Pályázatok

SportosMami logóterv

Logó design
-
SportosMami
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
sportosmami

Megbízó

50

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (35)

Beküldve: 2016. 03. 30.
10
28
10
Beküldve: 2016. 03. 20.
4
2
10
Beküldve: 2016. 03. 23.
8
1
10
Beküldve: 2016. 04. 04.
3
1
9
Beküldve: 2016. 04. 01.
7
4
9
Beküldve: 2016. 04. 02.
4
2
9
Beküldve: 2016. 03. 18.
4
1
9
SM
Beküldve: 2016. 04. 02.
2
1
8
Beküldve: 2016. 03. 20.
1
1
8
Beküldve: 2016. 04. 05.
2
3
8
Beküldve: 2016. 03. 29.
2
1
8
Beküldve: 2016. 03. 21.
1
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A vállalkozásomat a sportszakmában indítottam. Ez egy fejlődő ágazat. Az emberek kezdenek rájönni, hogy a sportos életmód jó, a sport hatására jobb lesz a közérzetük, jobban teljesítenek és még fogynak is. Megmozdítani viszont nehéz őket, de ha megfertőzöd őket a mozgás szeretetével, akkor már nekik is az életük részévé válik. A célcsoportom a babát tervezők, kismamák és a kisbabás anyukák. Ez egy viszonylag új célközönség, mivel egyre több kismama és leendő édesanya szeretne könnyű szülést, kevés plusz kilót felszedni várandóssága során. Kevés még a szolgáltató, ilyen átfogó programot nyújtó márkával pedig még nem találkoztam.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

9 évesen kezdtem el társastáncolni, azóta folyamatosan jelen van az életemben a mozgás. 2011-ben döntöttem el, hogy felhagyok az addigi munkámmal, rendezvényszervező voltam, és hivatásomnak a sportoktatást választom. Elvégeztem az okj-s aerobik sportedzői tanfolyamot és szabadúszóként kezdtem el először Zumba, majd Pilates órákat tartani, 2014-től pedig, amikor várandós lettem, felhagytam a Zumbával és kitaláltam a SportosMami márkát, programot.
Ilyen program még nincs a magyar piacon, így újítónak számít.
Elég impulzív ember vagyok. Szerelem első látásra típus. Lendületes, maximalista és ha a fejembe veszek valamit, végigviszem.

Feladat leírása

Feladat: 

A SportosMami logójának megtervezése. A program végigkíséri a nőt a várandósság tervezésétől, egészen a kisgyerekkel együtt való mozgásig, így a logónak magában kellene foglalnia ezeket a lépcsőfokokat. mivel nőknek szól a program, ezért az általuk preferált színek domináljanak, szerepeljen benne a név, illetve a szlogen: "A Te tested, a Te döntésed." a jól olvasható betűtípus nagyon fontos

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ahogy ránéz a célcsoport a logóra, legyen egyértelmű, hogy miről van szó, legyen figyelemfelkeltő,motiváló, lendületes, sportos., tűnjön ki a "zajból"

Feladat leírása

Célközönség: 

azok a 25-40 év körüli nők, akik tudatosan készülnek a várandósságra, várandósok, vagy már kisgyerekes anyukák

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

ez egy komplett program, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy felkészítse a női szervezetet fizikailag és lelkileg a baba fogantatására, kihordására, megszülésére, majd pedig a testet regenerálja a szülés után

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A Sportosmami egy megbízható, hitles forrás, mely a saját, illetve más szakemberek munka és élettapasztalatára épül. Pozitív életszemlélet számomra alap.
Amit rólam mond a célközönségem: Crazy, mosoly, izomláz, nevetés, öröm, feltöltődés, tettrekészség, jókedv, maximalizmus, alázat. :-)

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logóval a weboldalon, különböző hirdetésekben, reklámokban, blogban és cikkekben. Terveim szerint ezt a logót néhány évig fogom használni.

Feladat leírása

Stílus: 

a logó legyen nőies, de határozott, bizalmat ébresztő, vidám, színes, motiváló, lendületes, egyszerű. jól olvasható betűtípusú

Feladat leírása

Kerülendő: 

olvashatatlan betűtípus,

A szolgáltatói piac viszonylag szűk és azok logói elég sablonosak. Szeretném elkerülni a sablonszerűséget, az összekeverhetőséget, hasonlóságot.

Fórum

Kedves Megbízó!

Ha jól értem, akkor a SportosMami felirat lesz a logó?

Kedves Hozzászóló!

Köszönöm, kérdésed. A nevet szeretném, ha tartalmazná a logo.

Nekem írták hogy nem nyertem de valaki nyert? Kíváncsi lennék már a munkákra és a győztesre :)

Ott van :)

Fórum (4)