Pályázatok

Személyes brand logó

Logó design
-
Kardos Roland
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 44
Kardos Roland

Megbízó

10

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 nap 8 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (51)

Beküldve: 2017. 03. 24.
6
18
10
Beküldve: 2017. 04. 01.
8
0
10
Beküldve: 2017. 03. 30.
5
0
9
Beküldve: 2017. 04. 01.
10
0
9
Beküldve: 2017. 04. 01.
8
0
9
Beküldve: 2017. 03. 30.
1
0
9
Beküldve: 2017. 03. 24.
3
0
9
Beküldve: 2017. 03. 27.
1
0
9
001
Beküldve: 2017. 03. 29.
3
0
8
Beküldve: 2017. 03. 24.
9
0
8
Beküldve: 2017. 04. 01.
10
0
8
Beküldve: 2017. 03. 30.
4
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Felnőtt képzés, fejlesztés. Azt gondolom túlkínálat van trénerből, coachból és fejlesztő szakemberből. Egyébként az iparág kiemelkedően jól teljesít az én megítélésem szerint.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Szabadúszó vagyok, egyszemélyes a cég. DISC szakemberként (viselkedés tipológia) coachként és trénerként dolgozom. Jellemzően az üzleti életből vannak a megrendeléseim. Vízióm, hogy egészséges önértékeléssel és önbecsüléssel élnek az emberek, értik és értékelik a különbözőségeinket. Hiszek a tudatosságban és felelősségvállalásban. Energikus, vidám, innovatív, örök optimista ember vagyok és ez a munkámban is megnyilvánul.

Feladat leírása

Feladat: 

A logó a személyes brand-emet kellene hogy erősítse. A nevemmel és/vagy a monogramommal szeretném elkészíttetni a logót. Ha szerepel benne a temperare (vérmérséklet latinul) valamilyen formában (írott, piktogram, stb..) az előny lehet. Szeretem a pasztell mély színeket. Ha a DISC módszertan megjelenik benne akkor viszont a négy szín a piros, sárga, zöld, kék legyen. De nem élesen vagy kihívóan. Ellenben a fekete fehérrel is kiegyezem, ha elég jó a karakter. Lendületes hatást keresek, de az üzletiességét ne veszítse el. Felhasználása több funkciós, meg fog jelenni a weboldalon, levélpapíron és névjegykártyán is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Figyelemfelkeltő legyen, de még is visszafogott (üzleti), keltsen kíváncsiságot. Egyértelmű legyek én benne (Kardos Roland), vidámságot és lendületet, sugározzon. Barátságosan hívogató legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Üzleti élet. Cégvezetők, HR szakemberek, döntéshozók (iparágtól függetlenül). Nagyrészt multi környezet, de a KKV-k is célközönség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egész életemben az emberekkel foglalkoztam (élettapasztalat). A kommunikáció, kapcsolatépítés, és eredmények jellemezték az életem, amit az emberekkel értem el. 9 év multi környezetben szocializálódtam, tanultam, fejlődtem. A vendéglátás, értékesítés, sportszeretet pluszt adhat a hitelességemnek. Rengeteg jó szakember van a piacon, egy szóval talán a személyiségem a válasz.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Inkább bemásolok két véleményt:
1,. Rolandot mint munkatársat ismertem meg. Már akkor is jellemző volt rá, hogy nyitott, érdeklődő volt és mindig törekedett arra, hogy jobb legyen. Majd az élet úgy hozta, hogy „átlépett” a másik oldalra és megrendelőnkké vált. Amit megfigyeltem, hogy folyamatosan fejlesztette magát, tanult, és határtalan lelkesedéssel végezte a munkáját. Hihetetlen karriert épített, az elért eredményei önmagáért beszélnek, csak ajánlani tudom! Ismerjék meg, dolgozzanak vele, garantálom nyerni fognak!
2,. Roland egy nagyon energikus, dinamikus fejlesztő, aki nem ismer lehetetlent. Kitartó stratéga, aki tudatosan építkezik a célok elérése érdekében. Megoldás orientáltan gondolkodik és dolgozik ezért nagyon pozitív és inspiráló a jelenléte, közreműködése. Szívből ajánlom őt azok számára, akik pont ezeket a vonásokat keresik egy jó coachban, trénerben vagy facilitátorban.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalamon, prezentációkban, levélpapír, névjegy. szakmai fórumokon esetleg.

Feladat leírása

Stílus: 

Vidám, elegáns.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nagyon élénk színek. Bonyolult betűk, amik kiolvashatatlanok. Túl vicces és bohókás. Ami nagyon hasonlít egy már jól ismert bármilyen logóra. Ne legyen túl sok (alak, forma, stb..).

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

png, jpg, gif

Fórum

A kategória a "névadás", de ha jól értem, nem erről van szó, hanem logó-tervezésről.

Ha Jol ertem, Tipografiat szeretne a nevevell vagy a monogrammjaval + egy apro jelet ami a vermersekletet szimbolizalna?

jav. -l

Jogos az észrevétel, javítottuk.

Olyan kérdésem lenne,hogy mennyire ragaszkodik a hagyományos monogram használathoz , ami ugye K és R ? Tehát ha csak az egyik betűt használjuk logó szerűen beleférne az lképzelésébe,vagy maradjunk a hagyományos vonalon ? Köszönöm szépen

Nem ragaszkodom, teljesen szabad kezet adnék. Ami fontos, hogy az valóban engem jellemezzen, képviseljen. Nekem a cégnevem a saját nevem, ezért gondolkoztam a monogramban. Köszönöm szépen!

Én köszönöm a választ! :)

Tisztelt Megbízó!
Az lenne a kérdésem, hogy a beküldött koncepciókat mikor értékeli, illetve ad róla véleményt? Így a kreatívoknak is több idejük lenne fejleszteni a koncepciókat.
További szép napot!

Hát igen... jó lett volna menet közben egy pontozás....