Pályázatok

Sörmisszió logó

Logó design
-
Sörmisszió Kft.
55.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 31
attilarcz

Megbízó

28

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

5.000 Ft értékű, kézműves sörökre beválthato voucher, amit budapesti üzletünkben lehet majd beváltani. Ha az üzletünket valamilyen oknál fogva június végéig nem tudnánk megnyitni, akkor azonos értékű csomagot biztosítunk kézműves sörökből.

Koncepciók (36)

Beküldve: 2018. 05. 27.
48
10
10
Beküldve: 2018. 05. 22.
8
7
9
Beküldve: 2018. 05. 24.
36
7
8
Beküldve: 2018. 05. 22.
4
4
8
Beküldve: 2018. 05. 21.
13
5
7
Beküldve: 2018. 05. 22.
10
2
6
Beküldve: 2018. 05. 23.
6
0
8
Beküldve: 2018. 05. 22.
5
3
7
Beküldve: 2018. 05. 22.
4
4
6
Beküldve: 2018. 05. 26.
12
0
5
Beküldve: 2018. 05. 24.
4
0
5
Beküldve: 2018. 05. 23.
6
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Jelentős, és egyre növekvő a kereslet a kiváló minőségű kézműves sörökre. A vendéglátó­helyek egy része már átállt a nagyipari sörökről a kézműves termékekre, illetve vannak szakboltok is, ahol a palackozott termékeket meg lehet kapni, de a jelenlegi forgalmazási csatornák a potenciális célközönségnek csak a töredékét tudják elérni. Célunk a nem vagy kevéssé ismert kézműves illetve kisüzemi sörmárkák forgalmazása helyben csapolással, elvitelre – olyan márkák bevezetése elsősorban a budapesti piacra, amelyek most még csak regionálisan (vidéken) érhetők el – és nem utolsósorban elérhetőbb áron.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Középkorú pár vagyunk, sem a kiskereskedelem, sem a vendéglátás nem volt korábban kenyerünk; ügynöki B2B kereskedelem ipari területen, illetve tolmácsolás és multiknál végzett szellemi munka volt eddig a megélhetésünk. Szeretjük a finom ételeket és italokat, és szeretjük a jó társaságot. Hisszük, hogy van egy látásunk az Úrtól, ezért alapítottunk céget. Az értékek, amit magunkénak vallunk: Jézus Krisztus evangéliuma, természet, fenntarthatóság, vegyszermentes élelmiszerek, permakultúra, környezetvédelem, családcentrikusság. A Sörmisszió cégnév a sörös bizniszre kapott látást és missziós küldetést, és a keresztény missziós elköteleződésünket is tükrözi.

Feladat leírása

Feladat: 

Logó tervezése egy hangsúlyos grafikai elemmel, amely a cégnéven kívül a vendéglátóhely (illetve később: az egyes értékesítési típusok ill. helyek nevében) ismétlődne. Tehát a feladat egy grafikai elem és egy tipó egysége, ahol a tipó max. 10 karakteres szöveg, amely vélhetőleg a SÖR előtaggal kezdődik (példák: TDK, BP, Budmil - ezzekkel csak a grafikai elem + cégnév koncepciot szeretném illusztrálni). A kisker egységnek még nincs megnevezése, ez az üzlethelyiség elhelyezkedésétől is függhet, de nem lesz azonos a cégnévvel – viszont az üzlethelyiség nevéhez is ugyanazt a grafikai elemet szeretnénk használni.
- Legyen lendületes, egyben elegáns, letisztult.
- Megformálása tegye alkalmassá különböző reklámhordozókon való használatra (kültéri reklámtábla, molinó, kisker eladóhely belső dekorációja, palack, kupak...)
- Fekete-fehér, illetve negatív formája is jól használható legyen (lásd: negatív graffiti)
- Legyen alkalmas különféle marketing célokra, valamint több méretben, (esetleg színben) is fel tudjuk használni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy logó, amely utal a sörre és/vagy a kézműves gyártásra, és mind a cégnévhez (amely szinte csak a névjegykártyán szerepel majd), mind az egyes értékesítési pontokon neveihez használható (ilyen lehet hogy több is lesz, akár eltérő névvel). Szeretnénk, logónk a minőségi sör elvitelre tartalmat idézné föl.
Nem feltélenül követendő, de mi a feketén kívül zöld és/vagy sárga, vagy ehhez hasonló színvilágra gondoltunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindazok, akik szeretik a minőségi kézműves söröket (vagy szeretni fogják, ha megkóstolták), de nem, vagy csak ritkán van idejük/lehetőségük sörözőbe járni. Családosok, elfoglalt üzletemberek, diplomaták. Másodlagos célközönség a külföldi turisták, akik szívesen visznek szálláshelyükre esti iszogatásra frissen csapolt sört, illetve szívesen vinnének magukkal Budapestről szuvenírként helyi craft söröket (és egyéb, hungaricum jellegű kézműves termékeket, pl. akár pálinkákat is).

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan kisüzemi sörmárkákat vezetnénk be, amelyek (palackozó híján) korábban nem voltak elérhetők a piacon. Árban is elérhetőbbé tesszük a kézműves söröket; így a szűkösebb költségvetésű családok is megengedhetik maguknak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Komolyan vesszük missziós elhívásunkat. A profitból nem meggazdagodni akarunk, hanem más keresztény szolgálatokat is támogatni. A magyar kézműves termelők támogatása is fontos célunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Helyi marketing, gasztroblogok, szociális média, közösségi rendezvények.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, természetes, mégis kicsit provokatív, meghökkentő. Nem teljesen minimáldizájn, de ahhoz közeli.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túl bonyolult, cifra, áttekinthetetlen; túl komor; arisztokratikusan exkluzív

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázatnak tartalmaznia kell:
• a végleges logó egyszínű verzióját (fekete-fehér),
• szerkeszthető, vektoros forrásfile-t (.ai formátum),
• 3 féle kiterjesztést (.jpg, .png, .pdf formátumok)

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!

Az elsődleges tervek leadása elegendő jpg formátumban ? Nem gyakori a verseny lezárulta előtt szerkeszthető verziókat átadni.
Köszönettel!

Kedves Megbízó!
Úgy tudom, a koncepciók beküldésekor csak png gif jpg jpeg formátum engedélyezett. Természetesen a logó pdf és ai formátumban is elérhető lenne, de beküldeni nem lehet. Elegendő lenne így is?

Természtesen csak a győztes pályázótól kérjük a vektoros formátumot.

A.

Igen, viszont a győztes pályázó vállalja, hogy az .ai formátumot is biztosítja részünkre.

A.

Köszönöm a választ.

Kedves Netti. Minden le van írva a szabályzatban. Vektoros fájlokat nem tudsz feltölteni, csak akkor, ha te nyerted a pályázatot.

Sokat segíthetne a kreatívoknak, ha feltölthetnék egy fotót a PET palackos kiszerelésről. A briefben ez ugyan le van írva, mégis sokan tévúton indultak el (sörnyitó, koronakupak, üvegpalack...) Van erre mód?

Ha emailben megkapjuk, feltöltjük mi.

Feltöltöttük a kapott képet.

Kedves kreatívok! Örülünk a sok beérkezett koncepciónak; a hátralévő időben a projektben érdekeltek bevonásával újraértékeljük a beérkezett pályázatokat, és kiválasztjuk a győztest.
Ha valaki csak ma készül el a koncepciójával, vagy ha mostanáig rejtegette, akkor elő vele!

Forradalmat viszünk a sörivásba: frissen csapoltat minden otthonba!

Kedves Kreatívok!

Két munka véletlenül került csak shortlistre, ezt a megbízó kérésére javítottuk.

A koncepciók oldalon a koncepció alatt jobb alsó sarokban a pontszám mellett van egy kék kis szövegbuborék. Az mit jelöl? Köszönöm.
Fórumos hozzászólásokról lehet értesítőt kérni?

Az azt jelenti, hogy az adott koncepció bekerült a shortlistbe, vagyis a megrendelő által legjobbnak ítélt munkák közé. A győztes innen kerül majd kiválasztásra.

Amit előzőleg írtam, az a csillag jelölés, rájöttem, hogy amire te gondolsz, az a megbízói vélemény, ami ha jól tudom, pozitív szokott lenni :)

köszi!