Pályázatok

Re-fuelled logó autó/motor alkatrészekből készült tárgyakhoz

Logó design
-
Re-fuelled
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 50
zagyla

Megbízó

46

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (63)

Beküldve: 2021. 05. 21.
16
27
10
mxk
Beküldve: 2021. 05. 19.
5
7
9
Beküldve: 2021. 05. 10.
17
6
8
Beküldve: 2021. 05. 15.
16
2
8
Beküldve: 2021. 05. 13.
14
2
8
Beküldve: 2021. 05. 17.
10
2
8
Beküldve: 2021. 05. 13.
7
2
7
Beküldve: 2021. 05. 14.
6
1
7
Beküldve: 2021. 05. 20.
9
1
7
bpd
Beküldve: 2021. 05. 12.
6
0
8
Beküldve: 2021. 05. 20.
8
0
7
Beküldve: 2021. 05. 20.
9
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Gyakorlatilag nincs versenytárs....Természetesen vannak akik hasonló termékeket készítenek itthon és külföldön is egyaránt de inkább csak hobbiként és nem a műszaki szabványoknak megfelelően. Ilyen jellegű webshopról/szolgáltatásról nincs tudomásom hazánkban.
Több éve készítek ilyen termékeket és csak pozitív visszajelzéseket kapok, viszont kevés embert érek el a jelenlegi platformon és akár nem is gondolnak rá, hogy ilyen létezik főleg Magyarországon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Több éve készítek főként lámpákat,berendezési tárgyakat autó/motor/kerékpár ( gyakorlatilag bármiből ami közlekedésre szolgál) alkatrészekből. Munka mellett, hobbi szinten csináltam. Egyéni vállalkozóként azonban lehetőségem nyílik a jelenlegi területem mellett ezt az irányt is egy komolyabb szintre emelnem.
Webshop készítése a cél azonban ezt leginkább "eszközként" használnám arra, hogy egyedi megrendeléseket vonzzak be, mivel a tapasztalat az, hogy egyedi elképzelések alapján szeretik elkészíttetni a személyre szabott tárgyakat.
A webshopban egyenlőre 3 lámpatípus lesz elérhető.
És ami megkülönbözteti őket a hobbiból, "összedobott" társaitól:
- CE jelöléssel ellátott termékek lesznek
- Ebből következik, hogy érintésvédelmi vizsgálaton estek át
- használati útmutatóval rendelkeznek

Tehát a célom egy szolgáltatás/brand létrehozása, akár nagyobb munkák részére is (pub berendezések,bútorok, lámpák), viszont lennének fix termékek a kínálatban.

Raktam fel pár képet az általam készített tárgyakról. (ezek természetesen még nem profi fotók ezért elnézést kérek.)

Feladat leírása

Feladat: 

A név adott: Re-fuelled. Azért választottam ezt mert ugye a jelentése: újra tankol valamit. Én pl ezeket a tárgyakat töltöm meg új élettel. A fuel pedig utal rá, hogy valami motorral hajtott dologhoz lehet köze.
Szeretném a nevet is megjeleníteni a logó mellett, viszont örülnék ha a logó külön is megállná a helyét. Például akár egy elkészült asztalba/tárgyba beleégetni, megjelölni azt.
A tárgyak termékcímkéjére is ez kerülne a névvel együtt.

A célom egy olyan logó lenne ami sejteti, hogy autó/motor - hoz van köze viszont nem feltétlen szeretném ezt direktbe az ügyfél arcába nyomni, ne az jusson eszébe az embernek hogy ez egy autószervíz.Azonban a formára adhat inspirációt olyan alkatrész ami minden belső égésű motorban van pl (dugattyú, főtengely, gyújtógyertya).
Ez 2 világ találkozása...az autók-motorok iránti rajongás plusz egy adag kreativitás/design termékek szeretete.Valahogy ezt a kettősséget ötvözném a logóban is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A célom egy olyan benyomás elérése, hogy azt gondolja az ügyfél: hmm ez biztos nem egy olajos, koszos vasdarab amit "Józsi bácsi" kivett a szakadt astrából, rakott rá egy villanykörtét vagy egy üveglapot és árulja ,hanem egy design termék ami biztos nem jön szembe , hasznos funkciója is van és a rajongásomat is tükrözi.

Feladat leírása

Célközönség: 

Nyilván az autós-motoros világ a férfiakat vonzza inkább. VISZONT! Eddig túlnyomórészt ajándékba vették az alkotásaimat, tehát barátnő, feleség, testvér stb... Az autóbolond férfiak mellett erre a csoportra is hatni szeretnék.
Az legyen a benyomása egy ettől a világtól távol álló személynek is, hogy oké alkatrész de tök jól néz ki, még nekem is tetszene a nappaliban.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Kézzel készített, teljesen személyre szabott termékeket kaphatnak melyeknél fontos szempont a biztonság és használhatóság.
Csak olyan munkát adok ki a kezemből ami nekem is tetszik.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nem hétköznapi, ötletes.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót, nevet sok helyen szeretném használni. Közösségi oldalakon, a termékcímkén, akár használati útmutatóba, csomagoláson. Reklámcélra is használnám és remélem hosszú ideig:)

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult de mégis markáns-karakteres logó az elképzelésem. 1 max 2 szín használata sincs ellenemre.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Mindenképp kerülném a sablonokat mint pl autó körvonala, 2db keresztbe tett dugattyú stb...

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Mivel sok helyen szeretném használni a logót fontos, hogy olyan formátumban is megkapjam ami jól kicsinyíthető/nagyítható, nyomdailag szerkeszthető.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Az eddigi koncepciók alapján annyi kiegészítést tennék, hogy nem feltétlenül hangsúlyoznám a lámpát / villanykörtét mivel nem kizárólag azt készítek, főleg a jövőben. Nem zárkózom el teljesen ezektől a szimbólumoktól sem de szeretnék más koncepciójú logót is látni.

Köszönettel

Zagyla

Tökjók!

Nagyon jó lett a győztes logó, gratulálok hozzá az alkotónak, és megrendelőnek is! :-)

Köszi:)

Köszönjük szépen! :)