Pályázatok

Prémium Lucerna Pellet - Lótakarmány csomagolás megtervezése

Csomagolás design
-
Pellet and More
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 26
pelletszerviz

Megbízó

7

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (28)

Beküldve: 2023. 11. 06.
4
4
8
Beküldve: 2023. 11. 06.
9
0
8
Beküldve: 2023. 11. 06.
1
1
8
Beküldve: 2023. 11. 05.
4
0
8
Beküldve: 2023. 11. 04.
4
0
7
Beküldve: 2023. 11. 05.
9
2
7
Beküldve: 2023. 11. 04.
9
2
7
Beküldve: 2023. 11. 03.
4
0
7
Beküldve: 2023. 11. 06.
2
0
7
Beküldve: 2023. 11. 01.
12
0
6
Beküldve: 2023. 11. 04.
2
0
6
Beküldve: 2023. 11. 06.
5
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A takarmány pelleteket gyakran a mezőgazdaságban és állattenyésztésben használják, és hozzájárulnak a gazdaságos és fenntartható állattenyésztési gyakorlatokhoz, amelyek hatékonyabb takarmányozást és jobb állatjólétet eredményeznek.
Cégünk eddig főként nagy mennyiségben értékesített, de most arra törekszünk, hogy az otthoni felhasználók és állattartók számára is elérhetővé tegyük termékeinket. Látva és érezve a lovak iránti szenvedélyes elkötelezettséget és az igényt a minőségi takarmányra és ellátásra, szeretnénk egy kifejezetten lovak takarmányozására és étrendjük kiegészítésére felhasználható terméket a piacra dobni.

Ezzel a lépéssel nem csak a vállalatunk növekedését segítjük elő, hanem szeretnénk a lovas közösség igényeit kielégíteni és lovaik gondozásához hozzájárulni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Pellet-Szerviz Kft. főként pellet készítmények gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Ezen kívül pelletkazánokat értékesítünk és telepítünk, vállaljuk a karbantartását és javítását.
Vállalkozásunk elkötelezett a takarmánypellet területén kínált kiváló minőségű termékek és szolgáltatások iránt, és segít az állattartóknak az állataik egészségének megőrzésében és optimális táplálásukban.

Feladat leírása

Feladat: 

Tervezz egy feltűnő, egyedi és különleges csomagolást a lovaknak készült 100%-ban BIO Lucerna pelletünk számára. Nem követelmény a meglévő kommersz termékcsomagolásunk és arculati kézikönyvünk követése, ezeket csak inspirációként csatoltuk.

Fontos elemek:
- termék neve
- vonalkód
- biokontroll jelölés (csatolmány) , tudják a leendő vásárlók, hogy BIO termék
- weboldalunk címe : pelletandmore.hu
- súly (20kg)
- Gyártási idő helye ( 30 x 45 mm , fehér box)
- leírás ( Lorem ipsum ) táblázattal (összetételhez)

Technikai tényezők:
-lapméret kb.: 600mm x 400mm
-csomagolás típusa: PAPÍRZSÁK fehér, vagy barna (karton) színben
-nyomtatás, a zsák alján kívül minden felületen lehetséges.

Nem kötelező a fehér vagy barna háttér, ez csak a zsák anyagának színe.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy ennek a terméknek olyan csomagolása legyen, amely kreatív, figyelemfelkeltő, kiemelkedik a konkurens termékektől, és azonnal felkelti a vásárló érdeklődését, közben pedig ízléses.

Feladat leírása

Célközönség: 

Lótartók, lovardák, lovas udvarok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Pelleteink kiemelkedő minőségű, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek, hogy garantálják állataik egészségét és vitalitását. Mert mi nem csak egy pelletgyártó vállalat vagyunk, hanem egy olyan partner, aki segít ügyfeleinek fenntartani és optimalizálni állatai egészségét.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mi hiszünk abban, hogy az állatok egészsége és jóléte a legfontosabb, és ezért szigorúan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Tudjuk, hogy nemcsak az számít, hogy milyen fajta tápot adunk az állatainknak, hanem az is, hogy mi van benne.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Elsősorban e-kommersz felületünkön kezdjük forgalmazni a terméket. Ezen túl pedig szeretnénk kiskereskedelmi forgalomba helyezni pl.: Lovasboltok, Takarmányboltok, Állatfelszerelés és Állateledel boltok.

Feladat leírása

Stílus: 

Kreatív, feltűnő, vagy akár kicsit humoros, de közben igényes és ízléses munkákat várunk. Akár erős színek használata, akár szokatlan stílus, teljes mértékben a kreativitásotokra bízzuk. Fontos, hogy ezek mellet felismerhető legyen, hogy ez egy lovaknak szánt termék.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A tipikus lótakarmány csomagolás. Az összes versenytársunk termékeinek szinte ugyan olyan a csomagolása. Mi ebben is szeretnénk kitűnni közülük.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A kész munkákat .AI formátumban szeretnénk majd átvenni.

Fórum

Tisztelt Kreatívok!

Egy technikai jellegű módosítás történt csak a brief Feladat szekciójában. Aki esetleg már az első órában megnézte a pályázatot, az nézze meg újra.

Kedves Megbízó!
A feltöltött csomagolásterven 5kg-os kiszerelés szerepel, a mérete pedig közel azonos a leírásban szereplővel. A leírás szerint 20 kg-os kiszerelésű lesz a termék, így ezek alapján feltételezem, hogy a csomagolásnak nagyobb méretűnek kell lennie, vagy esetleg a kiszerelés lenne kisebb?

Kedves laborARTory!

Azért szerepel a leírásban ez a méret, mert a csomagolás kivitelezője ezt a méretarányt kérte. Mivel a végső leadott munka alapvetően vektorgrafika lesz, így a méretezés ebben az esetben szerintünk csak az arányok miatt jelentős.

Kedves Pályázók,

Sajnálattal észleljük, hogy számos pályázat érkezett, amely nem felel meg az elkerülendő elemekre vonatkozó iránymutatásnak, mi szerint nem szeretnénk, hogy olyan kinézettel rendelkezzen a csomagolás, amely nagyon hasonlít a versenytársak termékeire(egységes, monoton lótakarmány csomagolás).