Pályázatok

RX-BASE CONSTRUCKT KFT Logó+kisarculat+ cég kiajánló

Logó + Kisarculat design
-
RX-BASE
130.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 28
Jegor

Megbízó

5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 4 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (30)

Beküldve: 2022. 02. 05.
16
7
10
TMG
Beküldve: 2022. 02. 09.
20
2
8
Beküldve: 2022. 01. 30.
6
2
8
Beküldve: 2022. 01. 30.
15
4
7
Beküldve: 2022. 02. 12.
22
0
7
Beküldve: 2022. 02. 08.
10
0
7
Beküldve: 2022. 02. 12.
3
0
6
Beküldve: 2022. 02. 09.
10
0
6
Beküldve: 2022. 02. 01.
10
0
6
Beküldve: 2022. 02. 01.
10
0
6
Beküldve: 2022. 02. 12.
7
0
6
Beküldve: 2022. 02. 07.
8
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A megnövekedett építőipari ágazat helyzete nagy versenyt jelent. A megbízhatóságunk és precíz kivitelezésünk mellett szeretnénk az átütő arculatunkkal is megnyerni a leendő megbízóinkat

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

RX-BASE egy 2 éve mülködő épitőipari cég. Főt tevékenysége a szerkezet épités. E mellet falazási, kőműves és földmunkát vállal. Az ország teljes területén. Nagylétszámú, jol kébzett munkaerőt tud rövid határidővel mozgatni. Rendelkezik saját mérnök gérdával és eszköz parkkal

Feladat leírása

Feladat: 

Cég logo és arculat tervezése. Cég kiajánló tervezése ahol egy rövid cégbemutató után fel vannak sorolva egy egy képpel a főbb befejezett projektek. Logó tartalmazza a cég nevet. Legyen bene alkogóban eg épitőiparra jellemző tárgy (daru, épület).
Szeretnénk: online kommunikációs eszközökön jól használható logót, prospektust az elvégzett munkákról, névjegykártyát, levélpapírt

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cég szeleseb körben való megismertetése. Ujjabb megrendelések szerzése

Feladat leírása

Célközönség: 

Magyar és közép európai epitőipar ágazat szakmagyakorlói

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Precíz és pontos kivitelezés mellett az innovatív XXI. századi megoldásokkal tudjuk biztosítani jövőbeli megrendelőinket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Gyorsan fejlődő, fiatal ,tehetséges, lendületes

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hosszú távú felhasználást tervezünk. Weboldalak, nyomtatott sajtó, számla fejléc, óriásplakátok, levél fejléc, molinók, beach flag.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern fiatalos, mégis bizalmat ébresztő, erős/komoly cég benyomását keltő logót szeretnénk.

Fórum

Tisztelt Megrendelő!
Érdeklődnék, hogy a nevüket biztosan úgy írják ahogy a pályázat kiírásában? Mert jelezték, hogy az is szerepeljen a logóban, a név.
Üdv,
egy kreatív

Tisztelt kreatív. Köszönöm a válaszát
Kérem h a logó csak az “RX-BASE” szöveget tartalmazza. Köszönöm!

Tisztelt Megrendelő!
Rendben, köszönöm a gyors választ.
egy kreatív

Ebből a logóból sincs már vagy 2 tucat :D

Ja-ja, úgy saccra 2-3 millió hasonló van. De a látottak szerint, a 3D-hatású, talapzatos, látványosabb logó tetszik a megrendelőnek, és nem az ultraminimalisztikus, nehezen kihámozható vonalacskák :-)

"úgy saccra 2-3 millió hasonló van"

Hát igen, sajna ez a helyzet. A pályáztató dönt, ha ért hozzá, ha nem. Ha van szépérzéke, ha nincs. Ha kértek volna szakmai ajánlást, lehet nem ez az eredmény születik...

Szerintem a szépség egy szubjektív dolog, és nézőpont kérdése.

LEHET, ha megkérdeznénk 100 embert az "utcáról", vagy a jövőbeli megrendelőktől, kb. 70 a 3D-s logót "választaná" a második helyezettel szemben, mert az "átlagos szemnek" látványosabb, színesebb, ellenben, persze egy "szakmai szemnek" szebbnek tűnhet. De nem grafikusok lesznek a megrendelők és a partnerek szvsz.

Nem értem, miért kellene ráeröltetni valakire, egy neki(k) nem tetsző, minamalista logót, ha közben nekik egy "látványosabb", színesebb kivitelezés tetszik végül.

Például: ha Te nem szereted mondjuk a western filmeket, és azt mondanák, hogy igenis, nézni fogsz naponta 3 ilyen filmet. Nem hinném, hogy örülnél neki.

Ízlések és pofonok eltérőek.

Ízlések és pofonok, mondják ezt, ja.

De van rossz ízlés és van jó ízlés. Ebben egyetértünk?

"nem grafikusok lesznek a megrendelők"

Igen. Ingatlanosok, építőiparosok, műkörmösök és egyéb szakmából érkezők lesznek.
Ahogy a grafikus is egy szakma pld. A grafikus nem ért az építőiparhoz, a műkörmökhöz. Ellenben a más szakmából érkezők értenek a grafikához. :)
Szóval nem véletlenül találták fel a szakmai zsűri intézményét, vagy itt a Kreanodon a szakmai ajánlást...

A western filmes példa sántít. Van rossz western és van jó is. Az analógia úgy lenne helyes, hogy én mint laikus, western filmre írok ki pályázatot, beérkeznek a filmek, és én a hozzá nem értő kiválasztom a tucatgagyi, sablonos, semmitmondó spegetti westernt, miközben kukázom mondjuk Tarantino produkcióját, mert az hosszú és sokat beszélnek benne és sok a vér is.
De a te példádnál maradva, valóban nem szívesen néznék tucatgagyi filmeket. De rossz, csúnya, logókat se, oszt mégis minden nap találkozom ilyenekkel. Vizuális környezetszennyezés. Részemről ennyi.

Vááárj még, kérlek!

Tegyük fel, megbízó lennél, semmilyen grafikusi tapasztalattal (aminek természetesen a szépérzékhez, ízlésnek semmi köze nincs), kérnél szakmai ajánlást, és megírnák neked, hogy ez, meg az, meg amaz, a három legérdemesebb logó a nyerésre.

Mindeközben abszolút nem tetszene a három, szakmailag ajánlott logó neked. De lenne egy nagyon szimpatikus munka, ami nincs az ajánlottak között. Mégis a szakmai ajánlás három logói közül választanál nyertest?

Csak egy igent vagy egy nemet kérek :-)

Mivel nem értek hozzá, természetesen a szakemberek véleményét elfogadom.

Értem, tehát inkább, évtizedeken keresztül egy neked nem is igazán tetsző logót használnál, néznél, mert a szakértők azt mondták anno, hogy neked ez kell, hogy tetszen.

Ez kicsit olyan török filmsorozatos -én választom ki a férjed, de nem baj, ha nem szereted feeling- nekem :D

De így már értem a lényeget, köszi szépen a választ, nincs több kérdés.

Ott is súlyosan tévedsz, hogy azt gondolod, hogy a logó neked, a megrendelőnek kell, hogy tetszen. Nos nem. Hiszen azt a logót nem a nappalidba tervezteted, hogy csak te nézegesd. A logó pont a "többieknek" szól.
És nem tudom miből gondolod azt, hogy amit a szakember ajánl a megrendelőnek, az neki, a megrendelőnek biztosan nem fog tetszeni.
Egy jó szakember felhívja a figyelmet a hibákra, meg is tudja indokolni ez miért rossz, az miért jó.
A logó ne legyen sablonos, egyforma, mások által már széthasznált valami. A logó legyen egyedi, tűnjön ki valahogy, ne olyan legyen mint a konkurenciájé...az iparági sablonokat pláne kerüljük. A logó működjön egy színben is, pld. egy pecséten ugye...
Olvasgass a logókról szakemberektől, nézegessél logókat, illetve úgy egyáltalán, a vizuális kultúra, a művészetek is érdekeljenek, szívjad magadba ezeket, hogy tényleg értsd a lényeget.

,,Olvasgass a logókról szakemberektől, nézegessél logókat, illetve úgy egyáltalán, a vizuális kultúra, a művészetek is érdekeljenek, szívjad magadba ezeket, hogy tényleg értsd a lényeget."

Igen, jó ötlet, mindenképp ez (van) lesz, mert főképp ezzel szeretné(n)k majd foglalkozni középtávon. De ahogy látom, a visszajelzések, pontozások alapján (tudom, nem fedi mindig a valóságot a pontszám), a kezdetekhez képest, kb. 1 év alatt is elég sokat fejlődik az ember ezen az oldalon.

Csak az a baj, hogy eléggé telített a piac, nagyon kreatívnak, sokrétűnek és tanultnak kell lenni, hogy az ember elérjen valami komolyabbat a szférában, a webdesign-ra is érdemes lenne jobban ráfeküdni, csak ez is mind idő / pénz kérdése, abból meg az életben nem túl sok van...

Meg persze a programok profi kezelése édeskevés, ha az ember nem kreatív és ügyes, akkor megette az egészet a fene. (Photoshop kb. 5 éve megy, Ai ~1.5.)

Az elinduláshoz amúgy ez az oldal egy kiváló alap, úgyhogy szuper, hogy létezik a KreaNod, és sajnálom, hogy nem kezdetektől vagyok itt.

Főleg a névadásokat bánom, hogy nem voltam itt az összesnél :D...

A kulturált kommenteket meghagytuk, néhányat töröltünk. Mivel egy komment törlése maga után vonja az arra adott válaszok törlését is automatikusan, így pár a moderálási alapelveket meg nem sértő komment is áldozatul eshet. TMG írásbeli és munkastílusa nagyon-nagyon emlékeztet egy rég kitiltott kreatívéra. binji bár nem írt nagyon kirívót, ezért a kommentek maradhatnak, de nem igazán szeretjük, amikor valaki arc nélkül osztja az észt. Itt szokás felvállalni a valós kilétünket, pláne ha ekkora szakemberről van szó.

Gratulálok a nyertes pályázathoz. :) És nagyon sajnálom, hogy azok, akiknek most nem jött össze, csak kritizálni tudnak. Ezek a kommentek más pályázatoknál is megjelentek, ahol nem az ő ötletük lett a befutó. További sok sikert. :)

Köszi, neked is!