Pályázatok

"Színezd újra!" Cégünk logójánk, kisarculatának pályázata

Logó design
-
Borsodfesték Kft.
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 88
T.Tomi

Megbízó

46

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Brief írás segédlet
Szakmai ajánlás
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (126)

Beküldve: 2019. 03. 06.
15
9
10
Beküldve: 2019. 03. 06.
10
1
10
TMG
Beküldve: 2019. 03. 06.
13
2
10
bF
Beküldve: 2019. 03. 03.
12
1
9
Beküldve: 2019. 03. 19.
16
1
9
Beküldve: 2019. 03. 05.
12
0
9
Beküldve: 2019. 03. 15.
8
1
8
B
Beküldve: 2019. 02. 23.
13
11
9
TMG
Beküldve: 2019. 02. 25.
24
14
9
Beküldve: 2019. 02. 23.
16
5
8
Beküldve: 2019. 03. 14.
5
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Pörög az építőipar...CSOK, kedvezményes lakás áfa, drasztikus áremelkedés, hatalmas szakemberhiány...
Egyre több építtető, felújító érzi úgy, hogy kicsúszik a keze közül az irányítás. A költségek és munkafolyamatok átláthatatlanná válnak. A megrendelők a felújítás végére tanácstalanok és kiábrándultak. A kivitelezők túlterheltek és feszültek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Hogy a felújítás és festés élmény maradjon!

Cégünk hosszú távon szeretne az építőiparban dolgozni és abból megélni. Ezért vásárlóink érdekeit tartjuk szem előtt, szakmailag felkészültek vagyunk, tanácsainkkal segíteni akarunk. Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk lakossági vásárlóink és kivitelezőink részére egyaránt.

A Borsodfesték Kft. egy többgenerációs családi vállalkozás, fiatalos, állandó csapattal. Cégünket 19 éve alapítottuk, elsősorban festékékek és építőanyagok kereskedelmével foglalkozunk. Fő profilunk a falfestékek, fa és fémvédőszerek, portermékek, de termékkínálatunkban megtalálhatóak az építőanyagok, hőszigetelő és gipszkarton rendszerek, díszítőelemek, szerszámok. Egyszóval minden, amire egy felújítás során szükség lehet. Az elképzelések megvalósításához pedig a széles termékkínálat mellett technikailag is felkészültünk: több gyártó színkeverőgépeivel bármilyen színt kikeverünk, bármilyen felületről legyen szó, kint és bent egyaránt. A legnagyobb gyártókkal közvetlen és jó kapcsolatban állunk, így biztosítva a széles termékválasztékot és a kedvező árainkat.

Feladat leírása

Feladat: 

Arculatunk és logónk elavult. Jelenlegi logónk BAZ megye kifestett sziluettje, amelynek főbb hátrányai az alábbiak: nem azonosítható be a tevékenységünkkel, kevésbé a megyével vagy Miskolccal, nem működik sötét háttérrel.

A pályázatban az alábbi feladatokra szeretnénk munkátokat kérni:

Cégünk új logójának elkészítése. Névjegykártyánkat, levélpapírunkat, e-mail aláírásunkat az új logó stílusához szeretnénk igazítani. A nyertes kreatív munkáját a jövőben cégünk online megjelenésének elkészítésében is szeretnénk igénybe venni. A logó részletei a stílus pontban.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cél, hogy a logóval és az arculat kialakításával könnyebben beazonosíthatóvá váljon vállalkozásunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

20-50 év közötti férfi és női vásárlók egyaránt, akik szaktudás nélkül maguk vágnak bele a felújításba. Azok, akik szeretnék újjá varázsolni vagy csak felfrissíteni lakásuk falait vagy tárgyait.
Továbbá 30-55 év közötti festők, burkolók, gipszkartonosok, kivitelezők, többségben férfiak.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinak. Üzletpolitikánk lényege: mérsékelt árak alkalmazásával, ügyfél centrikus gondolkodásmóddal a bizalom megnyerése és hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Üzleteinket a megbízhatóság, széles termékválaszték, kedvező ár - érték arány, gyors és kedves kiszolgálás jellemzi. Cégünk hosszú távon szeretne az építőiparban dolgozni és abból megélni. Ezért vásárlóink érdekeit tartjuk szem előtt, szakmailag felkészültek vagyunk, tanácsainkkal segíteni akarunk. Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk lakossági vásárlóink és kivitelezőink részére egyaránt.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót felhasználjuk üzleteink portáljain, reklámtáblákon, elkészítendő új honlapunkon, céges iratokon. Üzleteinkben vásárló kivitelező partnereinknek évente több száz munkaruhát ajándékozunk, ezen a legfőbb reklámhordozón is megjelenik a logó. Szeretnénk a győztessel a jövőben további munkákon is dolgozni, pl weboldal, portáldesign.

Feladat leírása

Stílus: 

- Logó: egyszerű, letisztult, pozitív hatás, utalva tevékenységünkre. Állhat csupa kis- vagy nagybetűből, vagy kezdődhet nagybetűvel, kombinálható a leendő márkajellel, a fantáziátokra bízom. A jelenlegi betűtípushoz (myriad pro) és színekhez sem ragaszkodunk. Állhat csak pár színből, monokróm logó is szóba jöhet. Fontos, hogy jól mutasson fekete-fehérben, szürkeárnyalatosan (pl számlán), sötét és világos háttérrel is. A design lehetőleg rugaszkodjon el egy festéküzlet megszokott látványelemétől (túl színes, egyszerű ecset, létra vagy festékcsepp mint márkajel). A logó része a név megjelenítése.

- Névjegyünkön szerepeljen a logó, webolal (www.borsodfestek.hu), email (info@borsodfestek.hu), két üzletünk címe és elérhetőség (Festék Centrum Miskolc, Zsolcai kapu 5. Tel: 46/506-508; Festék Áruház, Miskolc, Király utca 5. Tel: 46/509-412) Kétoldalas névjegy esetén a második oldalon csak egy térkép az üzletek elhelyezkedésével

-Levélpapír készítése, bal felső sarokban új logóval, a lábjegyzetben üzleteink nevének és címének megjelenítésével.

-E-mail aláírás sablon, Google és Thunderbird alapú levelezőrendszerben

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sablonokra épülő megoldás, szokványos ecset, henger, létra, stb. képekből alkotott, márkajel vagy szimbólum.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A terveket vektoros formában kérjük elkészíteni, a betűtípus és színek megadásával. Már szerkesztéskor megpróbálunk együttműködni veletek, ezért kérjük a terveket ne a határidő előtti pár napban küldjétek. Hamarabb beküldött terveket mi is megpróbálunk időben véleményezni. Első körben elég logóterve elkészítésével jelentkezni

Fórum

Kedves Kreatívok!

A megbízó által küldött új mellékletek kerültek fel.

Tisztelt Kreatívok!

A briefben leírtak szerint a logó stílusában egy egyszerű logót szeretnénk, amely utal! tevékenységünkre,azonban eredetileg kértem a sablonokra épülő megoldások kerülését, a szokványos ecset, henger, létra egyszerű szimbólum használatát.
A kreatívok egy része a B és F betűkből próbál logót készíteni (ami az egyik pályázó által nagyon jól megfogalmazva elég nagy kihívás) vagy házat készített szimbólumként ami viszont számomra az ingatlanközvetítők által gyakran használt ikont jeleníti meg.

Természetesen nem célom a pályázat visszavonása, ennek elkerülése érdekében az alábbiakra kérlek benneteket:
- tevékenységre utaló márkajel/ szimbólum/ kép készítse, használva az ecset, henger egyéb megszokott grafikai elemeket
-a pályázat határidejét meghosszabbítottuk
-a feladat csak logókészítés marad

Megértéseteket és munkátokat megköszönve, bízva a sikeres együttműködésben,
Tamás

Tisztelt Megbízó és Kreanod!

Jelenleg teljesen ellentétes információk vannak a itt fórumban és a feladat leírásában, nem világos számomra, hogy most melyik az irányadó és a pályázat felénél mi lesz az eddig beküldött tervekkel, amelyek a sablonos megoldások kerülését vették figyelembe.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Kedves Megbízó!
Kedves Kreanod!

Az a kérdésem a fent olvasottak alapján, hogy marad az eredeti kiírás szerinti feladatleírás, miszerint logó és kisarculat terv készítése a feladat, vagy marad csak logó tervezés?

Köszönöm!

Jogos a kérdés, át is állítottuk a kategóriát. Ha a megbízó így rendelkezett, akkor csökkenjen a feladat. (De már nem fogjuk törölni, ha valaki kisarculati terveket is benyújtott ehhez a pályázathoz, és ezután sem.) Ez egy rendhagyó kiírás, ilyen még nem fordult elő.

Tisztelt Megbízó és Kreanod!

Ennek a mondatnak: "- tevékenységre utaló márkajel/ szimbólum/ kép készítse, használva az ecset, henger egyéb megszokott grafikai elemeket" semmi értelme, ezt elolvasva: "azonban eredetileg kértem a sablonokra épülő megoldások kerülését, a szokványos ecset, henger, létra egyszerű szimbólum használatát". Mindegy, hogy logó avagy kisarculat ha a megrendelő nem tudja rendesen megfogalmazni a megrendelését.

Kedves Ernő!
A feladat leírásában azt kértem hogy mellőzék az egyszerü, szokásos ecset, létra, stb használatát. Ezzel a tevékenységgel foglalkozó cégek többsége jelenleg is egy clipartból felhasznált szimbólumot használ. Ennek kértem a mellőzését. Ebből kiindulva a kreatívok többsége a cég kezdőbetűiből próbált meg szimbólumot készíteni, vagy egy olyan ikont használt fel ami számomra más tevékenységre utal. Ezért változtattunk a feladat leírásán, engedve az ecset-létra stb szimbólum használatát is, az eredeti feladat leírásával ellentetben. Szerencsére a változtatás óta több koncepció is érkezett amit már 8. vagy 9. ponttal tudtunk értékelni és reményeink szerint sikerrel zárjuk majd a pályázat kiírását.
Üdvözlettel,