Pályázatok

Smith Deer Farm új logó készítése

Logó design
-
Smith Deer Farm
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 81
Anka Zoltán

Megbízó

33

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (97)

Beküldve: 2021. 02. 07.
14
13
9
Beküldve: 2021. 02. 10.
6
3
9
SDF
Beküldve: 2021. 02. 21.
8
4
9
Beküldve: 2021. 02. 20.
11
4
9
Beküldve: 2021. 02. 21.
1
0
8
Beküldve: 2021. 01. 29.
4
0
8
Beküldve: 2021. 02. 06.
3
0
8
Beküldve: 2021. 02. 21.
12
1
8
Beküldve: 2021. 02. 20.
37
1
8
Beküldve: 2021. 02. 21.
4
1
7
Beküldve: 2021. 01. 29.
8
1
8
Beküldve: 2021. 01. 28.
1
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Somogy megye területe és kiemelkedő minőségű gímszarvas állománya már évezredek óta elválaszthatatlan egymástól! A Smith Deer Farm családi gazdaságként működik Somogy megye egyik különleges besorolású területén ahol a génmegőrzés elsődleges fontosságú.

Farmunk közvetlen szomszédságában ejtették el a világranglista 8. helyén álló gímszarvas bikát melyet egy szintén somogyi bika előz meg!

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2016. óta családi vállalkozás keretein belül foglalkozunk gímszarvas tenyésztéssel vadfarmon. A farm Somogy megyében Hajmáson található egy csodálatos természeti környezetben a Zselicben.

Célunk, hogy a nálunk nevelkedő gímszarvas állományt a történelmi és jelenkori adottságokkal folyamatosan a legmagasabb szinten tartsuk!

Farmunk fő profilja a tenyészállat előállítás és értékesítés.

Feladat leírása

Feladat: 

A logónak tartalmaznia kell a Smith Deer Farm (Hungary) szavakat. Magyarországra utalás nagyon fontos mivel a vevőkör jelentős része külföldi! A logóban meg kell jelenni egy kapitális gímszarvas bikának vagy trófeának. Olyan logót szeretnénk ami kitűnik a gímszarvas farmok, tartók közül. Keltse fel a leendő vásárlók figyelmét, legyen komoly, szakmaiságot és a gímszarvas tartás felé elkötelezettséget sugárzó.

Jelenleg cégünk nem rendelkezik weboldallal a logó által használt színek alapján fojuk azt megtervezni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha a cégünk az új logó alapján egyértelműen beazonosíthatóvá válna, legyen könnyen megjegyezhető, figyelemfelkeltő, karakteres, egyedi. Ébresszen bizalmat és profizmust, amely alapján a leendő ügyfelek szívesen vennék igénybe szolgáltatásainkat.

Feladat leírása

Célközönség: 

Gímszarvas farmok, vadaskertek akik vérfrissítés ill. bővítés esetleg farm-kert létrehozása miatt vásárolnak tenyészállatokat.

Vadaskertek akik vadásztatásra vásárolnak különböző méretű és értékű gímszarvas bikákat.

Magánszemélyek akiket vadásszenvedélyük vagy kifejezetten kapitális bikák elejtésének vágya miatt szeretnénk elérni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségi tenyészállatok, kapitális gímszarvas trófea.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Feltörekvő de szakmaiságot tükröző.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logónak alkalmasnak kell lennie pecséten, levélpapíron, weboldalon, szórólapokon, plakátokon, TV-ben, LED falon való megjelenésre. Időtálló logót szeretnénk, amely sokáig képviselne minket a hazai és akár a nemzetközi piacon is.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult és igényes, egyedi és ötletes, profizmust sugalló logókat szeretnénk látni, amely minden korosztály figyelmét felkeltő.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülni kell az átgondolatlan, unalmas, provokatív, jellemtelen, ízléstelen logókat, illetve minden olyan tervet, amelyre cégek ezrei építenek (földgömb szimbólum, stb.). Továbbá mellőzendőek a hajszálvékony vonalak és bonyolult formák, amely kicsiben megnehezítik a beazonosítást.
Kerülendőek még a nagyon élénk, virító színek is.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

NAGYON FONTOS, hogy a győztes kreatívnak számlaképesnek kell lennie vagy legyen lehetősége arra, hogy számlázhasson nekünk. Egyéb esetben nem áll módunkban a munkát kifizetni.
Szeretnénk a győztes logót mindenképpen vektorgrafikus formában (CorelDraw, Illustrator, stb.) is elkérni, hogy a későbbi tervekhez minőségromlás nélkül fel tudjuk használni.

Fórum

Kedves Kreatívok!
Köszönöm a sok beérkezett munkát, már most látok benne olyat amit szívesen választanék. A jövő hét elején megkezdem az eddig beérkezett munkák véleményézesét, érékelését. Lesz ahol szeretnék majd kérni változtatást de ezt majd az adott munkánál egyesével jelzem.

Kedves Megbízó!

Azt szeretném megkérdezni, magam és azok nevében, akiknél még skicc formában szerepel a feladattal kapcsolatos anyag - 1 héttel a határidő lejárta előtt, hogy érdemes-e elküldeni az anyagot, vagy már a beérkezett pályamunkákból fog a Megrendelő választani és/vagy módosítást kérni?
Tulajdonképpen a "felesleges körök futása" elkerülése végett szeretném tudni, hiszen ez időveszteség a Megrednelőnek és a többi Kreatívnak egyaránt, ha már van konkrét elképzelés a meglévő pályamunkák tekintetében.

Köszönöm szépen,
Egy Kreatív

Kedves Kreatív!

Az eddig beérkezett munkákból vannak olyanok melyek biztos nem lesznek abban a listában melyből a győztes fog kiderülni.A "listán" azonban még van hely :) Nincs még végleges döntés, ha ideje engedi kérem küldje be munkáját Ön is.

A pontozások mellett megkezdtem a szöveges értékeléseket is így az utolsó héten még lesz lehetősége mindenkinek javítani.
Elnézést a késői értékelésekért, igyekszem a héten mindenkinek írni.

Üdvözlettel:
A Megbízó