Pályázatok

Reflex Fordítóiroda bemutatkozó prospektus

Nyomtatvány design
-
Reflex Prospektus
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 29
Énekes Lajos

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (36)

Beküldve: 2013. 08. 27.
6
1
6
Beküldve: 2013. 08. 25.
2
0
6
Beküldve: 2013. 08. 27.
4
2
6
753
Beküldve: 2013. 08. 24.
5
1
6
KD
Beküldve: 2013. 08. 26.
2
0
6
Beküldve: 2013. 08. 26.
10
0
6
Beküldve: 2013. 08. 26.
1
0
5
Beküldve: 2013. 08. 27.
3
0
5
Beküldve: 2013. 08. 27.
2
0
5
Beküldve: 2013. 08. 24.
2
0
5
Beküldve: 2013. 08. 27.
4
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Tekintettel arra, hogy a fordítóirodák legnagyobb megrendelői versenyszférában működő cégek, és hogy a versenyszféra Magyarországon még mindig csak vegetál, ezért a fordítási üzletág árbevétele is évről-évre csökken.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Reflex Fordítóiroda az ország egyik legrégebben alapított fordító vállalkozása, 200 millió Ft körüli árbevétellel. A többi a mellékelt szövegből és a weblapunk tartalmából kiderül

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan leporelló szórólapot szeretnénk amely megrendelőink széles körét képes megszólítani, a külföldön munkát vállalni készülő szakmunkástól a vállalati felsővezetőn és ügyvédeken keresztül egészen a bírókig és ügyészekig. Mindenkit, akinek fordításra lehet szüksége.
A prospektust a legváltozatosabb helyeken (közjegyzők, okmányirodák, hivatalok, fodrászatok, stb.) kívánjuk elhelyezni, valamennyi számlánkhoz (évi több ezer számlát bocsájtunk ki), levelezéseinkhez mellékelni, és az irodáinkba személyesen érkező ügyfeleknek átadni.
Nagyon fontos a visszafogott és rendkívül elegáns megjelenés (fehér háttér), bár - tekintettel a nagy példányszámra - nem kívánunk túl drága papírt és nyomdatechnikát alkalmazni. A lényeg, hogy 10 féle prospektus/szórólap van egy asztalra kitéve, mindenki a miénket válassza ki elsőként.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azok, akiknek rendszeresen szükségük van fordításra-tolmácsolásra, a prospektus átolvasása után jelentős arányban döntsenek úgy, hogy tesznek egy próbát a cégünkkel.
Aki kis esélyt lát arra, hogy a jövőben szüksége lesz erre a szolgáltatásra, őrizze meg a prospektust (ne legyen szíve eldobni :-)).

Feladat leírása

Célközönség: 

Bírók, ügyészek, versenyszférában dolgozók, ügyvédek, magánszemélyek - ebben a sorrendben.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Komoly múltunk van, megbízhatóak és nyitottak vagyunk, kiválóak a referenciáink és minősítéseink. Gyorsak vagyunk mind ajánlatadásban, mind teljesítésben.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az egyik legrégebbi cég a piacon országos irodahálózattal. A legjobb véleményeket lásd a prospektus szövegében.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Elvileg bárhol találkozhat, de kicsi az esély, hogy találkozni is fog. Hogy meddig, attól függ, mennyire jó a terv.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, visszafogott, vonzó grafikát, tipográfiát és tördelést szeretnénk. A címoldalon lévő logónkban a REFLEX és a fordítóiroda szó lehet egymás alatt de egymás mellett is (mindkét logót használjuk). Valahol jelenjen meg az ISO és a NATO beszállítói logó. Lehetnek élesben vagy vízjelként megjelenő képek, esetleg valahol megjelenhet egy Magyarország térkép, irodáink feltüntetésével, stb. A leporelló mérete lehetőleg A4-es legyen (6 oldalas), ami szükség esetén egy lappal (2 oldallal) növelhető. Ha a tervező nem szeretné a mennyiséget növelni, a jelenlegi tartalommal viszont nem tudja elképzeléseit megvalósítani, legvégső esetben a "Rólunk mondták" című fejezet elhagyható.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Semmiképpen sem szeretnénk sötét hátteret (negatív betűkkel), túlzsúfoltságot, a tevékenységtől teljesen idegen fotókat.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Nyomdai pdf.

Fórum

Tisztelt Reflex Fordítóiroda!
A mellékelt logó és a honlapon szereplő logó különbözik. Ez azt jelenti hogy a honlapon lévő helyett a mellékelt lesz használva mindenhol?

Kedves Látványügynök!
Igen, a honlapunkon is le fogjuk cserélni a logót a mellékelt változatra.
Üdv,
Énekes Lajos

Fórum (2)