Pályázatok

SztárSzobrász társasjáték dobozához illusztráció

Illusztráció
-
SztárSzobrász
60.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 10
funlimited

Megbízó

2

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

3 hét 5 nap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

A nyertes számára biztosítunk egy példányt az elkészült társasjátékból!

Koncepciók (3)

Beküldve: 2024. 03. 18.
1
0
-
Beküldve: 2024. 03. 20.
1
0
-
Beküldve: 2024. 03. 10.
1
0
-

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Telített piac, évről évre egyre több társasjáték jelenik meg, így nehéz kitűnni. Nagy a verseny a társasjáték gyártók között, ezért olyan egyedi ötletekre van szükség, amivel eddig még nem találkoztak a vevők a piacon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2023-ban alakultunk, 4 darab kártyajátékunk (Bari Pakli, Hakni Pakli, Kari Pakli, Túra Pakli) már bizonyított a hipermarketek polcain. Ezúttal egy nagydobozos társasjátékba vágtuk a fejszénket egy neves magyar társaskiadóval kollaborálva – ez a SztárSzobrász. Rengeteg ötletünk van a jövőre nézve, így hosszútávra is keressük a Tökéletes Illusztrátorunkat.

Feladat leírása

Feladat: 

A SztárSzobrász című társasjáték dobozának megtervezése (képi elemek). A logo adott, bár apróbb változtatások lehetségesek, ez lesz a társas dobozának legfőbb eleme. A doboz alapszíne sárga vagy annak árnyalatai, a dobozon szereplő elemek legyenek színesek. A doboz mérete 42x30 cm. Ötleteink: kőfalból kifaragott SztárSzobrász logo a dobozon, alatta pedig gyurmás dobozok szétszórva (kb. mint a Play-Doh tégelyek), amikből gyurmaszobrok jönnek elő. Aminek még örülnénk a dobozon, az egy kisfiú aki egy létrán állva kalapáccsal és vésővel dolgozik a SztárSzobrász logó szélén valahol. Ettől az ötlettől el lehet térni, nyitottak vagyunk az új megoldásokra, de örülnénk neki, ha a gyurmaszobrok valahogy megjelennének a dobozon.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A doboz tűnjön ki a többi közül a hipermarketek polcain.

Feladat leírása

Célközönség: 

Széles a célközönségünk, 5-99 éves kor (ezen belül a legcélzottabb a 16-35 korosztály)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségi szórakozást nyújtó társasjátékokat gyártunk minden korosztálynak. A SztárSzobrász egyedülálló, nincs ilyen játékmenettel rendelkező társas jelenleg.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A SztárSzobrász egy családi/partijáték, amelyet csapatokban, de legalább párokban lehet játszani, illetve létezik 3 fős szabálya is. A játékmenet egyszerű: a játékos húz egy kártyát, amelyen talál egy képet/feliratot. Ezt kell adott időn belül megalkotnia úgy, hogy a csapattársa(i) rájöjjenek a megfejtésre.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hipermarketekben való megjelenés, online és offline játékboltokban való megjelenés, erős social media kampány infuencerekkel.

Feladat leírása

Stílus: 

Gyerekek számára könnyen befogadható, nem túl zajos doboz, amelyben a legnagyobb hangsúlyt a logo kapja. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt figyelemfelkeltő.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sivár borító, kidolgozatlan elemek, árnyékolás nélküli elemek, unalmas, egyszínű elemek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázati műveket AI fájlban várjuk majd leadásra.

Fórum

Jó napot!
Kérdezni szeretném, hogy mindenképpen Ai fálba kell leadni a munkár vagy megfelel EPS is mivel azt bármilyen vektoros programban meg lehet nyitni.

Üdv! A doboz stancrajza esetleg elérhető? Vagy legalább egy méret nagy segítség lenne. Köszönöm!

Kedves Renáta! Megfelel az EPS is :)

Kedves Barna! Egyelőre a doboz fedőképére keresnénk grafikát, ami 42x30 cm.

Kedves Kreatívok!

A megbízó visszavonta a pályázatot.

Végülis csak egy hete dolgoztam rajta :D (Y)

De hogy lehet minden indok nélkül visszavonni? :O

Nem tudom, minden esetre mindent elmond a pályázatíróról. Az is nagy csalódás, hogy ezen a felületen ilyen előfordulhat. Konkrétan úgy érzem, hülyét csináltak belőlem, illetve gondolom a többi Kreatív is így érzi aki foglalkozott a projekttel.

1. A beküldött izék siralmasak.
2. Igen, hülyét csinálnak az itt ügyködő próbálkozókkal. Nem kell pályázni.