Pályázatok

szalámi címke készítés-100% magyar alapanyagból készült termékhez

Címke design
-
csegei
55.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
tarpeter

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (32)

Beküldve: 2017. 05. 09.
15
5
9
Beküldve: 2017. 05. 01.
5
0
9
Beküldve: 2017. 04. 21.
2
0
9
Beküldve: 2017. 04. 28.
10
0
8
Beküldve: 2017. 04. 21.
8
0
7
Beküldve: 2017. 04. 30.
7
0
6
Beküldve: 2017. 05. 10.
8
0
7
Beküldve: 2017. 05. 10.
5
0
6
Beküldve: 2017. 05. 10.
4
0
6
Beküldve: 2017. 05. 10.
3
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A jelenlegi húspiac - kézműves kategóriában is - viszonylag telítettnek mondható, viszont kiváló hazai alapanyagból, nagy gyártási pontossággal készült termékeknek - úgy gondoljuk - lehet létjogosultsága.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk, a Tejgazdaság Kft., a balmazújvárosi térség egyik legjelentősebb mezőgazdasági vállalkozása, mely a Mezőgazdasági Tejtermelő Szövetkezet jogutódjaként alakult, 100%-os magyar tulajdonú vállalkozásként
Állattenyésztési tevékenységet több telephelyen folytatunk, többek között a Hortobágy-Nagyhorti telepen, tejelő szarvasmarha tartást, a Balmazújváros-Kisszegi telepen, juh, növendéküsző valamint a Tiszacsegei telepen sertéstenyésztést.
Fő tevékenységi körünk a tejhasznú szarvasmarha tenyésztés, illetve a sertés és juh tenyésztés és a gabonaféle, hüvelyes növény, olajos mag termesztés.
Tiszacsegén létesítettünk 2013-ban Kis-vágóhidat, majd 2017-ben kisfeldolgozó üzemet is.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy címke elkészítése, melyet a termékeinkre Most induló saját kis-vágóhíddal egybekötött feldolgozónkban készült hústermék, melynek alapanyaga saját állattartó telepünkről kerül ki. A mai piacon a kézműves termékek irányába tudnánk elhelyezni a palettát, melyek adalékanyag mentesek, a húson kívül csak természetes fűszereket tartalmaznak.
Az állattartás és a feldolgozó is a hortobágyi pusztához eső településen található.
Egyedi címkét szeretnénk hústermékeinkre, mely tükrözi a hagyományokat, ugyanakkor fiatalos, lendületes, valamint a nemzeti szín jelenjen meg rajta.
A címkét a "csegei csemege füstölt kolbász" elnevezésű termékre kérjük elkészíteni, a " csegei" domináljon, kiemelve szerepeljen, mivel ez lesz a brand. Terveink szerint a következő termékekre fog felkerülni a címke:
füstölt csemege szalonna, angol szalonna, füstölt érlelt kolbász csemege ill. csípős, füstölt érlelt vastagkolbász, szalámi, füstölt császárszalonna, füstölt csülök, füstölt kötözött comb, sümegi sonka, erdélyi szalonna.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Akarják megvenni és megkóstolni a terméket, egy megbízható, magas minőségű hazai termékre utaljon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Minőségi Húst fogyasztók, fiataloktól az idősebbekig.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

ellenőrzött, stabil, egyenletes minőség.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jól nyomon követhető, 100%-ban hazai termék, hagyományos ízvilágot követve jelenlegi ízléseknek megfelelő hústermékek.Munkánk során megbizonyosodtunk arról, hogy a vásárlók egyre inkább a házias jellegű termékeket keresik és fogyasztják szívesen. Amikor lehetőség adódott az üzletünkben a saját gyártásra, azonnal nekiláttunk, s tudásunkat felhasználva azt a vásárlói igények szolgálatába állítottuk. Termékeink hagyományos gyártástechnológiával készülnek, adalékanyag, laktóz, glutén és szója mentesen.Húsfeldolgozó mesterünk több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkezik.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Cégünk hústermékeire kerül, piacon, kisebb kereskedésekben és üzletláncokban - weboldalon, szórólapokon stb..

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, mely a hagyomány és a vidék jegyeit is magában hordozza, valamint a már leírottak alapján az alkotói szabadságra bízzuk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túldíszítettség, a magas minőséget nem sok csillag feltüntetésével szeretnénk sugallni.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

vektoros formátum és jpg.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Van logója, vagy az is feladat, hogy elkészítsük?
Vagy ezen a terméken ne jelenjen meg logo, csak design?

Kedves Kreatív!

Sajnos ez valóban jogos kérdés. Mi a brief írás segédletben jeleztük, hogy logót is fel kellene tölteni, de miután azt a választ kaptuk az elküldött dokumentumra, hogy a változtatások el lettek végezve, nem ellenőriztük végig, hogy mindegyik javaslatunk bekerült-e a briefbe. Ezek nem kötelező érvényűek, így csak elfogadtuk ezt a tényt. Pedig ezt az egyet ellenőriznünk kellett volna, ugyanis szabálytalan, és nem csak opcionális. Sajnos ez elmaradt. Mivel már többen küldtek be ennek ellenére munkát logókkal együtt, ezért már nem nyúlnánk a pályázathoz, hogy őket ne érje még több hátrány. Mindenki ezek tudatában jelentkezzen. Talán a győztest a további munkalehetőség kárpótolni fogja.

Gratulálok a nyertesnek! Csodás munka!

Én is gratulálok, nagyon jó lett, LaLuna! :-)

Fórum (4)