Pályázatok

Support szolgáltatás Logo tervezés

Logó + Kisarculat design
-
JASSP
85.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
Secumedkft

Megbízó

22

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 1 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (60)

Beküldve: 2019. 07. 18.
10
5
8
Beküldve: 2019. 07. 15.
7
0
8
Beküldve: 2019. 07. 15.
5
1
8
Beküldve: 2019. 07. 13.
2
10
7
Beküldve: 2019. 07. 13.
8
0
8
Beküldve: 2019. 07. 24.
5
0
7
Beküldve: 2019. 07. 26.
4
0
7
Beküldve: 2019. 07. 26.
4
0
7
Beküldve: 2019. 07. 16.
5
9
7
Beküldve: 2019. 07. 18.
8
1
7
Beküldve: 2019. 07. 19.
8
2
7
Beküldve: 2019. 07. 26.
6
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Újonnan induló nemzetközi support és tudástár szolgáltatás, kiemelt biztonságú objektumok beléptető rendszerek kivitelezői piacán. .

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégem 10 éve foglalkozik biztonságtechnikai rendszerek kivitelezésével (kamera, riasztó tűzjelző, beléptető rendszerek), valamint 6 éve szoftver és hardver termékek fejlesztésével. A fejlesztés üzletág kifejezetten a biometrikus azonosítási megoldásokkal foglalkozik a beléptető rendszerek területén.
A már meglévő tevékenységi körök szükségessé tették egy új tevékenység elindítását. A tevékenység arról szól, hogy a nemzetközi piacon partnerré váló kivitelező cégek számára képzéseket, és tudásbázist biztosítunk a megvásárolt (általunk fejlesztett, és forgalmazott) biometrikus beléptető rendszerek kivitelezési sajátosságairól, a rendszerhez köthető egyéb eszközök professzionális alkalmazási lehetőségeiről (elektromos zárak, forgókeresztek, gépjármű beléptető sorompók, stb.) A hangsúly alapvetően a saját beléptető rendszerünk professzionális, és mindenki számára azonos módon történő felszerelésén, beüzemelésén van!

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat, egy olyan logó tervezése, amelyet aztán márkavédelemmel láthatunk el, és szimbólizálja a beléptető rendszerek kivitelezéséről szóló tudásbázist, és a nemzetközi kapcsolatokból adódó sokszínűséget.
A logót a tevékenység arculati elemeként fogjuk használni levélpapírokon, névjegykártyákon, e-mail aláírásban. Színes logót szeretnék. Fontos, hogy egyszerű legyen a logó, mert sok esetben viszonylag kis méretben fog megjelenni, 25mm x 25mm-es területen is felismerhető legyen!
Megnézném a logót "JASSP" felirattal, és anélkül is, mivel ez a tevékenység fantázia neve!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Nincs kifejezett reakció megfogalmazásom, de szeretném, ha a logo nem lenne könnyen összetéveszthető mással!

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség multinacionális vállalatok, a biztonságtechnika világából, leginkább Nyugat Európa szerte, de a világ minden pontjáról elérhető a szolgáltatás!

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A terület nem lefedett, nincs igazán konkurenciánk!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A szolgáltatás alapvetően az egyedileg fejlesztett biometrikus azonosítási eljáráson alapszik, mely merőben jövőbe muatató a hagyományos kártyás azonosító rendszerekhez és az ujjlenyomat olvasáshoz képest.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logo zárt körben fog terjedni, illetve szakmai kiállításokon folyóiratokban jelenhet meg. A nyertes logot le fogom védeni, így a teljeskörű, és kizárólagos felhasználásra igényt tartok!

Feladat leírása

Stílus: 

Inkább a modernebb, dinamikusabb, de letisztult megjelenést preferálom, mint a tarka, színekben pompázó, bonyolultságot! Tetszene a 3D hatású megjelenés!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnék számítógépes ikont!

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes munkát szeretném nyomtatható, és weboldalon használható formátumban kérni, illetve a könnyen konvertálhatóság is cél lenne a későbbi, még nem látható szükségszerű felhasználások kielégítésére!

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Lehet tudni arról valamit, hogyan működik az Önök rendszere?
Miben speciális?

Köszönöm!

Tisztelt JP26!
A mi rendszerünk egyedisége, inkább a nagyon mély, és szerteágazó tapasztalatokon alapul. A technológia, amihez kötődik a tevékenységünk nem túl elterjedt. A biometria világában két véglet létezett eddig: a megbízható, de rettenetesen drága, illetve a megbízhatatlan, de elérhető árú! A mi technológiánk az első, ami megbízható, és elérhető árú! Azonban mivel nem túlságosan ismert a világban, így a egyedi rendszerspecifikus követelményeket be kell tartani! Mi ezen követelményekkel vagyunk tökéletesen tisztában, és ezeket a követelményeket kívánjuk a partnereink számára megmutatni, megtanítani!

Remélem jól értettem a kérdést, és kielégítő választ adtam!

Köszönöm az érdeklődést!

Secu-Med Kft.

Köszönöm a választ!

Tisztelt Megbízó!

A JASSP pontosan minek a rövidítése?

JASSP= Joint Access control System Standard Programme

Köszönöm. :)

Egy apróság: kerülendő bonyolultságra példát,
illetve kedvelt grafikai megjelenéssel kapcsolatban esetleg tudna küldeni referenciát?

Csak hogy tisztázódjon, mi az ami a cél felé közelít. :)

Sajnos elég "zöldfülű" vagyok a témában, így nem tudok pontosabb megfogalmazást adni, az összhatás alpján fogok döntést hozni!

Esetleg pontozás kaphatnánk, hogy lássuk, jó irányban haladunk-e?

Kedves Kreatívok!
A leírásban szerepeltettem, hogy az általunk használt biometrikus azonosítási technológia NEM UJJLENYOMAT alapú! Emiatt az ujjlenyomatra emlékeztető megoldásokat nem fogom tudni értékelni!
Kérem, hogy kerüljék az ujjlenyomat használatát!
Köszönöm szépen!

Természetesen! Máris csinálom!

Később, ha nyugodtabb körülmények között leszek, kommentelni is fogom az értékeléseimet!

Rendben, semmi gond. :)

Tisztelt Megbízó!

Nekem az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a logó magára a szolgáltatásra irányuljon, vagy magát a céget is e logó alapján fogják beazonosítani a jövőben a partnerei?!
Inkább a support és tudástár irányába menjünk el a logó tervezése során, vagy a biztonságtechnika mint beléptető rendszert is szimbolizálja a kért logó?! ( Esetleg mind egyben? )
Egy konkrét irányt érdemes lenne meghatározni mert a letisztult és ( minimal ) modern és nem mellesleg 3D logóknak általában egy, max két fő komponenst illene csak bemutatnia. Ha minden irányt szerepeltetni szeretnénk, úgy a logó kis méretben értelmezhetetlenné válna szerintem.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: szszgbr kreatív

Tisztelt Kreatívok!
Láttam, hogy mára sok koncepció törlődött! Ezt én nem javasolnám, mert a határidő végéig még bármi megtörténhet! Ha 3-asnál magasabb pontszámot kapott egy terv, azt én nem zárnám ki azonnal, és a döntés még nem született meg! Volt már olyan, hogy első ránézésre valami nem tetszett, majd 3. alkalommal beleszerettem!
További jó munkát, és sok sikert kívánok!

Tisztelt megbízó!
Szeretnék segíteni Önnek és a kreatívoknak. Remélem, sikerül.
Előző hozzászólásában írta, hogy volt olyan pályamű, amelyikbe csak később szeretett bele. Ezt a szerelmet pontokban is kifejezte? :) Az mindenképpen segíti a kreatívot a további tervezésben.

A biometria legújabb innovációit nem ismerjük, és ha nem határozza meg konkrétabban, hogy mely azonosítási módot alkalmazzák, illetve oktatják, akkor ezt a pályázók nem is tudják megjeleníteni a logóban. Így csupán szép vagy kevésbé sikerült munkákat fog kapni, tartalom nélkül és valóban csak a tetszik-nem tetszik fog előtérbe kerülni a választásnál.
Persze, ha nem is szeretné viszontlátni a szakterületre utaló motívumot a logóban, akkor hozzászólásomat hagyja komment nélkül.

Továbbá írta, hogy opcionálisan szeretné látni a logót felirattal is. Szerintem ez fordítva szokott működni. Van egy embléma és egy hozzá tartozó logotípia, esetünkben a JASSP. Együtt léteznek, majd később elég csak az embléma részét használni, mert a felhasználók már tudják, hogy mi az. Így van lehetőség például a kezdőbetűből emblémát gyártani, amelyik később önmagában is működik. Hangsúlyozom: szerintem.

De ha itt van olyan ügyes kreatív, aki így is megoldja a feladatot, akkor...
Üdv.

Üdvözletem!

Mit takar a számítógépes ikon?

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönöm a pályamunkákat, nagyon sokat kaptam, és vannak köztük nagyon ötletesek, és tetszetősek, meg fogjuk találni a megfelelőt!
Most elkezdjük a kiválasztási folyamatot, emiatt a pontozásokon fogok változtatni! Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban ne vegye figyelembe a pontértékeket, mert ezek csak a rangsorolásban segítenek nekem (ha ma valaki 6-ost pontot lát értékelésként, de este már csak 3 pontot fog látni, kérem ne sértődjön meg, mert a 6-os a valódi érték)
Gratulálok mindenkinek a munkájához, lenyűgöztetek!

Köszönöm még egyszer a munkát, és további sok sikert kívánok mindenkinek!
Üdv.

Gratulálok, szép munka! :)

Köszönöm. Fej fej mellett. :)

Fórum (20)