Pályázatok

ShopRenter.hu logótervezés

Logó design
-
ShopRenter.hu
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 66
shoprenter

Megbízó

5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

11 hónap 2 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Ingyenes éves előfizetés tudunk felajánlani a különdíjazottaknak

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (95)

Beküldve: 2019. 04. 25.
10
10
8
Beküldve: 2019. 04. 19.
28
3
8
Beküldve: 2019. 04. 17.
4
0
7
Beküldve: 2019. 04. 17.
4
0
7
Beküldve: 2019. 04. 17.
2
0
7
TMG
Beküldve: 2019. 04. 14.
7
0
7
TMG
Beküldve: 2019. 04. 18.
4
0
7
Beküldve: 2019. 04. 13.
4
0
7
Beküldve: 2019. 04. 13.
3
0
7
Beküldve: 2019. 04. 17.
4
0
6
Beküldve: 2019. 04. 17.
4
0
6
Beküldve: 2019. 04. 17.
4
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon piacvezető webárhuzáz bérlős rendszerként vagyunk jelen.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A ShopRenter.hu Kft. célja, hogy segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben lévő óriási lehetőségeket.

Hisszük, hogy a vállalatok a hosszú távú sikerüket teszik kockára, ha nem hajlandóak felismerni az Internet által teremtett új feltételeket, és a velük együtt nyújtott új lehetőségeket a versenyben való előnyszerzésre.

Ehhez pedig nem csupán egy eszközt (a webáruházat) adjuk, hanem megmutatjuk hogyan aknázza ki az abban rejlő lehetőségeket. Nekünk csupán egyetlen célunk van: felülmúlni a várakozásokat.

Ismerje meg miben hiszünk:
https://www.youtube.com/watch?v=RojbAW9F4nI

Feladat leírása

Feladat: 

Idén szeretnénk a teljes ShopRenter arcultatát megújjítani, 2011-es indulásunk óta csak minimálisan változtattunk a logón viszont úgy érezzük most eljött az ideje egy nagyobb váltásnak. Ennek fő oka, hogy a missziónk is változott valamelyest, miszerint a ShopRenter ökoszisztémával (ShopRenter webáruház bérlős rendszer, Partnerhálózat, App Store, Dizájn hálózat stb) szeretnénk segítséget nyújtatni a kereskedőknek egészen az indulástól a 1Mrd éves bevételig.

Első körben egy modern logót szeretnénk, amelyet büszkén viselhetünk pólóinkon is.

A világosabb zöld színt szeretnénk mindenképpen meghagyni, a fekete-világos zöld kombinációt eltudjuk képzelni az új logónak is. Ehhez itt van egy minimális Style guide-ünk is:
https://www.shoprenter.hu/style-guide

A referenciákat és videóikat mindenképpen ajánlom figyelmedbe:
https://www.shoprenter.hu/referenciak

Ezen kívűl a ShopRenterről is készítettünk már több videót:
https://www.youtube.com/watch?v=RojbAW9F4nI
https://www.youtube.com/watch?v=65G5IhDDMsg

https://www.youtube.com/user/ShopRenter/videos

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Letisztult, profi, ügyfélközpontú, modern logó és arculati elemek készítése. A ShopRenter brand új alapokra helyezése, cégünk arculatához illeszkedő fiatalos, energikus elemekkel.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállakozók: Fizikai bolt tulajdonosok akik webáruházat szeretnének indítani, szenvedély vállakozók, meglévő webshop tulajdonosok akik szeretnének másik webáruház motort hasznáni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Legjobban konvertáló intelligens webáruház rendszert adjuk 100%-os ügyféltámogatással, ingyenes konzulátciókkal, eseményekkel, szemináriumokkal. Nagy hansúlyt fektetünk az ügyfélközpontúságra és folyamatos fejlődésre. Jelenleg több mint 3500 aktív előfizetőnk van.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Megjelenésben a legjobb webáruház rendszer, árban a prémiumabb kategória.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó és arculat megújítása után erre építenénk az egész brandünket tovább, az oldalainkon, webáruházainkban és több helyen is ezeket az elemeket hasznánánk hosszútávon.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, fiatalos, trendi olyat ami átadja a céges értékeinket:
Always keep improving
Folyamatosan tanulj, a tanulás sosem ér véget. Minél többet tudsz, annál jobban fogod látni, hogy mennyi mindent nem tudsz még. Ha úgy érzed, hogy valamiben túl király vagy, és mindent tudsz, akkor valószínűleg még buta vagy az adott témában :)

Wow your customer
Legyél maximálisan ügyfélközpontú. Próbálj folyamatosan jobb terméket és jobb szolgáltatás nyújtani. És törekedj arra, hogy minden velünk való kapcsolata az ügyfeleknek pozitív és emlékezetes legyen. Az ügyfélközpontúság, és a maximális ügyfélelégedettségre való törekvés mindig is a központi értékeink közé tartozott.

Experiment
Tekints minden új ötletre, projektre és újdonságra nyitott szemmel. Ne félj kipróbálni új dolgokat, és keresni mindig a jobb megoldásokat. Csak az nem hibázik, aki nem próbálkozik új dolgokkal.

Sweep floor
Sose érezd, hogy valami méltóságon aluli, hogy Te valamihez túl okos / magas beosztású / tapasztalt vagy. Legyél mindig alázatos, és tudd, hogy az igazán sikeres és okos emberek nem szavakkal bizonyítják a királyságukat, hanem tettekkel.

Owner mentality
Hiszünk abban, hogy a proaktivitás viszi előre hosszú távon a céget, és hogy törekedni kell a dolgok javítására akkor is, ha az épp nem a mi dolgunk. Ha szemetet látsz, hajolj le érte akkor is, ha nem Te dobtad el. Ha látsz valahol lehetőséget arra hogy jobbá tegyél valamit a cégen belül, akkor kérjük segíts jobbá tenni akkor is, ha az nem a te felelősségi köröd.

Mutual respect
Régebben ezt úgy fogalmaztuk meg: ne légy seggfej :). Legyél igazságos másokkal, és add meg nekik az őket megérdemlő figyelmet és tiszteletet, amit fordított helyzetben Te is elvárnál.

Enjoy the game
Hiszünk abban, hogy a munka nem kell, hogy feltétlenül unalmas legyen, és hogy a munkahelyen is jól lehet érezni magunkat. Elfogadjuk, hogy vannak kevésbé élvezetes részei is annak amit csinálunk, de törekszünk arra, hogy minél több vidámságot és örömöt csempésszünk a hétköznapokba - magunknak és a többieknek egyaránt.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Bonyolult nem megjegyezhető logó, nem zöld alap használata.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektorgrafikusan több változatban inverz logóval és kézikönyvvel.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó és Kreanod!

Érdeklődnék, hogy a leírásban és a névben szereplő "kiterjedt arculat design" webdesign-t is takar avagy milyen arculati elemeket kell elkészíteni a logó mellett?

A mellékletekben szereplő logók az irányvonalat jelölik?

Köszönöm!

Kedves Kreatívok!

Könnyen lehet, hogy mi mulasztottunk. Azt hittük, csak logó tervezésről szól a pályázat, a kategória jelenlegi beállítása elkerülte a figyelmünket. Így nem raktuk volna ki a pályázatot, hogy nincs részletezve, milyen arculati elemekre van szükség. Tisztázzuk a megbízóval a helyzetet.

Egy logóért egészen biztosan nem perkálnának 120 kilót, szerintem ez simán egyértelmű. A "kiterjedt arculati design" nagyarculatot takar ebben az árban, a webdesign már minimum 300. A megrendelők teljesen tisztában vannak a piaci árakkal és azzal is, mit kaphatnak a pénzükért.
Szerintem ez túl van már lihegve. Rajzoljunk. :-)

Szerintem meg ne „rajzoljatok”, amíg nem tudjátok, mit kell. Miért lenne túllihegve, ha egy dizájner szeretné tudni, pontosan mit is kell elkészítenie egy adott összegért? Egyébként nincs olyan, hogy „piaci ár”. Kaphatsz logót 10 ezerért, de 500 ezerért is. (Csak az oldalon is fut éppen egy 200 ezres logó pályázat.)

Kedves Kreatívok!

A pályázat kizárólag logó tervezésről szól, egyeztettünk a megbízóval. Arculati elemeket ne tervezzetek.

Szerintem érthetően fogalmaztak a briefben: Első körben egy modern logót szeretnénk, amelyet büszkén viselhetünk pólóinkon is.
Többi már csak szövegértés képessége. A perkálnak 120 kilót kifejezés lehet hogy haverok közt rendben van, de az Ügyfél felé rossz üzenet...

Igen, a szöveg egyértelmű, csak eddig a kategória volt logó +kiterjedt arculatra állítva, emiatt jött a - jogos - kérdés.

Tisztelt Megrendelő!

A style guide-ben feltüntetett betűtípust (Open Sans, sans-serif), és méretet(14px) kell használni?

Előre is köszönöm a választ!

Tisztelt KreaNod!

2X töltöttem fel egy tervet.
Hogyan tudom törölni az egyiket?

Köszönet!

12-én már kérdezte valaki: Mit jeleznek a csatolt logótervek? Ilyesmit szeretnének, vagy éppen ellenkezőleg, tartózkodjunk a hasonló ötletektől?

Facebookon már fut egy embléma, hirdetésekkel.

Érdekes lesz az arculatváltás...azoknak, akik megszokták.

Miért nem képes egy Megbízó az együttműködésre? A csatolt logótervekre gondolok, amikor valaki rákérdez hogy miért lettek feltéve!
Iránymutatás céljából? Valami oknál fogva felkerültek!

Egyetértek az előttem szólóval!

4.20 A Megbízó kiválaszthatja –a 4.11 pontban meghatározott esetben köteles kiválasztani –a nyertes Pályamunkát. A Megbízó a nyertes Pályamunka kihirdetésére a Pályázati határidő lejártát követő 14 napon belül köteles.
4.21 Amennyiben a Megbízó 14 napon belül nem hirdeti ki a nyertes Pályamunkát, a nyertes Pályamunkát benyújtó Kreatívnak fizetendő Pályázati díj összege bruttó 5.000 forinttal nő minden mulasztással érintett, 7 napos időszak megkezdésével. A Pályázati díj Megbízó mulasztása miatti növekedése a KreaNod-nak fizetendő Közvetítői díj összegét nem érinti.
4.22 Abban az esetben, ha a Megbízó előre látja, hogy a 4.20 pontban meghatározott határidőn belül nem tudja kihirdetni a nyertes Pályamunkát, a Megbízó legkésőbb a Pályázati határidő lejártát követő 7. nap 24:00 óráig előre közzéteheti, hogy a nyertes Pályamunka kiválasztására pontosan mely időpontban kerül sor. A nyertes Pályamunka kiválasztására meghatározott időpont ebben az esetben sem lehet későbbi, mint a Pályázati határidő lejártától számított 30. nap. Ha a Megbízó az általa meghatározott határidőn belül nem hirdeti ki a nyertes Pályamunkát, a 4.21 pontban meghatározott jogkövetkezmények alkalmazandók

Tisztelt Megbízó!

"Extra díjazás: Ingyenes éves előfizetés tudunk felajánlani a különdíjazottaknak."

Lesz különdíjas kiválasztva?

Kedves Kreatív! Jó, hogy jelezted, utánakérdezünk.

Fórum (17)