12 palack saját villányi vörösbor
Pályázatok
Pintér Szőlőbirtok és Borpince logo tervezés
Koncepciók (86)
Oldalak
Feladat leírása
A borágazat és azon belűi a HORECA szegmens eléggé bedőlt a Covid miatt. A turisták elmaradnak az éttermek bezárnak stb. a gasztro szegmensbe szánt és ezt a piacot megcélozó borok eladása visszaesett.
Feladat leírása
15 éve a borpiacon tevékenykedő elhívatott borfan vagyok. Saját birtokomat 7 éve kezdtem építeni a nulláról.
Elhanyagolt ültetvényeket vettem a villányi borvidéken.Ezeket újra telepítettem és kezdtem egy természet közeli művelésmóddal. Alacsony tőketerhelésű szőlőkről takarítok be termést a palkonyai pincémbe, s készítek vastag, koncentrált borokat kézműves módszerekkel. szinte egyszemélyes szőlőbirtok, minimális segítséget édesapám személyében élvezek.
Ültetvényemen nem használok rovarirtót gyomirtót műtrágyát.
Feladat leírása
Logo. Egy 100%-ban kézműves egyszerű kisparaszti borpince márkaismertséghez.
Feladat leírása
A logo tükrözze a városi szőlész/borász ars poeticáját , hogy átmeneti a jelenléte, nem akar mélyen taposni az anyatermészetbe de elhívatott hogy valami szépet alkosson. aki minden héten vidékre megy hogy szent grált keresse, és ami rávezet hogy tiszteli és szereti a természet egyediségét. a növények és állatok életterét,
Feladat leírása
célközönségem azok a főleg középkorú vagy fiatal középkorú városi polgárias életmódot folytató, gasztronómiában jártas, otthon is igényes hétvégi ebédeket/vacsorákat főző de ugyanúgy étterembe, borbisztróba eljáró és fogyasztó.
igényes , minőségi élelmiszerre áldozó és értő nyitott közeg
Feladat leírása
Kézműves és egyszerű borászati fogásokat alkalmazok. Nincs NASA technológia.
Aki szívesen fogyaszt Villányi koncentrált vastag nagy vörösbort, annak mindig különleges egy új név a palettán
Feladat leírása
Jó értelemben vett tisztességes parasztbor, ahol a minőség egyik záloga a kitűnő minőségű koncentrált termés megléte. a másik pedig az hogy minden egyes tétel kis mennyiségben készül nagy odafigyeléssel és a lehető legkevesebb beavatkozással.
A közönség mely értő az érzi hogy nem műtő steril borgyárban készült. hanem esetleg kicsit kócos itt vadóc amott, de az is egyedivé teszi, hogy ízében és illatban is érzi a terroirt
Feladat leírása
borcimkén, molinón és minden egyéb megjelenési felületen hosszú távon használnám.
Feladat leírása
címer, pecsét esetleg zászló stílusu nem túl minimál de könnyen felismerhető.
Fórum

Tisztelt Megbízó! Szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen szöveget kell megjeleníteni a logóban (Pintér Szőlőbirtok és Borpince)? Köszönöm!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Hozzászólás