradíciót a jövővel köti össze.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A TAM CERT most készülő, új honlapján. Közösségi média felületeinken. Teljes arculatváltás megy végbe, és ennek megfelelően minden online és offline platformon az új logó fog szerepelni.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, modern, innovatív, amely azt fejezi ki hogy a tanúsítók közül modernitásban, szolgáltatási palettáinkban, gondolkodásunkban az élen járunk. Mi a piaci trendekre reagálunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne használjon a tanúsítási piacon elkoptatott szimbólumokat, pl. pajzs, pipa, híd
A megadott két színen kívül más szín ne szerepeljen a logóban.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros logót szeretnénk. Eps, pdf, png formátumokban + inverzben ugyanezek.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük a beküldött munkákat. Megkezdtük az elbírálási folyamatot, és igyekszünk minél hamarabb győztest hirdetni. Addig is a türelmeteket kérjük.

Üdv,
Adrienn

Kerülendő:
“Ne használjon a tanúsítási piacon elkoptatott szimbólumokat, pl. pajzs, pipa, híd”

Miért válik egyre gyakoribbá, hogy a Megbízó olyat választ győztesnek, amit korábban maga írt ki elkerülendőnek?
Ez valahogy nem fér össze.

Mert maguk sem tudják, igazából mit akarnak. Aztán választanak egy olyat, ami pont olyan, mint a régi. Egy ugyanolyan csúnyát.

Tisztelt Kommentelők!
Amikor szabad kezet kapnak az alkotók, akkor a megrendelő csak sejti, hogy mit szeretne, de nagyon várja, hogy az elkészült logó láttán azt érezze: ez az!!! Lehet kritizálni a választásunkat, de azt hiszem ez nem a kiválasztási folyamat része, főképp úgy, hogy a fenti kommentelők nem is küldtek be logótervet. Szinte minden iparágra jellemző egy jel használata. Mi ettől első kérésre el akartunk tekinteni, de a beküldött terv a közben általunk megalkotott szlogennel olyan párost alkottak, amire azt mondtuk: ez az! Nem vártuk el a logó dícséretét, hiszen választottunk. Az ismeretlen kritizáló válasza nem bizonytalanít el minket, de sajnálom, hogy itt is találkozhatunk olyan emberi gyengeséggel, mint a lekicsinylés....(ugyanolyan csúnya) Ez a módszer nem változtatja meg a döntés eredményét. Egy másik stílusban megfogalmazott kérés esetén elgondolkoznék, hogy legközelebb mennyire korlátozom le az alkotók szabadságát, de ez impresszió, folyamat... Ebben a helyzetben egyet tudok javasolni a jövőre nézve: a munkára koncentrálást és az elfogadást.
Üdvözlettel: Kuris Zsuzsa, QTICS Group, marketing vezető

Tisztelt Zsuzsa,
Köszönöm a válaszát, így már értem. Örülök, hogy megtalálták a szlogenhez passzoló logót!