Pályázatok

Szabadulós kalandjátékhoz weboldal design

Weboldal design
-
Flow Therapy
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 22
Fronesis Bt

Megbízó

66

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 8 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

A 10 legjobbnak értékelt pályamű készítői ajándékba kapnak egy-egy 10 000 Ft értékű játékmeghívást a Flow Therapy budapesti szabadulós játékára.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (26)

Beküldve: 2014. 03. 25.
3
17
10
Beküldve: 2014. 03. 27.
1
2
9
Beküldve: 2014. 04. 05.
2
5
9
Beküldve: 2014. 04. 04.
2
9
Beküldve: 2014. 04. 08.
1
0
9
Beküldve: 2014. 04. 03.
1
3
9
Beküldve: 2014. 03. 27.
4
11
9
Beküldve: 2014. 04. 01.
1
3
9
Beküldve: 2014. 03. 24.
6
13
8
Beküldve: 2014. 03. 30.
2
6
8
Beküldve: 2014. 04. 02.
1
3
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A szabadulós vagy kijutós játék magyar találmány, amelyet számítógépes játékok ihlettek. Piaca elég új, mindössze néhány évre tekint vissza, mégis Budapest kiemelkedő turistavonzó attrakciójának számít. Vannak, akik csak egy kijutós játék kedvéért érkeznek az országba. A külföldiek mellett a magyarok közt is nagy népszerűségnek örvend.

Ennek köszönhetően egymás után nyílnak az újabb helyszínek, ahol a jelentkező játékosok tesztelhetik logikai problémamegoldó képességeiket.

Ha valaki nem ismeri a műfajt: 2-5 fő játékos együtt érkezik a helyszínre, például egy lakásba, ahol sorozatos logikai vagy éppen ügyességi feladatok, fejtörők megfejtésével próbál végrehajtani egy küldetést. Erre a csapatnak meghatározott idő áll a rendelkezésre.
A feladatok kötött szerepel általában elrejtett kulcsok és egyéb tárgyak felkutatása, kódok megfejtése. Ez egy élőszereplős kalandjáték, ami önfeledt kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek. A játékosok olyan szerepben találják magukat, amelybe a hétköznapi élet során csak nagyon kevesek kerülnek. Részesei lehetnek akár egy kincskeresésnek, cellából való szökésnek, bankrablásnak, egy bomba hatástalanításának vagy akár egy rendőrségi nyomozásnak.

A játékterek, amelyek lehetnek szobák, lakások, de akár pincehelyiségek is, design szempontjából nagyon sokféle stílust képviselnek. Sok közülük szándékosan nyomasztó, félelmetes, szürreális. Mi ezt határozottan el kívánjuk kerülni annak érdekében, hogy a játékunkban résztvevők végig jól érezzék magukat és kikapcsolódhassanak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk, a Fronesis Bt. jelenleg az idegenforgalomban tevékenykedik.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy Budapest belvárosában újonnan nyíló szabadulós játékunkhoz szeretnénk weboldalt terveztetni. A játék háttértörténete egy külön letölthető fájlban található.

Elképzelésünk a dizájnnal kapcsolatban:

A menü kb. 7 pontos, lehet egyedi, akár beépítve a grafikába.
A menü elemei közt szerepel többek között online időpontfoglalás és galéria is. Más szabadulós játékok linkjét szándékosan nem szeretném példaként megemlíteni (magatok is sokat találhattok a neten), ugyanis különbözni szeretnénk tőlük. Ezért vagyunk itt a KreaNod oldalán :-)

A grafikai megjelenés tartalmazhat meghökkentő, figyelemfelkeltő elemeket.

Színvilág a barnás, arany, többnyire a pasztell színek dominálnak.

Felhasznált dekorációs elemek lehetnek például: antik térképek, kulcsok, lakatok, zárak, arany érme, régi könyv, bicikli, kalózláda. Ezek nem kötelező elemek, csak javaslatok.

Szeretném megkérni a pályázókat, hogy először vázlatokat készítsenek, amennyiben lehetséges. Ezeket igyekszem mielőbb véleményezni, hogy ha esetleg valamelyik pályázat nagyon eltérne az ízlésvilágunktól, akkor a Tisztelt Kreatív ne ölje bele feleslegesen a drága idejét.

A végeredménynél fontos, hogy az elkészült oldal élvezhető maradjon akkor is, ha mobil eszközről töltik be. Bár ez részben a programozónk feladata lesz.

UPDATE 2014.03.25.

A pályázatnak nem része a logó tervezés, elég, ha a látványtervekben felhasznált betűtípussal kiírásra kerül a márkanév a fejlécbe.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy szabadulós/kijutós játékra összesen egyszer megy el valaki, visszatérő vendégek nincsenek. Mivel az időpontfoglalás kötelező, a weboldalt minden érkező vendég (csoport) felkeresi. A weboldalnak ezért meg kell ragadnia a látogatókat. Meg kell győznie őket, hogy a sok szabadulós játék közül a lehető legjobbat készülnek éppen kiválasztani.
Sok a konkurens játék és a célközönség többnyire a weboldal alapján tud csak dönteni, mivel a játékelemeket csak a helyszínen ismerheti meg teljesen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célcsoport a 14-35 év közöttiek, többnyire fiatal férfiak, párok, baráti társaságok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Vendégeinknek 1 órányi önfeledt kikapcsolódást kínálunk. Szórakozást, kalandot és egy kimondatlan ígéretet, hogy 60 percre ismét gyermekké válhatnak anélkül, hogy bárki is gyerekesnek bélyegezné őket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A többi szabadulós játéktól eltérő, egyedi játékelemeket alkalmazunk, amelyek nem csak az agytekervényeket, hanem a testet is megmozgatják. Kísérletezgetést, fizikai és szellemi játékot, ismerős tárgyakat szokatlan szerepekben.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A játékot hosszú távra tervezzük és az interneten, a közösségi médiában kívánjuk hirdetni.

Feladat leírása

Stílus: 

Ódon hangulatú, de mégis fiatalos, vidámságot, izgalmat sugalló oldalt szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A végeredmény semmiképp sem lehet nyomasztó, félelmet keltő.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Két kérdés: milyen további menüpontokat terveznek, illetve, ki fog e derülni a honlapon a játék kerettörténete?

Tisztelt Bristolillustrator!
Köszönöm a kérdést! A menüpontok előzetesen: Rólunk, A Játék, Árak, Foglalás, Galéria, A Flow élményről, Kapcsolat, Csapattárs kereső.
A kerettörténetet részletesebben elmeséljük "A Játék" menüpont alatt.

A pályázatra oldal stílus tervet várnak és nem pedi meg írt oldalt. Milyen formátumban várják a munkákat ?

Kedves Suriny01! .psd szerintem tökéletes, de azért rákérdezek a programozónál is.

Kedves Felek!

A pályázat során természetesen csak képfájlok kerülnek feltöltésre, kizárólag a győztesnek szükséges majd a kívánt fájlformátumot a folyamat végén rendelkezésre bocsátania.

Köszönöm a visszajelzést.

A pályázat nyertesétől .psd formátumban várjuk a kész művet.

Kedves Kreatívok! Logó tervezését külön nem kérjük, elég ha odaírják a játék nevét az oldalra.

Kedves Megrendelő!

A pályamunka részét képezzék a képek, vagy azok később kerülnek be, és most csak az oldal struktúrája az elsődleges feladat?

Kedves Kreanod illetve kedves megrendelő néhány mondatban összefoglalnám a javaslatom a pályázattal kapcsolatban!
Először is a jó webdesignhoz tartalom szükséges logikusan ugye bár a tartalom megjelenését "designolják" na de most
én végig olvastam a leírást nem egyszer, sikerült ugyan képet alkotnom a cégtevékenységéről de ettől többet a designal kapcsolatban nem
tudtam meg. Vagyis konkretizálva a dolgokat az hogy kb x db menü van meg hogy lehet az nagyon kreatív, a weboldal megtervezéséhez szerintem szörnyen kevés.
Vázlatot a megbízónak kellet volna feltölteni nem pedig a designerektől kérni. Egy papír lapon felrajzolni a tartalmat kis dobozkákkal egyebek, hogy
mégis mit akar megjeleníteni például a főoldalon. Design skicceket lehet csináltatni a designer ha van kész terve hogy mégis mi legyen rajta.
Nem savazok! Tapasztalatból mondom kész weboldalakkal a hátam mögött hogy fogni kell egy lapot és szépen le kell írni hogy melyik menüpont alatt milyen tartalmat
milyen sorrendben akarok feltüntetni! Ugyanis erre külön marketinges kollégát szoktak felkérni! Remélem tudtam segíteni illetve várom a válaszokat!

Kedves Penyigey Design!

Köszönöm a kérdést! A játékról készült fotókat utólag helyezzük a képgalériába. A struktúra és a látvány a fő szempont.

Kedves PixelFigher!

Köszönöm a hozzászólását! Elnézést, ha a feladat leírása kicsit homályos! Igyekeztem a lehető legpontosabban fogalmazni. Úgy tűnik, hogy az esetleges pontatlanságok ellenére sikerült több Kreatívnak is megragadnia a lényeget. Ez vagy a leírásnak vagy a Kreatívok intuíciójának köszönhető. Bármelyik is áll fenn, izgatottan várjuk az újabb pályaműveket :-)

Kedves Kreatívok!

Szeretném mindenkinek megköszönni a munkáját és a ráfordított idejét, amelyet a weboldal megtervezésébe fektetett! Őszintén hálásak vagyunk érte.
További jó munkát és sikereket kívánunk Önöknek/Nektek!

Ahogy ígértem, az általam 10 legjobbnak ítélt pályamű készítőjét a közeljövőben meginvitálom a Flow Therapy játékra.

Tisztelettel:

Benkó József
Fronesis Bt.

Kedves Kreatívok!

A hétvégén értesültünk róla, hogy a legutóbbi fejlesztés óta egy kis hiba csúszott a dolgokba, és emiatt néhányan nem tudtátok hozzáadni a portfóliótokhoz a pályázatra beküldött munkáitokat. A problémát javítottuk, bocsánat a kellemetlenségekért.

Fórum (14)