Pályázatok

Svájci cég arculattervezése (víz és fa építészet, design)

Logó + Kiterjedt arculat design
-
THOWA
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 41
palyaa

Megbízó

58

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (44)

Beküldve: 2015. 10. 12.
41
7
10
Beküldve: 2015. 10. 07.
40
32
10
Beküldve: 2015. 10. 12.
18
8
10
Beküldve: 2015. 10. 07.
15
7
10
Beküldve: 2015. 10. 13.
23
12
10
hZs képe
hZs
Beküldve: 2015. 10. 12.
21
5
10
Beküldve: 2015. 10. 07.
14
6
10
Beküldve: 2015. 10. 06.
20
17
9
Beküldve: 2015. 10. 11.
4
4
9
THW
Beküldve: 2015. 10. 06.
13
6
9
Beküldve: 2015. 10. 13.
11
0
8
Beküldve: 2015. 10. 14.
15
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ágazati helyzet: a cégünk két részt foglal magában.
1. Víztechnológia: speciális ágazat, melyben nem sok konkurens cég foglal helyet. Ezen ágazat teljes mértékben a végfelhasználókkal összekötött és számukra egyedi megbízás, előzetes igényfelmérés alapján teljesítésén alapul. Fontos a személyes kontakt, különleges igények kielégítése. A termékpiac egyre bővül, mi csakis a legkorszerűbb és a legjobb minőségi szintet megütő termékekkel szeretnénk együtt dolgozni.
2. Faipari kivitelezés: ügyfélmegrendelésre egyedi megoldások elkészítése, kisebb kivitelezési munkák, különleges fa kerti teraszok, építmények különböző érdekes struktúrájú faanyaggal.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy svájcban induló professzionális szolgáltatást nyújtó cég megalakulásának teljes arculati tervezését szeretnénk.
Az általunk forgalmazott termékek magas színvonalú tótechnikai termékek, szűrőberendezések, egyedi megoldások, esővízhasznosítási rendszerek, öntözéstechnikai termékek. A termékeladás csak egy szegmens a cég szolgáltatáskörében nem is igazán erre fektetjük a hangsúlyt a design megtervezésekor, hanem a letisztult színek, formák, összhang és egyben a minőségi szolgáltatás kivitelezés a fontos. A másik terület a már említett faipari kivitelezés (különleges egyedi fabútorok, kerti designelemek, fa dekorációk, teraszok, pergolák, egyéb fa építmények tervezése kivitelezése. Cégünk a megrendelők minden igényét kielégítve a tervezéstől az egyedi technológiák kidolgozásán át az építésvezetés és kivitelezési munkákig, egy átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Egyedi vízbázisok, tavak, fürdőtavak, tótechnikai berendezések tervezése, beépítése, szivattyútechnikai berendezések, automatizált rendszerek, vizi dekorációk megépítése. A cég Svájcban végzi tevékenységét, különösen ügyelünk a precíz, professzionális kivitelezésekre, ezt kell tükröznie mindannak ami egyben a portfoliónk is.

Feladat leírása

Feladat: 

A cég neve: THOWA
Szükség van egy egységesen, mindehol alkalmazható arculatra, többek között:
- Logó (Különleges, nem túl bonyolult, Fehér vagy Zöld színű)
- NÉV, egységesített betűtipussal kiírt név (Grafika zöld színben)
- Névjegy (85x55mm, prégelt és vagy dombornyomott, különleges minőség, csatolt file-ban "Visitenkarte" található egy alapkoncepció
- Levélformátum/ Számla (fontos a jó minőségű papír)
- Boríték (nagyalakú A5-ös méretben)
- Szórólap/brossúra (megegyezik az egységes designfelülettel ajánlott színek a fekete, zöld, fehér és ezek kül. árnyalatai. (Csatolt file-ban a Brossúra szövege)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cél:
Hatásos figyelemfelkeltés! Könnyen memorizálható de egyben egyedi, különleges forma, struktúra amely akár a szemnek vagy a fantáziának is inspiráló.
Célközönség: magas színvonalú szolgáltatást igénybevevők köre. Látván az egyediséget, akarják megtudni mit nyújt pontosan a cég, késztetést érezzenek az igényre, a kipróbálásra...

Feladat leírása

Célközönség: 

Jómódú ügyfelek, részint ház/kerttulajdonosok akik nem a megszokott áruházi kínálatból szeretnének válogatni de ehhez rendelkeznek mindennemű anyagi forással is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ebben a témában minden igényre és problémára megoldást nyújtunk, szakértelemmel és kiváló munkatársakkal állunk rendelkezésre. Az ügyfélkör megtartása és tovább bővítése a cél. Olyan piaci szegmenst töltünk be amely jelenleg mások által nehezen áthidalható vagy hiánycikk a szolgáltatási piacon.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Saját márka nincs, forgalmazott magas minőségű termékek, színvonalas beépítéséről van szó, illetőleg a forrás/ vagy nyersanyagok magas minőségű kidolgozásáról.
A célközönségnek tudnia kell, hogy ez nem a "Praktikerben" megvehető dolog....

Feladat leírása

Médiaterv: 

Svájcban egy sikeres cég felépítése Zürich és Németsvájc területén mindehol, ahol valamilyen munkát és vagy szolgáltatást végzünk. Határozatlan idejű felhasználás a cél.....természetesen minnél tovább.

Feladat leírása

Stílus: 

Igényes, letisztult, természethez özel álló, víz,fa minta anyg struktúra, mint effektus szerepelhet benne. A színek fontosak! Az alap fekete. A THOWA cégnév zöld kell, hogy legyen. A logó zöld vagy fehér.
A felhasználható színek: fekete, zöld, fehér és ezek árnyalatai. (Ez nem 100%-ban megkötött de ez lenne az alapkoncepció)
A koncepció különleges minőségű kell legyen.
A feltöltésekben az utolsó World-file egy egyszerű névjegykártyaterv: itt látható a cégnév és az alatta levő felirat.!
Kérem, ezt beépíteni a tervezésbe!!!!!!!!!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túlságosan absztrakt megoldások. Túl sok szín használata.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A formátumokat a későbbi nyomtatáshoz és legyártáshoz megfelelő grafikai formában kell elkészíteni.
A CSATOLT FILE-OK KÖZÖTT TALÁLHATŐ EGY WORLD DOKUMENTUM, AMELY KEZDETLEGES FORMÁBAN, DE EGY KIINDULÁSI ALAP LEHET A NÉVJEGYEK TEKINTETÉBEN.
"VISITENKARTE"

Fórum

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Lennének szívesek kifejteni a következőket?

Levélformátum/ Számla (fontos a jó minőségű papír), Boríték (nagyalakú A5-ös méretben).

Itt pontosan mi az elképzelésük? Mire gondoltak?

Tisztelt Megrendelő!

Ragaszkodnak a zöld színhez?
Ez nekem sem a fával való munkát sem a vizes megoldásokat nem juttatja eszembe!

Továbbá biztosak abban, hogy csak fekete háttéren fog megjelenni a logó?
Előnyös, ha világos és sötét alapon egyaránt jól látszik!

Köszönöm!

Tistelt Pablito!
Szeretnénk egy egységes kinézetet a levelezésekben a számlákon és természetesen az ügyfelekkel való kapcsolattartás során. Ehhez szeretnénk egy, elegánsan kinéző A4-es formátumot (háttér, logó, fejléc, további letisztult design a fehér papíron). Emellett az ügyfeleknek feladott borítékot is szeretnénk céges fejléccel vagy dekorral nyomtatni. Ezen Boríték A5-ös méretű lesz.
Köszönöm kérdését, szívesen állok rendelkezésükre.
Üdvözlettel: palyaa

Kedves Koppány!
A cég neve "THOWA" szeretnénk ha zöld lenne, ettől függetlenül a logó lehet más színű is. A háttér a névjegyen és egyéb hirdetőfelületeken mint pl. Autók fekete lesz. Ezen nyilván valóan jól mutat a zöld, világos zöld szín. Természetesen a teljes arculatdesign a fehér nyomtatott papíron is jól kell kinézzen, levél, számla, reklám stb. Nem 100%-ban alapkritérium, de javallott. A tulajdonosi körnek ez lenne az elképzelése, azonban ha valamilyen ettől eltérő, de igazán frappáns és elegáns ötlete van, nem zárkózunk el ettől sem. Ajánlom figyelmébe a csatolt file-ok valamelyikében talál egy "brossúra" nevezetűt. Itt megtalálják a cég fő tevékenységi listáját. Ez jó alap lehet továbbgondolni a grafikai terveket, továbbá a szórólap tervének elkészítésében.

Remélem kielégítő választ tudtam adni.
További jó munkát

Üdvözlettel: palyaa

Köszönöm!

Tisztelt Megbízó!
Tervez értékelést a lezárás előtt?
(Tehát, ha valaki csak egy logót tölt fel először, akkor van-e értelme várni a többi elem elkészítésével a véleményezésig?)

Kedves Senhora!
Mindenképpen véleményezzük a beérkezett munkákat, hogy ezzel is segíthessük a munkájukat.
Üdv: palyaa

További GONDOLAT:

A "THOWA" logó önmagában is és a következő felirattal is szerepelhet egyaránt, amely megmagyarázza a fent említett mozaikszót:
"Technik Holz und Wasserbau"
Mint ahogyan a csatolt file-okban található előzetes névjegykártyatervezeten is szerepel.

Ha elolvasod a Briefet, abban világosan le van írva az elvárás. Nem csak egy logóról szól a megbízás, ami ha nem jön be, akkor hagyjuk az egészet. Adott egy hét, hogy átgondold. Nekem sem öt perces munka "összedobni" aztán majd meglátjuk...

Kedves Tervező!
Nagyon köszönöm a fáradozását, minden kreatív munkához próbálunk gyoran észrevételt, véleményt fűzni pontosan azért, hogy Önök se dolgozzanak feleslegesen. Néhol apróbb módosításokkal egészen remek tervek kerülnek ki az alkotók kezéből. Természetesen a mi munkánk egyfelől a megbízáson túl a benyújtott anyagok beillesztése az elképzelésbe másfelől az alkozók munkájának segítése. Azt kell mondanom, hogy a várakozásainkat felülmúlva nagyon sok színvonalas és ötletes anyagot kaptuk, igen nehéz lesz választani, továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét, a tervezők teljes mértékben nyitottak, reagálnak, sőt, kérik a véleményezést és abszolút együttműködőek. Nagyon elégedettek vagyunk! Előre is köszönjük mindenkinek!!!
Üdvözlettel: palyaa