Pályázatok

Revealed AI logo + kisarculat design

Logó + Kisarculat design
-
revealed.ai
88.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
zoltan.zvara

Megbízó

45

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (36)

Beküldve: 2017. 11. 20.
10
15
10
Beküldve: 2017. 11. 12.
66
14
10
Beküldve: 2017. 11. 15.
27
11
10
Beküldve: 2017. 11. 11.
18
12
10
hZs képe
hZs
Beküldve: 2017. 11. 17.
20
9
10
Beküldve: 2017. 11. 13.
35
22
9
Beküldve: 2017. 11. 12.
10
12
9
Beküldve: 2017. 11. 22.
2
0
8
TMG képe
TMG
Beküldve: 2017. 11. 19.
4
4
8
Beküldve: 2017. 11. 21.
7
0
8
Beküldve: 2017. 11. 26.
7
0
8
Beküldve: 2017. 11. 17.
3
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Nem kívánjuk megosztani ezt az információt.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Revealed (vagy revealed.ai) nagyméretű adatfeldolgozással és analitikával foglalkozik, melynek alapja komplex mesterséges intelligencia komponensekre, illetve neuronhálózatokra épülnek. A Revealed vagy (revealed.ai) egyúttal egy termék, illetve szolgáltatás neve is egyben, mely nagyvállalatok számára nyújt komplex marketing és piacelemzési eszközöket a web valós idejű elemzésével.

Feladat leírása

Feladat: 

A következő elemekre van szükségünk:
- logó (monokróm, változat világos és sötét háttéren),
- névjegykártya (fekvő és álló változat),
- levélpapír,
- boríték.

Logó:

A központi forma, mely a logó része, önállóan is használható és egyértelműen, kétséget kizárólag azonosítja a márkát.
Olyan logóra van szükségünk, amelyben szerepel a "revealed" szó, tetszőlegesen, de abból kiemelkedik (szövegtípusból, azzal való játékkal, vagy különállóan - alatta, felette, mellette) egy olyan letisztult, akár minimalista jel vagy szimbólum, amely egyértelműen azonosítja a terméket, szolgáltatást és a "Revealed"-et. A szimbólum önállóan akár a revealed szó kísérete nélkül is megállja a helyét.

Névjegykártya:

A logót tartalmazza, fekvő változatot kérnénk. Angol és magyar nyelvű változatra is szükségünk lesz, de a fordítással a győztesnek nem kell foglalkoznia. A névjegykártya hátoldalán legyen önállóan (talán középen) a logó. A cég nevét, egy tetszőleges személy nevét, beosztását, telefonszámát, e-mail címét tartalmazza, továbbá opcionálisan egy címet.

Levélpapír:

Nincs konkrét elképzelésünk, kíváncsian várjuk az ötleteket.

Boríték:

Legyen a logó a középpontban, esetleg ha a forma a "revealed" szó nélkül kivételesen jól mutat, akkor önállóan. Ez inkább ötlet, mint követelmény, a művészre bízzuk a megvalósítást.

Magas minőségű, kifinomult, átgondolt munkákra számítunk!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk ha célközönség egy magas minőségű, prémium, nagyvállalati eszköz arculatát ismerné meg. A vállalati szféra döntéshozatali csoportja érezze, hogy mesterséges intelligencián (neuronhálózatokon) alapuló komplex analitikai platform tulajdonosa lehet, mely magasan egyedülálló az európai régióban. Mivel state-of-the-art technológiákat használunk termékeink felépítésében, de a kimagasló mérnöki kutatói munkát is végzünk, a Silicon valley vagy berlini startup hangulatait szeretnénk üzenni. A győztes munka azonnali termék próbaverzió igénylésére ösztönzi a látogatót.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállalati vezetők, technikai vezetők, adatelemzők, vagy a marketing területéről érkező bármilyen látogató a célközönségünk része.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd feljebb.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A Revealed (vagy revealed.ai) magyarul "felfed", "láthatóvá tesz" arra utal, hogy eszközünk segítségével ügyfeleink saját szolgáltatásukkal, termékükkel kapcsolatosan olyan információk birtokába juthatnak, amely jelentős mértékben segíti vállalataikat a sikeres üzleti stratégia, marketing kampány vagy piacelemzés kidolgozásában. Olyan tudás megszerzéséről van szó, melyet nagy mértékű adat feldolgozása során fedünk fel - addig a vállalat más módszerekkel, jelentősen magasabb anyagi költségekkel jutott hozzá pontatlan, töredék információkhoz. A ".ai" az "artificial intelligence" rövidítése a domain névben. A Revealed olyan AI technológiákat használ, mellyel precizitásban, gyorsaságban és megbízhatóságban is a piac élére képes állni régiójában.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Még nem tisztázott.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, minimalista de jellegzetes, akár a logó, színek de a betűtípus formájában is. Egy domináns és ambiciózus startup hangulatát keltse. Szeretjük az egyszerűséget és az úttörő, új ötleteket, mellyel megjelenésünkkel is ki tudunk törni a tömegből, ahogy tudásunkkal és profizmusunkkal. Rendkívül komoly és átgondolt munkákra számítunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Komplex megjelenések, például árnyékolások, túlzott színezés, játékos betűtípusok.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát rekonstruálható formában, természetesen vektor-grafikusan is kérjük átadni. Előnyös, ha a győztes hajlandó továbbdolgozni a munkáján a jövőben, de ha nem, más szakember képes legyen folytatni a munkáját, finomítani, megváltoztatni könnyen, a munka egészének vagy egy részének megismétlése nélkül. Ez kacifántos körülírása annak, hogy a forrásra szükségünk van.

Kommunikációs stratégiánk:
Adminisztratív okokból felhívjuk a kedves Pályázók figyelmét, hogy a 9-es vagy magasabb értékelésű pályázatokra tudunk válaszolni. Ezeknél a pályázatoknál segítünk a munka finomításában a Pályázat elnyeréséhez, de a 8-9-es értékelésű munkák Kreatívjait ösztönözzük, hogy alternatív munkákat is nyújtsanak be, mert elképzelhető, hogy csupán az ötleten kell csavarni egyet a sikerhez.

Fórum

Kedves Megbízó!
Nem látom sajnos a garantált nyereményre utaló kis ikont, és azt szeretném megkérdezni, hogy lesz a pályázatnak biztos nyertese? Tehát lesz-e garantált nyeremény?
A választ előre is köszönöm.

Hello, :-)

Egyelőre 2 potenciális nyertes van, amennyiben a top 3 meghatározása és finomítások után legalább egyik megvalósítás átmegy a state-of-the-art vizsgálaton, akkor lesz a pályázatnak biztos nyertese.

Másképpen az esélye, hogy nincs nyertese a pályázatnak a következő képen mérhető:
- annak esélye, hogy nem érkezik a olyan erős megoldás a továbbiakban mint a jelenlegi top 2,
- továbbá annak esélye, hogy a top 2 megvalósítás már létezik, esetlegesen túl nagy a hasonlóság már meglévő eredményekkel.

Eddigi tapasztalatok alapján a KreaNod Közösségéről ennek - számunkra is megnyugtatóan - alacsony a lehetősége.

Üdv,
Zoli

Általában bajos mikor ennyire elkapkodva, már 6 nappal a pályázat vége előtt egyeztetés meg kedvencek kiválasztása zajlik, elfogultan máris ragaszkodva, de a megbízó itt korrekten áll hozzá, ez helyes. Minden résztvevőt egyenlő eséllyel kellene (és érdemes) elbírálni, független a beérkezési sorrendtől. A végeredmény is jobb ha nincs nyomás összecsapni, főleg így a közbeeső hétvégével ami sokunknak eleve családé/magánéleté. :-)

Kedves Hundual,

Sem egyeztetés, sem kedvencek kiválasztása nem történt abban a formában amire Ön gondol. Természetesen bármely pályázattól, illetően a megbízótól elvárható, hogy a pályázat időtartama alatt tetszőleges időpontban is döntés-képes. Előző hozzászólásommal azt kívántam demonstrálni, hogy döntésképesek vagyunk és a számok az adott pillanatot reprezentálták.

Természetesen mi abban reménykedünk, hogy 2 helyett 20 potenciális nyertes közül kell választanunk - erre minden esély megvan az eddigi sikeresen zárult pályázataink (összesen 3) és tapasztalataink alapján. A pályázat elbírálásánál a legkevesebb mértékben sem befolyásol minket a pályázat beérkezésének időpontja, sem a pályázó szűkszavúsága vagy egyéb irreleváns körülmények.

Mindazonáltal meghosszabbítjuk a pályázat kifutási idejét, hogy minden érdeklődő Kreatív a saját ritmusában induljon, amennyiben megtisztel minket.

Köszönjük a hozzászólásokat!

Üdv,
Zoli

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az igényes pályázatokat és az eddigi munkát! A shortlist Kreatívjainak a jövő hét elején írunk azzal kapcsolatban, hogy szeretnénk-e apróbb módosítást vagy finomítást a végső kiválasztáshoz.

Üdv,
Zoli

Kedves Kreatívok! A megbízó egy hét haladékot kért a döntéshez.

Én úgy látom, hogy született döntés. Akkor ez most mégsincs lezárva?

Mi is meglepetten értesültünk a hírről ma reggel. :)

Kedves Kreatívok!

Nagyon köszönjük a részvételt és a pályázatokat!
Brutálisan nehéz döntésünk volt, a késedelemért elnézést kérünk!

Üdv,
Zoli

Sziasztok!
Miután néhány pályázat szerencsés megnyerésén túl vagyok, lenne egy észrevételem ill. javaslatom a kifizetésekre vonatkozóan. Cégszerűen történő kifizetések ill. számlaadás estén sokkal egyértelműbb és könyvelési szempontból is egyszerűbb lenne ha a kiírásokban nettó árakat jelölnétek meg. Cégek közötti elszámolásokban ez az elterjedt árajánlat kérés-adás.(Esetlegesen a jelenleg futó pályázatokat is lehetne a kiíróval egyeztetni, módosítani, mert véleményem szerint a piaci árakhoz viszonyítva ez beleférhet.) A nem számlaképes pályázókat pedig ez úgysem érintené.
Kösz a figyelmet!
Boldog Karácsonyt!

Szia antal!

Azért vannak bruttó árak megadva, mert így kiszámítható a költsége a megbízóknak. (A kreatívoknak szintén, mivel tudják saját körülményeiket, számlaképesek-e vagy sem stb.) Ha nettó árak lennének, akkor minden felelősen gondolkodó megbízó számlaképességet várna el, mert nem érné meg másokat választani a magasabb jutalékok miatt. Ha erre nem is gondolna előre, akkor pedig a pénzügyi kiszámíthatatlanság nem lenne túl vonzó. (Egy alanyi áfamentes kreatív és egy magánszemély díjazásának költségei között óriási különbségek vannak.)