Pályázatok

Szeletelt szalámi címketerve

Címke design
-
Supremeat
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 39
23

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (41)

Beküldve: 2020. 11. 24.
41
15
10
Beküldve: 2020. 11. 18.
9
3
9
Beküldve: 2020. 11. 20.
24
4
9
Beküldve: 2020. 11. 24.
7
0
8
Beküldve: 2020. 11. 10.
6
0
8
Beküldve: 2020. 11. 14.
3
2
8
Beküldve: 2020. 11. 10.
3
0
8
Beküldve: 2020. 11. 17.
1
0
7
Beküldve: 2020. 11. 23.
8
2
7
Beküldve: 2020. 11. 18.
1
0
7
Beküldve: 2020. 11. 24.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A kialakult helyzetben is stabilan működik az élelmiszeripari ágazat. Az általunk is készített szeletelt, csomagolt termékek piacát, két részre bontanám. Az egyik a nagyüzemi tömeggyártás, másik a kisüzemi, egészséges, minőségi élelmiszerek szeletelése, csomagolása. Mi, a jó minőségű, egészséges élelmiszerek csomagolását szeretnénk megvalósítani.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

10 éve alapítottuk családi vállalkozásunkat, mely élelmiszer (füstölt kolbászok, húsok, szalonnák....) kiskereskedelemmel foglalkozik. Most újabb tevékenység mellett döntöttünk, ami az általunk forgalmazott élelmiszerek, szeletelését csomagolását szeretnénk megvalósítani.

Feladat leírása

Feladat: 

Vákuumcsomagolásban lévő szeletelt szalámi címketervére van szükségünk. Ez a szeletelt szalámi Szarvashúsból készül. A címke mérete: álló 18 x 11,5 cm, teljesen befedi a terméket. Nem szeretnénk teljesen eltakarni a szeleteket, ezért megadjuk a MINIMUMOT, amit takarni kell a csomagoláson. Ettől a minimumtakarástól felfelé nyugodtan el lehet térni!!! Példaként mellékeltem fotókat. A két hosszanti oldalán 1-1 cm, alul-felül pedig 2-2 cm. Mit kell tartalmaznia a címkének: -Termék neve: Szarvas szalámi, -a felső középső részén feltüntetni logóval a márkanevünket, mellékeltem. -Nem túl hangsúlyosan, de érzékeltetni kell, hogy ez Magyar termék.- Jobb alsó sarkán jelölni a bontási, nyitási lehetőséget nyíllal.
Terveinkben szerepel, hogy termékcsaládot hozzunk létre, melynek címke változatait a győztessel felár ellenében szeretnénk terveztetni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A címke dizájnnal azt szeretnénk érzékeltetni, hogy nagy gonddal előállított, biztonságos, egészséges élelmiszerekről van szó. Bátran tehetjük a kosarunkba, mert nem fog csalódást okozni. Akik ezeket a termékek választják, azok önmagukra és családjukra is odafigyelnek. A termék sugallja magáról, hogy nem tömeggyártásból származik, kézműves vonalat képviseli.

Feladat leírása

Célközönség: 

Azokat az embereket, akik a mindennapjaikban odafigyelnek az egészséges táplálkozásra, nemtől, kortól függetlenül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan termékeket választunk ki csomagolásra, melyek egyáltalán, vagy a legkisebb mértékben tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, ízfokozókat. Igazi házias ízekre emlékeztet.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Ennek a márkának a legfőbb jellemzője, hogy nem a tömeggyártásból származik, inkább a kézműves vonalat képviseli.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Természetesen termékeink csomagolásán szeretnénk felhasználni, ami az egész arculatát meghatározza. Magyarország egész területén szeretnénk megjelenni élelmiszer boltokban. Mivel hosszútávra tervezünk, ezért határozatlan ideig használnánk. Ez bárkinek egy nagyon jó referenciát adhat.

Feladat leírása

Stílus: 

A termékeink nem tömeggyártásból származnak, inkább a kézműves vonalat képviselik. Stílusában elegáns, exkluzív, minimál stílus.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A túlzsúfolt átláthatatlan címke. Túl magyaros, színkavalkád, csicsásan kirívó címke.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Mellékletként csatoltam olyan fotót, amik a mai divatot képviselik a szeletelt piacon, ezektől szeretnénk kitűnni. A logónkat is mellékelem.

Feladat leírása

Fórum

Megbízóhoz lenne kérdésem, itt kell feltenni?

igen.

Tisztelt Kreatív!
Várom a kérdését.

Kérem tisztelettel, adja meg az úgynevezett "kötelező elemeket". Vagyis ikonok, szövegek vonalkód (az persze most csak egy jelzés lesz, ha az a frontra (face-re) kerülne).
Természetesen ezek lehetnek ebben a stádiumban "vakszövegek" másnéven placeholder szövegek, csak tudni kellene róluk.
És, a logo: van-e valami koncepció ahhoz (színek) vagy teljesen ránk bízza.
köszönöm

Kedves Bonero!
Kötelező elemek azok az alsó címkére kerülnek. Itt lesznek feltüntetve a vonalkód, a törvény szerinti kötelező termék ismertetők. A felső dizájn címkére csak a logó, terméknév és egyéb olyan infó ami segíti az értékesítést. A logóra nincs szín koncepciónk. Remélem tudtam segíteni, kérdése esetén állok rendelkezésére.

Értem, köszönöm,

Kedves Megbízó!

A termék kiemelt jellemzői szerepet kapjanak a csomagolásterven? (például: "nem tartalamaz mesterséges tartósítószert, ízfokozót, gluténmentes/laktózmentes" stb.).
Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Creafox!
A célunk, hogy több terméket fogunk forgalmazni, ezeknek a termékek változó jellemzői lesznek. A csomagoláson szeretnénk mi is feltüntetni azokat a jellemzőket ami a termékekre vonatkoznak. Esetleg a terveinél két opciót lehetne készíteni, amin fel vannak tüntetve és amin nincs. Megjeleníthető jellemző: E-mentes, Ízfokozót nem tartalmaz, glutén és laktózmentes. Köszönöm érdeklődését.

Kedves Megbízó, köszönöm a választ!