Pályázatok

Prémium fekvőbringa weboldal design

Weboldal design
-
Pelso Bike
162.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 17
JNP_Szatuna

Megbízó

23

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (12)

Beküldve: 2018. 01. 09.
29
16
9
Beküldve: 2018. 01. 10.
17
4
9
Beküldve: 2017. 12. 22.
2
16
9
Beküldve: 2018. 01. 10.
4
2
8
Beküldve: 2018. 01. 09.
4
3
8
Beküldve: 2018. 01. 10.
6
0
7
Beküldve: 2018. 01. 10.
5
0
7
Beküldve: 2018. 01. 09.
18
1
7
Beküldve: 2018. 01. 10.
2
0
6
Beküldve: 2018. 01. 10.
2
0
5
Beküldve: 2018. 01. 10.
5
0
5
Beküldve: 2018. 01. 03.
5
1
5

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Prémium fekvőbringánkat európai és tengeren túli viszonteladóknak tervezzük értékesíteni a weboldalon keresztül. A bringa nem elsősorban versenykerékpár, hanem brevet, tehát olyan túrakerékpár versenyekre lett tervezve ahol checkpontos ellenőrzés van.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk 2012 óta gyártja egyre jobb és jobb prémium fekvőbringáit. 2017-ig volt egy amerikai értékesítő partnerünk, Magyarországon történt a gyártás és minden értékesítési tevékenység ezen a partneren keresztül ment. Idén úgy döntöttünk, hogy kezünkbe vesszük az értékesítést is.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy teljes weboldal design-ra van szükségünk, ami színes, szagos, ergonómikus, de minőségi tartalommal párosul. Mindenképpen szükségünk lenne mobilra optimalizált verzióra is. Tartalmilag a következő szekciók kialakítására lesz szükség: videó, képek, technikai adatok a termékről, kapcsolatfelvételi információk, viszonteladó kereső, rólunk, árstruktúra (más az ára a demóbringának, mint egy eladásra szántnak). Az egész weboldal angol nyelvű lesz.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A célközönségnek számító viszonteladók tartsanak demóbringákat az üzletükben, amit a végfelhasználók megtekinthetnek, letesztelhetnek.

Feladat leírása

Célközönség: 

A weboldal célközönsége a viszonteladói hálózat, nem a magánvásárlók. Kiterjedt címlistával rendelkezünk, a viszonteladókat körlevélben és facebookon fogjuk megszólítani és a weboldalra terelni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A bringa váza 100% karbonból készül, ennek köszönhetően hihetetlenül könnyű (1250g), ami főleg hegymenetben előnyös. Világszinten egy versenytársunk van ebben a kategóriában, a Bacchetta által gyártott bringa. A mi termékünk azonban jobb, mert alacsonyabb ülésmagassággal rendelkezik, könnyebben tanulható, jobb fékrendszert és váltót használunk, valamint könnyebb a váz.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka kialakításának legfontosabb része lesz a weboldal kialakítása. A régebbi szériás nem általunk forgalmazott bringa nagy sikerre tett szert a végfelhasználók körében.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A pelsobikes.eu webhelyen lesz elérhető a weboldal, valamint egy ausztráliai partnerünk is használhatja a sablonjainkat, de kizárólag ennek a terméknek az értékesítésére.

Feladat leírása

Stílus: 

Az egész weboldal egy oldalas lenne, ezen szerepelne minden tartalom a képek, videók, technikai információk, árstruktúra is. Tehát az oldal a scrollozásra épülne, nem linkekre. A hosszabb oldal kialakítása gazdag vizualitással és erős felhasználói élménnyel kell rendelkezzen, hatalmas képekkel és videókkal. Stílusában a "Feel the Freedom" érzést szeretnénk átadni, hogy az érdeklődők beleborzongjanak a felhasználói élménybe.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Itt található videó is, aminek szerepelnie kell az oldalon:
https://youtu.be/XGuehfb_C0o

A nyertes pályázónál elvárás a számlaképesség.

Fórum

Tisztelt Megbízó,

Csak egy észrevételt szeretnék leírni; van itt az oldalon több olyan pályázat is, ami 1 db logóért is több pénzt kínál/kínált mint ez az aktuális webdesign. A termék több mint professzionális, carbon váz stb... egy fél bicikli árából kijönne egy profi weboldal design ára, de az nem 100.000 Ft! Ilyen árkategóriáért nem valószínű, hogy válogathat majd a jobbnál jobb tervek közül. Ez az összeg még magyar viszonylatban is nagyon kevés, nem hogy angol illetve külföldi viszonyban. Ez olyan mintha egy prémium és nagyon drága étterembe műanyag tányérba szolgálják fel a langusztát, és akkor inkább máshova megyek rákot enni. Kíváncsian várom a végeredményt, és sok sikert a tervezőknek.

Üdv.: Egy kreatív

Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek az előttem szólóval.

Tehát egy prémium kategóriás termékeket gyártó és forgalmazó cégnek,
ami több országban van már jelenleg is, vagy lesz jelen (ami ráadásul Ausztrália, ami design tekintetében eléggé drága...),
egy több nyelvű, vagy könnyen több nyelvűvé tehető,
mobilefirst,
reszponzív honlap
megtervezése-elkészítése, vagy sablonból összerakása, tartalommal feltöltése
100 000 Ft?!
Ne haragudjatok, de ez egy közepesen igényes és bonyolult grafikát tartalmazó logo ára, vektorostul, stb.

Tisztelt Megbízó,

Érdeklődnék, hogy kapunk-e logót? Az meghatározná valamelyest a színvilágot, arculatot.
Ami a csatolt képeken látszik, a biciklik vázán (Pelso brevet) az lenne az?

Köszönettel: egy kreatív

Kedves Kreatívok!

A pályázat díjazása megnövekedett!

Kedves Kreatív, igen, az lenne a logó!

Tisztelt Megbízó,

Pontosan hogyan működne a viszonteladó kereső? Milyen keresési szempontokat kéne megjelenítenünk?

Köszönettel: egy kreatív

Kedves É. Dani,
alapvetően azok a viszonteladók kerülhetnek fel a weboldalunkra, akik demobringát tartanak.
Ha ez megvan, akkor őt feltüntetjük a weboldalon, mint olyan bolt, ahol a termékünket ki lehet próbálni.
Ha az oldalra magánvásárló érkezik, akkor az ideális megoldás az lenne, ha ő beadja a lakhelyét és a weboldal pedig kidobja neki a hozzá legközelebb lévő viszonteladót vagy ha az ő országában ilyen nincs, akkor használhatja a "buy direct" opciót, azaz tőlünk is megrendelheti közvetlenül a terméket.

Kedves KisRroka! 25 éve működik a cég, partnere a CIB bank... Adom a véleményedet.
De ha ennyit tudnak rászánni, akkor nem kell indulni a pályázaton :/

Hát én nem is fogok indulni a pályázaton. Meg még jó páran nem, akik inkább nem alkotnak semmit, minthogy egy középszerű, olcsó valamit. De az összeg emelésévél, nem teljesen sikerült alátámasztani azt a hozzáállást, hogy "akkor nem kell indulni a pályázaton" :)
Továbbá nem hiszem én azt, hogy ennyit tudnak rászánni. Ennyit akarnak rászánni, aztán vagy megelégszenek azzal amit kapnak ennyiért, vagy emelnek a téten.

Tisztelt Megbízó,

Elolvasva sokadjára is a viszonteladó keresőre vonatkazó válaszát, ez a bizonyos 'Buy Direct' gomb lényegében egy webshopot jelentene?
Szükség lenne egy e-commerce felületre (modell kiválasztás, mennyiség kiválasztása) ahol mindenezeket beállíthatja a kedves User? Hova dobna a 'Buy Direct gomb'?
Szeretném egy picit jobban megérteni a működést.

Köszönettel: É. Dani

Kedves Megbízó!
A logót megkaphatnánk vektorosan formában?

Tisztelt Megbízó!

Felmerült néhány kérdés a Weboldallal kapcsolatban amit jó lenne tisztázni:
-A Viszonteladó-kereső hogyan működne? Egy listából vagy egy térképről választhat a vevő mintaboltot és kidobja a címét/honlapját, vagy egyéb módon?
-A Buy Direct miatt kell Webshop felület is az oldalra? Ha igen hány termékről lenne szó?
-Az Árstruktúra hogyan működne? Olyasmi lenne mint egy árlista? Hány biciklihez kell árstruktúra,és az hány árból áll?

Válaszait előre is köszönöm!

Egy Pályázó

Kedves Pályázók,

A vektoros logot innen tudjátok letölteni: https://drive.google.com/file/d/1rlrWvGRt4w6OP_ryE5WwxDdFieqM3bwm/view?u...

1-2 kiegészítés még a fenti kérdésekhez és az alapkoncepcióhoz:

1. a nyitókép mottója valahogy így nézne ki: "Our passion, your adventure" pirossal nagyban.
Utána a leíró részhez a következő szöveg kerülne: The Pelso Brevet is engineered to combine the advantages of diamond frame bikes and recumbent bikes. Learn to ride as easy as on a diamond frame bike and enjoy your rides in an outstanding comfort. Tehát a mi koncepciónk lényege, a fő irányelv, hogy termékünkkel a hagyományos kerékpározás és a fekvőkerékpárok előnyeit akarjuk kombinálni és megtörni a mostani elterjedt elképzelést, hogy a fekvőbringával nehéz megtanulni menni. Ezzel a bringával bárki, aki ismeri a hagyományos kerékpár pár perc alatt megtanulhat tekerni.
A rövid koncepcióleírás után bekerülhet egy "Learn more" gomb. Ezzel - kattintás után - kibővülne egy lenyíló résszel ez a bevezető rész és már több információt tartalmazna. Ezek a következők lennének felsorolás szinten (piktogram, feature megnevezés, rövid leírás):
- Piktogram 1 / "Easy -to-learn" / köszönhetően a hagyomány kerékpár kormányrendszerére hasonlító geometriának a Pelso Brevet a világ legkönnyebben tanulható fekvőbringája
- Piktogram 2 / "Ergonomic design" / ergonómikus dizájn
- Piktogram 3 / "Widely adjustable" / tág határok között testre szabható
- Piktogram 4 / "Less is sometimes more" / egyszerű láncvezetés, tiszta dizájn, könnyű kezelhetőség mind megkönnyítik a felhasználó dolgát
- Piktogram 5 / "Lightest recumbent in the world" / a könnyű súly segít minden pillanatban fontos, hogy tovább élvezhessük a kerékpározás szabad élményét

2. a másik fontos szempont, hogy az érdeklődő el tudja dönteni, hogy valóban jó-e neki a bringa. Ehhez a videos rész elé (tehát, amikor már ismeri a bringa részleteit) betennék egy olyan részt, hogy : "Do I fit?"
Ebben a részben a következő lenne leírva: A Pelso Brevet alapvetően 2 méretben készül (S, L). A két méret 165-200 cm-ig fedi le a kerékpárosokat, de azt ebből az érdeklődő még nem érti, hogy hogyan tudja finomhangolni a beállításokat, hogy az ő testéhez tökéletesen illeszkedjen a bringa. Ezt a következő jó magyarázó képpel lehetne bemutatni:
- a bringa oldalnézetben van, mint a legfelső képen
- a bringa ülése a vázon előre és hátra tolható (+/- 7,5cm)
- a bringa ülése ezután dönthető (+/-10 fok)
- a bringa kormánya emelhető és előre/hátra tolható, ezzel a fogantyúk pozíciója oda állítható, ahol kényelmes

Itt egy magyarázó link, ami alapján talán könnyebben érthető a leírás: https://drive.google.com/file/d/1HMTL1rNK2jfEye3MseGivMdXFg21KwYx/view?u...

A fenti mozgásokat nyilakkal vagy valami hasonló mutatókkal tudom elképzelni, hogy az érdeklődőnek világos legyen, hogy ő akár alacsony, akár magas, a kerékpár minden esetben hozzá igazítható, finomhangolható.

3. a viszonteladókereső lehet egy világtérkép, amin fel vannak tüntetve a viszonteladóink. Ezek alapján a végfelhasználó el tudja dönteni, hogy van-e viszonteladó a környékén. Ha igen, akkor a viszonteladóra kattintva előjönnek az elérhetőségei és felkeresheti. Ha nincs a közelében viszonteladó vagy valamilyen más okból nálunk szeretne vásárolni, akkor azt is megteheti a Buy direct-re kattintva. A gombra kattintva letölt egy rendelési dokumentumot, ami az elérhetőségeit, méreteit és a pontos rendelési adatait tartalmazza, majd ezt a vevő kitöltés után visszaküldi hozzánk, ami alapján a rendelését kielégítjük. Ennek egyelőre nem kell online felületnek lennie, a dokumentumot lementheti, kitöltheti és utána e-mailben visszaküldi a megadott címünkre.

4. Árstruktúra:
- alapvetően kétféle termék van: vázszett (kerekek és egyéb kerékpáros komponensek nélkül) és komplett bringa (ez már összeszerelve)
- a weboldalon nem kell a termékek árait feltüntetni, azt majd tartalmazza a rendelési dokumentum (az ÁFA, import, vám és szállítási költségek miatt ezek régiószinten változnak, amiket a rendelési dokumentumban leírunk)
- a viszonteladók árréseit sem kell feltüntetni, ezek egyedi megállapodások alapján történnek

Remélem segítenek a válaszok.

Üdv,

Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség a beküldési határidő meghosszabbítására?
Sajnos későn vettem észre a pályázatot, de tetszik a téma és megpróbálnám.

- Bob

Üdv,

Az én kérdésem a weboldal funkcióját érinti.
A Feladat leírásánál a viszonteladói hálózat van megadva célközönségnek, viszont minden egyéb elem, de főleg a hozzászólásban lévő infó arra utal, hogy inkább a magánszféra. Ez azért fontos kérdés, mert a kettő merőben eltér egymástól.

A kérdésem: Melyik a fajsúlyosabb, melyikre kell koncentrálnia a design-nak?