Pályázatok

,,Rozé Vadmálna" borászati ital címkéjének megtervezése.

Címke design
-
GIK Hungary
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 78
Gikhungary

Megbízó

11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

11 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Természetesen az első 3 helyezettnek postázunk a Rozé Vadmálna termékünkből díjmentesen kóstolót! :)

Koncepciók (116)

Beküldve: 2020. 05. 08.
5
12
9
Beküldve: 2020. 05. 11.
12
3
9
N_S
Beküldve: 2020. 05. 19.
4
0
8
Beküldve: 2020. 05. 14.
1
0
8
Beküldve: 2020. 05. 17.
4
0
7
Beküldve: 2020. 05. 19.
2
0
7
Beküldve: 2020. 05. 19.
1
0
7
Beküldve: 2020. 05. 19.
3
0
7
Beküldve: 2020. 05. 11.
4
0
7
Beküldve: 2020. 05. 12.
6
0
7
Beküldve: 2020. 05. 19.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Innovációs termékfejlesztő vállalkozásunk folyamatosan fejlődék. A hazai piacon egyre több üzlet értékesíti termékeinket. Országosan már több mint 300 üzletben és webshopokban elérhetőek a termékek. Cél a hazai piac bővítése, valamint a külföldi piacok elérése.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk, a GIK Hungary Kft. 2017.-ben kezdte meg innovációs borászati kereskedelmét Magyarországon. Elsőként a spanyol Gik Live kék bor kizárólagos forgalmazását végeztük, majd 2018.-ban már kiegészítettük tevékenységünket a saját fejlesztésű csillogó Unikornis könnye elnevezésű borászati termékkel. Az idei évben pedig egy újabb terméket kívánunk forgalomba hozni, a Rozé Vadmálna elnevezésű borászati terméket.

Feladat leírása

Feladat: 

Az új, Rozé Vadmálna elnevezésű termékünk első és szöveges leírású hátsó címkéjének megtervezését kérjük.
A címkék szöveges tartalmát,méretét,elhelyezését és egyéb kéréseket egy összefoglaló dokumentumként csatoltuk a pályázathoz.
Termékünkről tudni kell, hogy egy normál, átlátszó borosüvegbe palackozzuk, csavarzárral zárjuk.
Termék színe: erősebb rozés, málnás színű.
A címke megtervezésénél azt kérjük, hogy a címke emelje ki a terméket, legyen tekintetvonzó.
A címke esetében egy letisztult, igényes, minimál stílusú képet szeretnénk.
A termék színe végett nem feltétel a túlzottan színes címke, de minden verziót alaposan megfontolunk.
Csatoltuk a cég logóját, mely beilleszthető a címkébe abban az esetben, ha az maximálisan összhangba van a kép többi elemével. A logó szabadon szerkeszthető az esetleges címkébe való beolvasztás végett, de elhelyezése nem feltétel.
Címke részletek, szövegezés: külön csatolt dokumentumban.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azért is törekszünk a letisztult, minimál stílusú, a Rozé Vadmálna elnevezést kiemelő címkére, hogy a vásárlók egyből felfigyeljenek a különlegességre. Egy igazi prémiumtermékként tekintsenek az italra.

Feladat leírása

Célközönség: 

Főként a fiatalabb korosztályt kívánjuk megszólítani, de termékünk bármely korosztály részére kiváló italkülönlegességként szolgál.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Azt szeretnénk. ha a vásárló összességében pozitívan gondolna a termékünkre. Ha a külső elnyeri a tetszését, garantáljuk, hogy a belsővel is elégedett lesz. Fontos, hogy már a termék vásárlásakor úgy érezzék, hogy egy igazi különlegességet vásároltak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A Rozé Vadmálna egy borkülönlegesség! Egyedülálló a piacon. Tekintettel arra, hogy Szőlőbor az alapja a terméknek, de mivel tartalmaz hozzáadott málnalevet és egyéb összetevőket, így ízesített boralapú italként hozható forgalomba. Félszáraz kategóriába sorolható. Fogyasztható tisztán, vagy jéggel, szódával, jól lehűtve.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Elsősorban Facebook és Instagram reklámok várhatóak a termék esetében. A forgalmazó boltok, éttermek, szórakozóhelyek polcain is megtalálható lesz.

Feladat leírása

Stílus: 

Fontos számunkra, hogy címke kiemelje a rozés, málnás színű termékünket, a termék megnevezése is jól kitűnjön. Egy letisztult, minimál stílusú címkét szeretnénk, mely akár lehet modern is, a feliraton kívül is utalhat a termék jellegére, gyümölcsökre, de a cég logója is beleolvadhat, azonban egyik sem kötelező.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk olyan címkét mely zsúfolt és nem teszi egyértelművé a terméket.
A színválasztásnál szeretnénk egy összhangot a címke a termék és a záró csavarzár között. a csavarzárak esetében főként fehér, krémszínű, mályva színekben gondolkodunk, de más tervet is megfontolunk, ha szükséges.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztestől azt várjuk, hogy olyan címkét tervezzen meg a terméknek, mely a prémium kategóriát és különlegességet tükrözi. A győztestől azt kérjük, hogy a lezárást követően nyomdakész állapotban küldje meg részünkre a címkéket, mely ha lehetséges szerkeszthető legyen és mellékelje az adott betűtípusokat. Ez azért is fontos, hogy esetleges nyomdai változtatás miatt módosítani lehessen, valamint ha nem kerül elhelyezésre a termék azonosító kódja, akkor azt a nyomda beillessze.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megrendelő!

Kérem írja meg hogy milyen betűtípus szerepel most a logójukban?

Köszönettel:

Egy tervező

Tisztelt Tervező!
Még a mai nap folyamán itt, hozzászólásban kitesszük a logó betűtípusát.
Üdvözlettel: GIK

Tisztelt Tervezők!
Szeretnénk jelezni, hogy a termék hátsó címkéjén lévő angol fordítás esetében a sulfites szó helytelenül került megadásra, az helyesen sulphites.

Üdvözlettel: GIK

Logó:
GIK: Montserrat (Bold verzió)
HUNGARY: Montserrat (Medium verzió)

Tisztelt Megrendelő!

Amennyiben lehetséges kérhetünk a leadott tervekről véleményt(pontozást), hogy mi az ami még jó és mi az amit elvethetünk?

Tisztelt Megrendelő!

Pályázati anyagom egyik látványtervében szeretném feltüntetni az eddigi két bor mellett az új tervet, hogy egyben is láthatóak legyen a címkék. Érdeklődnék, hogy ehhez az eddigi 2 bor címketervét megkaphatjuk-e? (Az interneten sajnos nem találtam jó termékfotót).

Köszönettel,
Egy tervező

Kedves Megbízó!

A dokumentumban található 59982285 590104 EAN kód biztosan jó? Próbáltam több generátort is, és mindegyik hibát írt - természetesen lehet, hogy rossz generátorokkal próbálkoztam.

Tisztel Pályázó!
Az EAN kód biztosan jó, de nem szükséges elhelyezni feltétlen a címkén, elég a helyet kihagyni. Előreláthatólag közben változott is a sorszám, így azt majd változtatnunk kell a pályázat lezárultát követően.
Köszönettel: GIK

Szép napot!
Érdeklődnék hogy 2 db tervet is lehet küldeni?

Szép napot!
Természetesen több tervet is elfogadunk.
Üdvözlettel: GIK

Fórum (10)