Pályázatok

Startup sales szolgáltató cég kisarculat

Logó + Kisarculat design
-
SalesEverest
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 53
Dávid007

Megbízó

15

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (51)

Beküldve: 2020. 09. 07.
41
8
10
Beküldve: 2020. 09. 18.
10
0
8
hZs képe
hZs
Beküldve: 2020. 09. 22.
11
0
8
Beküldve: 2020. 09. 21.
6
0
8
Beküldve: 2020. 09. 09.
14
2
8
Beküldve: 2020. 09. 17.
2
2
8
Beküldve: 2020. 09. 09.
4
0
7
Beküldve: 2020. 09. 08.
7
4
7
Beküldve: 2020. 09. 12.
9
0
7
Beküldve: 2020. 09. 10.
11
3
7
Beküldve: 2020. 09. 20.
4
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Selfbranded emberek jellemzik leginkább a hazai versenytársakat, illetve multikra specializálódott tanácsadó cégek. Az igény óriási a magas minőségű és tartalmú szolgáltatásra, nehezen lehet ilyet találni a magyar piacon, amelyre megoldást kívánunk nyújtani kiemelkedő szolgáltatásainkkal.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy újonnan induló startup vállalkozásról beszélünk, amely tagjai rendkívül felkészült és mély tudásúak szakterületeiket tekintve. A magas minőséget szeretnénk reprezentálni és mérhető hozzáadott értéket nyújtani partnereinknek.

Feladat leírása

Feladat: 

Amire szükségünk van: logo - legyen benne a márka neve SalesEverest (a kis- és nagybetűk használatában szabad kezet adunk), tartalmazzon motívumot (ami utaljon a Mount Everestre), legyen dinamikus, megkülönböztethető másoktól és tükrözze a profizmust, magas minőséget. A motívum önállóan is használható legyen, kérjük négyzet elrendezésbe foglalva elkészíteni. A színeket illetően szabad kezet adunk, de ne legyen csicsás.

Amit kérünk még:
- névjegykártya (fekvő) elegáns megjelenés
- word fej- és lábléc
- e-mail sablon

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logo első ránézésre tükrözze a következőket; magas minőség, újító szellem, fiatalos dinamizmus.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a kis- és középvállalatok vezetőit, de akár multinacionális vállalatoknak is nyújtunk szolgáltatást.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egy kis cég ügyfélközpontúságával és rugalmasságával, azonban egy nagyvállalat profizmusával szolgáljuk ki partnereinket. Az értékesítési folyamataikat kívánjuk segíteni személyre és cégreszabott egyedi megoldásokkal, mint sales tréning, fejlesztés, stratégia alkotás és kiszervezett sales szolgáltatás.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Új brand lévén a saját koncepciónk szerint a márkánk a magas minőséget, dinamizmust és fiatalos lendületet hivatott tükrözni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logónkat webes megjelenésünkön, beleértve a közösségi média felületeit, névjegykártyához, ajánlati sablonokban fogjuk használni.
Később a győztes pályázóval szeretnénk együttműködni rendezvényeken, kiállításokon való megjelenéshez, valamint további kreatív anyagok elkészítéséhez.

Feladat leírása

Stílus: 

Magával ragadó, profizmust sugalló, elegáns.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kérjük a témában az interneten fellelhető motívumokat és hasonló megoldásokat mellőzni szíveskedjenek. A pályázatok minden esetben ellenőrzés alá lesznek vonva a sablonok alkalmazásának elkerülése végett.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az elvárt fájlformátumok AI,EPS,PNG,PDF. A felhasználási jogokat korlátozás nélkül kívánom megszerezni!
Az oldalunk kialakítás alatt van, de a cég üzenetét és vízióját kiválóan tükrözi, amin tájékozódni tudnak saleseverest.com címen.
Minden kérdésre készséggel válaszolunk, bízunk benne, hogy megtaláljuk azt, akivel hosszútávon is együtt tudunk működni!

Fórum

Tisztelt Megbízó! Szeretném megkérdezni, hogy a négyzet elrendezésbe elég ha a motívum belefér, vagy a megnevezésnek is helyet kell ebben a formában találni? Illetve lehet-e kérni minta adatokat a névjegykártyához és a többi elemez, ami mennyiségében és típusában hasonlít majd a végleges adatokhoz? Köszönöm!

A négyzet elrendezésben csak a motívumot kérjük, azon túl szabad kezet adunk, hogy a márkanév SalesEverest hova és hogyan kerül.
A névjegykártya és e-mail aláírás adatai a következők; logo, webcím, személynév, titulus, telefonszám, e-mail cím, székhelycím – az elrendezésben szabad kezet adunk.
A word fej- és láblécben csak a logot és webcímet kérjük szerepeltetni (csak egyszer szerepeljen a lapon), azon túl pedig a design tekintetében szabad kezet adunk.
Köszönjük a kérdését, további sikeres munkát kívánunk!

Kedves Megbizò ,
Nevem alatt uj logòtervet küldök.Kèrem sziveskedjen értékelni.Köszönöm.

Tisztelt Kreatív!

Az oldal sajátosságát tekintve nem látjuk a beküldött koncepciók kreatívjainak nevét egészen a pályázat lezárultáig. Így marad meg mindenkinek az egyenlő verseny és az anonimitása. Minden kreatívot értékelünk, általános megközelítésünk szerint minden 7-es pontszám feletti kreatívban látunk fantáziát, gyakran instruáljuk is ezen munkákat kisebb-nagyobb módosítások végrehajtása végett elképzeléseinknek megfelelően.
További sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel,
Megbízó csapat